![]() |
Myku, to jest wlasnie to czego w salonie BMW ani KTMa nie znajdziesz na zadnej polce ani zadna zlota karta nie zaplacisz ;)
|
Cytat:
|
Uderz w BMW (lub KTM) a kierowca sie odezwie :D
ps. Dubel jestes wyjatkiem, a wyjatek potwierdza regule ;) |
|
zazdrośnicy i tyle
|
Wiesz bmw to całkiem fajne moto i doceni je każdy co miał z nim styczność trochę dłużej niż 15 minut choć mi nie leży i nie ukrywam tego. Najlepszy moto jaki miałem dotychczas to 990 ADV i nie zanosi się by cokolwiek go pobiło. Z zaciekawieniem czekam na nową afri i zastanawia mnie co pan honda zrobi z naszą legendą. Jak już wspominałem boje się że będzie jak z ST1200 i jak na razie wszystko się na to zanosi jeśli spojrzeć na to trzeźwym okiem
Pozdro |
Cytat:
no tak dwie lesby i pedzio z pudlem ;) |
mówimy NIE trzeźwości!!!! :D
|
Dubel, jak juz pisalem. Przedpremiera penera byla opisywana jako lekkie fajne moto a na premierze pokazal sie tlusty byk.
Tutaj premiera jest taka jak byla wspominana w mediach. Nie jest mozliwe aby za rok honda wypuscila calkiem inny tlusty motocykl bo go najpierw musi wymyslec. Wypuscili prototypa i patrza jak reaguje klientela a jak widac reaguje zajebiscie. 200kg, 100koni i wiecej ne trza, czyli taki wlasnie kat 990 |
Cytat:
Takich pytań można postawić wiele bo to TYLKO PROTOTYP o którym nic nie wiadomo. Wychwala się tu najwięcej nazwę Africa Twin i nic po za tym. Jst w świecie moda na wskszeszanie legend motoryzacji czy to w motocyklach czy samochodach lecz trzeba pamiętać że nie zawsze to wychodzi legędzie na dobre. Pozdro |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:20. |