![]() |
Cytat:
BIG Bikes Gostyń |
Dobra cena była i jak serwisowany w KTM to wtedy idzie łatwo sprawdzić , bo KTM ma centralną bazę :)
Obserwowałem go tez trochę :) |
Cytat:
Znajomi kupują u Nich motocykle i zadowoleni. Opinie też dobre mają w internecie. Serwisowany do końca w KTM. |
Gratulacje, nich służy.
Z 1190ADV R mam same super wspomnienia i doświadczenia. |
Dla mnie 1090r po prostu jest ładniejsze od 1190. Jednak KTM z roku na rok zawsze coś poprawiał a 1090r są po prostu świeższe.
|
Cytat:
|
i pomarańczowa rama to +100 do zajebistości
|
Cytat:
Chyba wszystkie R mają pomarańczową ramę |
Cytat:
Dokładnie. Pomarańcz musi być :D Jakoś mam słabość do tej głupiej marki :D Podoba mi się ta prostota. Pierwszą R-ką zrobiłem 48 tysięcy km całkowicie bezawaryjnie. To ta gdzie świeci mi się gęba przy motocyklu. Kupiłem go od producenta mebli z pod Poznania. Motocykl miał przejechane 1800km. Czyli nowy. Panu nie spodobała się narowistość. Zmieniłem tylko wysprzęglik na Oberona. Drugą R-kę sprzedałem szybko bo kasa była potrzebna na inne fanaberię. Była na forum sprzedawana rok temu. Wersję 990 white najfajniej wspominam. Dlatego pokusiłem się o kolejne większe dziecko ze stajni :D Duke fajny ale na ulicę a jednak do szutrów ciągnie od zawsze. Póki co będzie piąty katełem :lc8: |
1 Załącznik(ów)
To i ja się pochwalę. Co prawda to najmniejszy LC8 bo 1050 ale właśnie takiego szukałem. 95KM, najmniej wysilony, na moje potrzeby w zupełności wystarczy. Początkowo miało być 1190 tylko tak naprawdę jestem za cienki na tą maszynę:bow:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:07. |