![]() |
Kogo widziałem, zjeżdżał z Klimczoka podmagur± w Sobotę z kobitk±. HRC nowa nat.
|
Wczoraj, Poznań, ul. Warszawska, ok. 11:15, jechałem z przeciwka tenerk±... machnięte do ładnej trójki.
|
Pozdrawiam kierownika na rd07 w hrc, jad±cego w towarzystwie starego trampka, dzisiaj w Wojkowicach Ko¶cielnych, pewno na Pogorię jechali¶cie :)
|
Wczoraj 22.08 okolice 16:00 piękna HRC Nat mijana na drodze Nowogród-Kolno Podlaskie. Pomachane, odmachane. Kto tam?
|
Wczoraj widziana zielona Rd07 (blachy Gniezno) na DK 28 w Wadowicach. Tak jej robiłem miejsce, że aż nagumowałem krawężnik berlingiem:) Pozdrawiam
|
Kowary, dzi¶ najpierw 11.45 Nat z plecakiem a potem chyba koło 13 Stara Królowa w towarzystwie scrambrera a trzeci trampek (miejscowa rejestracja ). Stałem i tarasie z córkami i machałem w¶ciekłe. :)
|
Cytat:
Niedziela ok.południa, na A1 Cz-wa, w kierunku Polski południa, ¶mignęła srebrna NAT z kuframi srebrnymi...pomachane w my¶lach ;) |
U Kononowicza nic , a u mnie wszystko :)
|
Rd03 albo 04. Dzi¶ ok 14:30, Puławska w kierunku Piaseczna. Kierownik+ plecak.
|
Pi±tek, Biskupice pod Poznaniem, siódemka 93 rok i Transalp... na skrzyżowaniu musieli¶cie mnie pu¶cić - machałem Wam z kolarzówki::)))
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:42. |