![]() |
No musiałeś być grzeczny - taki Mikołaj to ja rozumiem:)
|
Cytat:
gratulacje. |
Ładna jak nówka ze sklepu... nigdy nie miałem okazji się przymierzyć do serii 1X90.
|
Z 1090 nie jest łatwo a co za tym idzie tanio.
Plusem jest to że są egzemplarze z salonu PL z tym że te z końcówki sprzedaży to wydatek rzędu 45 tys i więcej. |
Z ciekawości zapytam, co was przekonuje do 1090 za miast 1190?
|
Cytat:
Wybór podał tylko z tego względu że 1090 trafił się w perfect stanie i w miarę młody. Do końca serwis. Sprawdzone. Przebieg 45 tysięcy km. 1190 były dosyć sfatygowane i starsze. Gdyby był 1190 w takim stanie jak kupiłem 1090 to kupił bym właśnie 1190. Tylko na co mi taka moc. W 990 R miałem pod dostatkiem a tutaj 10 koników więcej. Tak więc chyba będzie dobrze. |
Cytat:
|
Nie taka bieda. Zawias ma ponoć lepszy a i sterowanie wtryskiem też jest lepsze niż w 1190. Jest też poręczniejszy. Subiektywnie oczywiście bo tysięcy godzin na tym nie spędziłem.
|
I jak dla mnie 150 KM w 1190 to za dużo szczególnie w wersji ADV R.
Słyszałem też opinię że w kwestii wykonania takie 1090 jest lepszej jakości niż np.790/890. Ale to słyszałem. Cytat:
|
Cytat:
Mam jeszcze nowe opony po innym motocyklu, wydech Leo Vince Tytanowy i kompletny napęd to jutro wrzucę. Jakoś sobie zrekompensuje okrojone wyposażenie :beer2: Chociaż czy ono takie okrojone⌠|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |