![]() |
Mały ale gustowny ;)
Jednak uzależniony jesteś. Nic z boku nie pasi. Niemniej gratuluję szczęśliwego powrotu (jakkolwiek to rozumieć) |
Bmw 1200 GS kontrolka
1 Załącznik(ów)
Panowie co to za kontrolka?
BMW 1200 GS 2017 rok. Moto nie odpala. |
https://manuals.bmw-motorrad.com/man...RM_0717_17.pdf
strona 20 ta Sorki, że tylko link ale nie umiem z PDF-u umieścić fotki. Opis : 3 Fotodioda (element regulujący jasność oświetlenia wskaźników) z autoalarmem (DWA)OW Dioda alarmu DWA Sygnał alarmowy ( 90) z Keyless RideOW Lampka kontrolna kluczyka z pilotem Zapłon z Keyless Ride ( 55) |
Dzięki. Czy możliwe jest, że alarm nie pozwala uruchomić silnika? Motocykl z systemem bezkluczykowym, czyli możliwa jest opcja, że sprzedawca dał âkluczykâ od innego moto.
|
A bateria w kluczyku jest ok? Spróbuj przyłożyć pod siedzeniem (w instrukcji jest gdzieś opisane gdzie).. sorki, że niezbyt precyzyjnie, ale ja mam jeszcze bez tego ustrojstwa.
-- pozdrawiam Radek BigBoy |
Jeśli daje się włączyć zapłon to kluczyk powinien być właściwy. Jeśli nie to może sprawdź w nim baterię...
|
Motocykl nie mój, stoi w Anglii obecnie. Bateria ponoć wymieniona. Przekażę sugestię o przyłożeniu gdzieś pod siedzeniem, dzięki :)
|
https://youtu.be/I5WylE5zBGI?si=TaveD_FWQ71c3ZuU
Tu jest pokazane o co biega. W 1200 jest tak samo. Na filmie jest klucz zapasowy, ale zwykły działa tak samo, kiedy bateria w pada w pilocie. -- pozdrawiam Radek BigBoy |
Cześć
Może i już gdzieś to było ale nie mogę znaleźć. Czy mamy tutaj kogoś kto może sprawdzić gs 1200 po vin? Moto jest w Polsce a obecny właściciel nie posiada wiedzy skąd do RP przybyło. ( moto prawdopodobnie pochodzi z UK, szanse na zakup maleją..... podobno licznik można przestawić z mil na km ale chyba wtedy mile na km zamienia 1:1 czyli jak było 10 mil to po zmianę będzie 10 km, wiec jak było na liczniku 145tyś mil to po zmianie wyszło 145 tys km, to już sporo....) |
Daj 7 ostatnich z VIN to sprawdzimy.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:34. |