![]() |
Cytat:
|
To był strój na ""przebierańce""
a teraz idziemy z Tedixem w sobotę na następne wygłupy. Pozdrawiam Wszystkich |
Mi się wydaje, że Plaku obiecał mi kurtkę oddać/pożyczyć/spieniężyć? Najbardziej pasuje do HRC RD03!!!
|
Cytat:
|
:at: będę, lizać stopy, organizatorom :oldman:
|
Wstępny termin i miejsce?
|
Dawać ten termin!
|
Do zobaczenia:)
pozdr. |
Cytat:
|
Koniec żartów!!!. Zaraportowałem do administracji że łorganizator nie chce dać terminu. Regulamin przewiduje kary surowe kary, włącznie z zakazem spożywa ja alkoholu pod jakąkolwiek postacią!
A Plaku ma ryj za robienie jakiejś mody na forumie i dziewczyny już się biją o kiecki. A znając Plaka, pewnie naszykiwal już basen z kisielem. Przecież on jest zdolny do wszystkiego! |
Cytat:
zrobiłem serwis zawieszenia parę dni temu. |
Skromnie zapytam czy ma być II Edyszyn?
|
Cytat:
Obowiązkowo i cyklicznie |
Może niech nie pije, bo On to taką wielką ciężarówką jeździ co ma trzy naczepy:):Thumbs_Up:
|
Cytat:
|
Wojteczku
PROSIMY i Twoi synowie coraz starsi. ciał |
Parę postów wcześniej padło hasło że Plak z ekipą ma jakiś pomysł. Czekamy na konkrety.
Ogólnie dobrze by było stworzyć konkretną grupę która by to ogarniała bo samemu trochę ciężko. Przy pierwszej edycji parę osób zupełnie bezinteresownie przyszło z pomocą:bow: Pierwsza edycja była wersja testową i okrojoną. Poprzeczka była celowo zaniżona :D Impreza ma na celu spotkanie się osób posiadających Hondę XRV AT od 03 do 07 a,b,c,xy:D Oraz osób które taki motocykl posiadały i są znane na forum. Nie zamykamy przed nikim drzwi. Jedyny warunek jeżeli chodzi o przyjazd motocyklem to wyżej wymienione modele:at::at: Można było przyjechać bez Moto ale po uprzednim powiadomieniu :D Impreza jest minimalistyczna bez zbędnych wodotrysków oraz niepotrzebnych wydatków. Informacje o ew spotkaniu będą pojawiały się tylko tutaj. Żadnych wydarzeń na FB i innych tiktokach. Nie idziemy w ilość i przypadek Teraz czekam na odzew osób chcących pomóc i będziemy dzialac |
Wojtek, pomogę gdzie moge. Najlepiej na miejscu. Mogę walić w ryj wszystkim.
Też coś słyszałem że Plaku coś kombinuje. Trzeba wyjaśnić na telefon z Plakiem aby nie było kolizji. Tym razem przyjadę, bo widzę że minimalistycznie. Takie imprezy iubiga ja duchowo, bo dużo ducha się spożywa w celach wiadomych. Kiedy zjeżdżać z tej nordyckiej naczepy do Polski. ? |
Nie chcę Ci zabierać roboty, ale mogę pomóc z koszulkami.
KIEDY MA BYĆ ZLOT? |
A o jakiej pomocy mowa?
Da się zdalnie ogarnąć? |
Potrzebna opiekunka do dzieciaków.
A Wojtaszek zorganizuje ZLOT |
A przywieziesz tą opiekunkę na zlot? :)
Termin choć orientacyjny byłby wskazany ponieważ każdy coś tam planuje. |
Cytat:
Mam 3 pomysły na miejsca ale czekam też na propozycję od np Plaka bo chłopaki mają też jakąś wizję |
Siema! Jest prośbą do moderacji żeby odblokować Plaka.
Ja już nie chce być przedlużką :) Plaku zresztą nie potrzebuje :D Niech piszę, niech oznajmia co w głowie siedzi.. |
Cytat:
|
''......dobry chłopak był i mało pił....''
KNŻ |
Cytat:
Rakiet on jest! Ale mało już nie pije..:) |
Cytat:
To było jak powrót do fajnej i wyjątkowej przeszłości do czasów kiedy jeździłem na wszystkie złoty.....potem jakoś przestawało po trochu ciągnąć. Zlot XRVkowy spowodował znów chęci bycia. Jak tylko nie skoliduje z rejsem koło Sycylii , Malty , Liparyjskich to będę. Ps 1 ,dla tych co byli to już mogę jechać w środku :) Ps 2 ,Adventury gorzej robią w piachu niż Anakiny 2 a ja nie mam odwagi ryzykować. |
Dawid chodziło mi ...dobry chłopak był na forum i mało pił piany...
ps. rozmawiałem niedawno z Plakiem |
Tak jest Plaku spoko gość proszę odblokować :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Znaczy Plaku musi się zapisać, z a p i s a ć :D
|
To już było tak dawno, że chyba sam o tym zapomniał :mur:
Już dostał instrukcje, niebawem zabierze głos..chyba:) |
Cytat:
|
No to będzie czy nie będzie --oto jest pytanie.
Książę Danii który jeździ po Szwecji może da nam odpowiedź. Hamlecie z Podlasia Wojtaszku ? ? ? ? ? , żeby nie zmienili Ci ksywy z BBI na "bee* bee* i ...........uj" *bee -znaczy niedobry, ty niedobry ciałuj |
Cytat:
|
ILE TY już wracasz? ? Ile to już lat.
Czyli TY nie Hamlet ,a Odyseusz-król Itaki iOwaki. be be i |
zlot xrv.
Dzień dobry. Poprosiłem ''motomysz'' o zamieszczenie informacji na forum dotyczącej organizacji drugiego spotkania właścicieli xrv. przez moją osobę. Pragnę poinformować, iż takowe spotkanie zostanie zorganizowane dopiero w przyszłym roku.Był bardzo dobry plan ale trochę czasu mało i obowiązków mi przybyło po zmianie pracy. Rozmawiałem z Wojtkiem i mówił że ogarniają coś u siebie. Kto był ten wie, że to dobra ekipa. Pozdrawiam Wszystkich:).
|
Wojtaszku
Kiedy?? Dziadki chcą przyjechać, nawet wózkami. |
Czy długo będziemy czekać na odpowiedź? Człowiek po nocach wyczekuje. To się nie godzi!
|
I czy na anakach da radę.
:) |
Na horyzoncie pojawia się opcja na 23maja.
Co sądzicie o tym terminie. |
Od 11 do 11'30 ma padać .
Reszta OK. Jak Matjas pytał ::co z Anakami? WOJTASZKU BeBeI ciał |
23... Czyli bez porannego przymrozku???;)
|
"Na horyzoncie pojawia się opcja na 23maja.
Co sądzicie o tym terminie." Mówisz 23 maja, jest 23 maja ! Nie pytaj , bo zaraz zacznie się grymaszenie. :oldman::) |
Cytat:
|
Za namową forumowiczów ruszamy z kolejną edycja spotkania posiadaczy Hondy XRV.
Termin 23-25maj. Miejsce Baza Motocyklowa Malesowizna (Suwalszczyzna) Koszta Nocleg w budynku 70pln Pole namiotowe 40pln Śniadanie 25pln Obiad danie plus zupa to ok 37 lub 39 złl Baza posiada swój personel który przygotowuje smaczne jedzenie z naturalnych produktów. Oczywiście można przyjechać ze swoim wyzywieniem UWAGA Jest to spotkanie integracyjne posiadaczy motocykla Honda XRV oraz forumowiczów który taki motocykl posiadali lub mają jakieś inne powody które nie pozwalają na przyjazd na moto(osoby takie mogą przyjechać autem wpisując się na listę dopisek "auto") Koszulkami zajmie się Stopa. Tradycyjnie też może jest ktoś chętny żeby zrobić relacje ze swego wyjazdu Proszę o wstępną listę osób zainteresowanych |
1. ja, jaaa :)
|
1. ja, jaaa :) (dawid8210)
2. Bałtrok |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:54. |