![]() |
Czaras - dobrze kombinujesz :)
Strony rządowe czy oficjalne to jedno, a rzeczywistość i życie to drugie... Z tego, co wiem to ludziki ode mnie z pracy ostatni długi weekend latali motkami po Austrii. To znaczy taki mieli plan. Nie znam szczegółów. Dodatkowo - jeśli chodzi o de na moto to zalecam ostrożność, bo ostatnio jest mnóstwo pokazowych, lotnych kontroli zwłaszcza motocyklistów, podczas których szukają dziury i niedopuszczonych elementów (części) motocykla :dizzy: |
Festiwale pol-and rock i rock na bagnie tylko dla zaszczepionych, ciekawe czasy się zaczynają.
|
Ja zamówiłem już opaskę na ramię , aby inni trzymali się odemnie z daleka
|
Cytat:
|
Drobnymi kroczkami przykręcają śrubę że wydaje się to proste i oczywiste. Powiedziałbyś 2 lata temu że będzie segregacja w przestrzeni publicznej na zaszczepionych i nie, wzorem gett żydowskich i żółtych gwiazd na ubraniu to by powiedział że cię poebao.
|
Cytat:
|
Cytat:
zdrowia :chleje: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Może i tak tyle że ja nie znam ani nikogo kto dwa razy chorował ani żadnego dziecka czy nastolatka który miał covid. Śmierdzi mi to na kilometr. Im bardziej naciskają na te szczepienia tym bardziej zniechęcają. W Białymstoku np 3 miesiące temu zrobili mural ma całą ścianę bloku z Cezarym Pazurą i hasłem "szczepmy się" . Teraz to zamalowują, będzie Kubica z hasłem "ostatnia prosta". Fajnie, teraz na pewno niezdecydowani popędzą na szczepienia.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48. |