![]() |
voxan, nie bądź taki spięty. Strasznie poważnie brzmi Twoje "Tak będzie" ;)
Dzieju, szacun za trzeźwość, reszta jeszcze w amoku;) |
podchodzę do tego spokojnie nowej i tak nie kupie wiec jeszcze parę lat maja na testowanie ;)
|
Cytat:
Napisz jeszcze, czy Twoja dmuchana lala Ci wystarczy jako zamiennik prawdziwej Japonki :p |
Lepi to Ty się za bardzo spinasz i nabijasz - ja jak większość osób z FAT mamy wielką nadzieję, że Honda zrobi toś bardzo dobrego - Nie zabierajcie nam tego
|
Ej chłopy, ale pianę bijecie. Jeszcze niedawno wszyscy rozdzierali szaty, że jak się w ogóle następca Afry pojawi to będzie z przodu 19", mały prześwit, alufelgi bez szprych, niska kanapa i tona plastiku. A jak żółtaszki pokazały w jakim kierunku pójdą, to dalej marudzenie, bo to be, a to nie cacy... Przecież ten sprzęt kurna wymiata, ma większość cech o których wszyscy marzyli, a do tego wygląda tak, że hej! Poczekajta spokojnie na dane techniczne, przejedźta się i wtedy jak będzie nie tak to marudźcie. Dla mnie jak na razie Królowa nadciąga!
|
Sam czekałem w napięciu i wiele razy życzyłem spełnienia Waszych marzeń.
Ale obecna sytuacja wydaje mi się śmieszna więc wolę się pośmiać niż spinać :) |
przez kilka lat wielu żyło marzeniami i nadziejami że wznowią produkcję AT...
Teraz juz pojawił sie koncept....Jeszcze niewiele wiadomo a już są tacy co są niezadowoleni...że to nie tak , że to bym zmienił.... To nie samochodowa wersja indyvidual ze siadajac z grubą roladą szmalcu sobie tworzymy samochód pod siebie :-( Znajac życie bedzie to znowu pole do popisu do forumowych producentów bagazników ...kufrów...deflektorów ....i dobrze ! Dla zdeterminowanych chcących mieć ten JEDYNY pozostaje droga jaką wybrał Franz i sam sobie chyba stworzył swój motocykl... Póki co mnie i tak nie stać na zakup nówki sztuki...wiec cieszę się tym co mam. Coś tam sobie poprawiam , zmieniam i najważniejsza rzecz.....motocykl zawsze pali , zawsze sprawia sporo frajdy.... Kupiony z pewnego "Franzowego" źródełka , zawsze serwisowany.... A to że raz na jakiś czas styki pompy są nadpalone....cóż wielu producentów chciałoby mieć tylko takie awarie ! Cieszmy się tym co mamy i bacznie przyglądajmy się co u pana Hądy się dzieje.... Jednego jestem pewien . Nasze motocykle dożyją jeszcze nie jednej premiery AT |
Cytat:
W duchu Ci żal ,że nie jesteś w stanie wykrzesać z siebie do pomarańczy takich uczuć jakie budzi w nas Afrii...I nigdy nie będziesz, bo to moto dla marzycieli, którzy wożą ze sobą dętki i klucze, których celem jest droga..Nie ważne gdzie, nie ważne czy się wjedzie..ważne,że się walczy...nawet 8 razy :-))) Szkoda mi trochę ,że nie jesteś w stanie odczuwać tych wzruszeń...ale cóż Królowa nie może mieć nieograniczonej liczby swoich Rycerzy:D:D:D Ale jak się postarasz i weźmiesz dętki i klucze na następny wyjazd(gips zostaw w domu) to może pozwoli Ci być giermkiem....:vis::vis: |
ZAzdrosc KTMow jak najbardziej mie utwierdza w zajebistosci nowej afry :D
Ja tez sie chetnie posmieje z czyis marzen, tak wiec wybralem sobie QurczaQa i jego marzenia napisane w 3cim poscie tego watku. QurczaQ napisal: No ja bym chetnie widzial: - 21 przod / 18 tyl - dobre zawiasy - lepsze niz poprzednik - waga 180kg - 80KM - 80Nm - 2 cylindry w rzedzie dosc pochylone jak NC700 - spalanie 5L - waska dupa - wydech do szybkiego demontazu (+3KM) - wysoka szyba - wysoka kierownica - rajdowe malowanie Cena do 40.000 PLN Qurczak, patrz jak ta nowa afryka nie spelnia Twoich marzen buaaahahahahaha, wogole zero i lipa. To tylko prototyp a nowa afra bedzie miec 250kg i 150 koni, kola 12 cali, bak 3 litry, bez szyby i bez kierownicy a na baku mega adwenczer napis. Cena powyzej 100 000 aby byc lepszym niz wszystkie mega... I to by bylo tyle jesli chodzi o Twoje marzenia :p Kto nastepny do wysmiania z rana? |
Fassi zapytam ponownie bo nadal nie mam odpowiedzi od Ciebioe z kad bierzesz dane techniczne?? :osy:
Pozdro |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |