![]() |
Moja teściowa miała covid, po czym po odczekaniu zaszczepiła się i dwa tygodnie później znów złapała covidm tym razem objawy tylko brak smaku i zapachu. Była po jednej dawce Pfizera. Covida przyniosła jej niezaszczepiona córka która przeszła go dużo ciężej.
|
Cytat:
Różnica taka że szczepionka jest na rok, a ozdrowieniec na 6 m-cy Cytat:
|
Żadna firma ubezpieczeniowa nie chce ubezpieczyć od tzw. NOP lub ewentualnej śmierci spowodowanej eksperymentem, ubezpieczalnie nie chcą ubezpieczać gdyż tak traktują proceder szczepienia COVID-19. Ktoś potwierdzi?
Ty chcąc wjechać np. do czy na Ukrainę musisz podsiadać ubezpieczenie, które pokryje koszty leczenia związane z COVID-19 : Przy wjeździe na Ukrainę musisz posiadać przy sobie polisę ubezpieczeniową pokrywającą koszty związane z leczeniem COVID-19 oraz ew. obserwacją w placówce medycznej (kwarantanną). Idąc dalej np. fizjoterapeuta jako zawód medyczny jest objęty ubezpieczeniem OC, które obejmuje wszystkie szkody będące następstwem udzielania świadczeń zdrowotnych(także kwalifikowania do szczepienia i wykonywania szczepienia przeciw COVID-19) albo niezgodnego z prawem zaniechania udzielenia świadczeń zdrowotnych. Komunikat dotyczący ubezpieczenia OC w związku z możliwością wykonywania i kwalifikowania do szczepień przeciwko COVID-19 przez fizjoterapeutów Jak w tamtym roku (październik) wrzuciłem post na fb że astra nie ponosi odpowiedzialności za skutki uboczne po szczepieniu to został usunięty z powodu fałszywych informacji. :dizzy: Tak do rzeczy, czekam na jakąś furtkę na UA, najlepiej bez namordnika i innych wynalazków. |
Cytat:
poluzowali wymagania 2 dni temu... |
Cytat:
Cytat:
https://fb.watch/60mSmISoZx/ |
Czaras często moto w DE jest zatrzymywane i musi je sprawdzić rzeczoznawca. Jeśli będziesz miał pecha, to będzie bardzo drogo. W mojej okolicy w ubiegły weekend znów była akcja i kilka moto nie pojechało dalej.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Czy dobrze myślę. Jeśli napluję na ten test o godzinie 6:00 rano i po 15 minutach pokaże się jedna kreska i o 10:00 wio na Ugande, to jak mogą stwierdzi czy badanie ma mniej niż 72h? |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48. |