![]() |
Chłopaki a te AX41 jak wam się zużywały? Równomiernie przód z tyłem czy któraś szybciej?
|
Generalnie gdyby nie ciekawość to znów bym brał AX41 Adventurecross. Do tej pory w każdych warunkach mi się ta opona sprawdziła. Także z gwoździem w tylnej oponie przejechałem kilkadziesiąt kilometrów po szutrze nawet specjalnie się nie orientując, że mam 0,5 atmosfery... To, że schodzi w 8 tys kilometrów to tylko oznacza, że dobrze klei. Jeśli chodzi o proporcję zużywania się to chyba standardowo czyli tył schodzi dużo szybciej. Ja zmieniam na tą chwilę tylko tył na Motoza. Przód zostaje Bridgestone bo jeszcze sporo mięsa w nim.
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Pierwsze wrażenia z Rallz vs AX41 Adventurecross. Na razie mam podobne obserwacje do tych opisanych przez PiraniaD. Dużo bardziej nerwowa na asfalcie powyżej 120-130 km/h niż AX41. Szczególnie odczuwalne na niższym ciśnieniu z tyłu typu 1.7-1.8 bar. Jak podpompowalem do 2.3 lepiej. W terenie nie czuje na razie różnicy. Piach, błotko, szuter idzie bardzo ładnie.
|
Hej, poszukuję opony Mefo MFC 12 140/80/18, lub ten sam rozmiar ale Mitas C0 2
Gdyby, ktoś, coś. Pozdrawiam. |
1 Załącznik(ów)
|
Conti trail atack 2 bardzo dobre,na tych zrobiłem 15kkm.Te szosowe trójki na pewno tyż dobre.
|
Cytat:
W kazdym badz razie te Trail Attack sa na rowni z Dunlop Meridian ktore mam teraz zalozone. Oczywiscie to opony 90/10 albo nawet 95/5. Super sie spisuja, narazie 3500km przejechane. polecam |
Pany, Motoz Tractionator Adventure do ATAS ktoś wie gdzie kupić obecnie z LT nie dłuższym niż tydzień?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:33. |