![]() |
Pawle a jak ty sobie wyobrażasz Kamczatkę? Ta 1min. i 8" to właśnie kwitesencja kamczatki, kamczatka znajduję się dokładnie za stringami tej rudej pani, tak na marginesie to ma na imię Oksana jak chcesz to podam Ci numer telefonu, jest jescze kilka zdjęć z kamczatki które Robert zabronił mi pokazywać domyśl się dlaczego :)
Cytat:
|
Aach... tak sobie wróciłem do tej MEGA WYRYPY...
|
Nie powiem mieli wspaniały plan chłopacy też bym kiedyś tak zaszalał i pojechał :)
|
Elwood - wielkie dzięki za ten odkop.
To jest właśnie WYPRAWA. I dla tego typu rzeczy ten termin powinien być zarezerwowany... |
Przez 3 dni chodziłem nie wyspany, bo tylko wieczorem miałem chwile żeby poczytać i na bank tu wrócę.
|
Cytat:
Życie toczy się dalej, chociaż już nie tak jak byśmy sobie tego życzyli. Niestety, życie bywa okrutne. Jak to Czesi mawiają: to se ne wrati... Wiesz co mam na myśli. |
Ouyeah, wyrypa u tych co sie bagaz wozi na tylnim siedzeniu, pamietam jak ja sledzilem na forumie i se myslalem. Po co oni tam jada? Przeciez tam nic nie ma...
tak z filma zacytuje - Nie boją się was, tylko tego co sobą reprezentujecie - A co my sobą reprezentujemy? To, że mamy za długie włosy? - Reprezentujecie sobą... wolność. - Co w tym złego? Każdy chce być wolny! - Zgoda. Każdy chce być wolny, ale mówienie o wolności i bycie wolnym to dwie zupełnie rózne sprawy. Trudno być wolnym kiedy jest się towarem na rynku... Tylko nie mów im, że nie są wolni, bo gotowi cię zabić lub okaleczyć, by udowodnić, że nie masz racji. Potrafią gadać godzinami o wolności jednostki, ale kiedy widzą naprawdę wolną jednostkę, to się jej boją. - Ale jakoś nie uciekają. - Nie. Robią się niebezpieczni... |
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=rMbATaj7Il8 |
Elll można się z tobą w wielu kwestiach zgadzać mniej lub więcej ale wyczucia chwili nikt Ci nie odmówi - DZIĘKI za przypomnienie:bow:
|
Odkopie i poczytam o wolnosci, bo na forumie tylko o motorach gadajo.
|
Cytat:
Mega wyrypa! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:34. |