![]() |
A najpierw jak mówili jeśli można wiedzieć? Mi powiedzieli, że mają awizacje początkiem września, ostatnio, że wpływa do portu podobno, zobaczymy nie długo co powiedzą :) miała być w sierpniu :)
|
Ta crf to są jaja stulecia :)
|
Nie kupuje często salonowych rzeczy to nie wiem, ale w weekend był kuzyn i coś mi mówił, ze w wielu firmach brakuję części, podawał przykład że w USA stało lub stoi ileś tysięcy Fordów bo jakiegoś czipa brakuje czy coś, poza tym auta gotowe. Może jak ktoś często zmienia lub leasinguje to zna rozmiary zamieszania.
|
Ja mialem obiecane na lipiec 😁 nie wiem czy to jaja, wiem, ze to brak szacunku do klienta. Nie wiem kto w tym winny, ale na pewno nie dilerzy. Jak zwykle w ch***a wala Ci na gorze.
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
A ja napisze to co kiedyś, w wielu ogłoszeniach pisało lipiec/sierpień a dwóch dilerów jak kojarze Tychy i Honda Plaza w Warszawie już w czerwcu widziałem termin - wrzesień. Przypadek? Nie wiem :dizzy:
|
mi Karlik w kwietniu mówił, że TERAZ a potem Sierpień. Czyli Wrzesień :D
|
Cytat:
Myśmy w lipcu obdzwonili cała Polskę i wszędzie mówili koniec września Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
No to zobaczymy :)
|
Jak się komuś nie chce czekać to w IM Motoros we Wrocku mają 890 R Rally za 90 tyś :umowa:
Jak to mówią w wojsku- sztuka jest sztuka czy to 300 Rally czy 890 R Rally :lol8: |
Cytat:
z Chin . Roczna produkcja to milion. Od dwoch miesiecy jest postój. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:20. |