Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   CRF 1000 L (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=170)
-   -   Nowa Afryka (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=20480)

kris74 05.11.2014 00:04

Póki co , napawam sie jazda prawdziwym motocyklem a cała resztę , życie i prawdziwe błoto zweryfikuje. Cmok

luzMarija 05.11.2014 00:04

Będzie dobrze.
Została spora luka po 990 i myślę że nowa Afri jak już się.pojawi w wersji do pomacania i tym bardziej pośmigania, wbije się w ten segment i znów zamiesza.
Jak to japończyczka nie będzie paliła tak mało co gs800 czy jej pokraczna macocha, ale jak to przy skośnych produkcjach jest nadzieja że nie będzie się łamać w pół przy glebie na parkingu jak większość jednoosiowych suwów na literę be...
Trza mieć nadzieje, bo łona zawsze umiera ostatnie.
A Myku jak to Myku, odstawi pomarańczowego suwa do żyda i kupi jako jeden z pierwszych nową AT jak już.przyjdzie czas.

myku 05.11.2014 00:06

Rafal :brawo::beer:.Bede tak szybko biegl do dilera,ze buty pogubie.Ale najpierw musze chyba dluuuugo poczekac :D

fassi 05.11.2014 00:06

Dubel, jakby nowa afry byla jak ten nowy kat 1050 tobym Ci przyznal racje. Paczymy wiec widzimy co na zdjeciach jest a jest to na co ja czekalem. I mam wielka nadzieje ze sie nie rozczaruje. Zawieche ma dobra widac, fajna "zbita" bryla motocykla, zadek fajny i nie pomaranczowy.

Samo pokazanie premierowego motocykla ujebanego w blocie chyba swiaczy o jego przeznaczeniu albo?

TO moze popsikamy tego KATa nowego tez blotem i powiem ze to adwenczer :D

A ten prototyp juz jezdzil, na dniach maja byc udostepnione fotki

QrczaQ 05.11.2014 00:09

Cytat:

Napisał rumpel_adv (Post 403063)
no tak dwie lesby i pedzio z pudlem ;)

Nowoczesna rodzina.

Dubel 05.11.2014 00:19

Cytat:

Napisał fassi (Post 403070)
Dubel, jakby nowa afry byla jak ten nowy kat 1050 tobym Ci przyznal racje. Paczymy wiec widzimy co na zdjeciach jest a jest to na co ja czekalem. I mam wielka nadzieje ze sie nie rozczaruje. Zawieche ma dobra widac, fajna "zbita" bryla motocykla, zadek fajny i nie pomaranczowy.

Samo pokazanie premierowego motocykla ujebanego w blocie chyba swiaczy o jego przeznaczeniu albo?

TO moze popsikamy tego KATa nowego tez blotem i powiem ze to adwenczer :D

A ten prototyp juz jezdzil, na dniach maja byc udostepnione fotki

Kat ma w swojej ofercie całe stado moto typowo off Road. Fassi Ty masz nadzieje a my mamy motocykle które istnieja. Jak zapewne wiesz nie jeden napalony juz klient w historii przeżył wielkie rozczarowanie jak po koncepcie ujrzał wersje produkcyjna. Bardzo bym chciał by na afri była taka jakie wyobrażenie ma większość z nas i wierz albo nie ale jeśli się mylę i motocykl produkcyjny spełni założenia 100 km i 200 kg gotowy do jazdy a prży tym będzie dobra zaniechania, ergonomia i spalanie to będę jednym z pierwszych testerów na forum . Dziś patrząc jednak realnie i biorąc pod uwagę poczynania pana hondy to śmiem mocno w to wątpić.
Pozdro

puszek 05.11.2014 00:23

Dubel...człowieku małej wiary...opamiętaj się...Afri nadchodzi...

kris74 05.11.2014 00:23

Ja tu widzę duzy potencjał dla "zetjohny" cała reszta wyjdzie z czasem ;)

zaczekaj 05.11.2014 00:33

Mój ulubiony wątek w ostatnim czasie.
Jedziecie dalej, ja lecę po colę i popcorn, wygodnie usiąde i czytam :D :smoking:

Co do nowej Afry to nie zawiodłam się.
Niecierpliwie czekam aż będzie ją można ujrzeć w Polskich salonach. Jest mega!!!
Kiedy będą w końcu jakieś cyferki? Ciekawi mnie czy do ziemi choć czubkiem palca sięgnę :D

myku 05.11.2014 00:35

1 Załącznik(ów)
Tu ladna fota z parku

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:33.