![]() |
Odnośnie zaworów to za punkt odniesienia weźcie GSa 1200 do 2010 na śrubkach :)
Muszę przyznać że wiele rozumiem ale wyjmowanie wahacza do zmiany zdawczej to już grubo. Choć jak tak inaczej na to spojrzeć - przynajmniej łożyska wahacza jest okazja przejrzeć, przesmarować :) Ładne te wasze pomarańcze, nie są to raczej maszyny dla mnie raczej ale ładne :Thumbs_Up: |
|
Cytat:
|
Cytat:
Moze moto bite, cos przesuniete , nie mam pojecia. Ja mam 1190R jak wyszlo z fabryki i przy wymianie napedu wachacza nie dotykam |
Cytat:
|
Cytat:
|
No ja nie tragizuje tylko porównałem zabawę z nim z innymi sprzętami i wychodzi ze Valki mają trochę trudniej bo ciaśniej. Ale jakby dali jeden cm tu i dwa tam to by nie było tych problemów a sam sprzęt niczym by się nie różnił. Ogólnie to ta 11 podoba mi się okrotnie pod każdym względem.
Odnośnie rozrusznika ja mam typ sm17 a więc ten mały i słaby. Ale pasuje do niego sm13 bo od roku 15 go tam wsadzili. Okazuje się że sm13 to występuje w pierdylionie motocykli nie tylko w 1290 gdzie na allegro latają po 500zl. Taki sam jest w cbr 600 f2 i f3 za 50zl bo chodź sm13 to popularna konstrukcja to różni się mocowaniami w zależności kto tam to montował. Cbr ma to samo mocowanie |
Cytat:
|
Cytat:
|
Również dzięki za objaśnienia. Mam obraz już co i jak.
W DL1000 mimo że V i do tego L-Twin 90 stopni to nie ma problemów dużych z dostępami a konstrukcja nader dopracowana i przemyślana z jednym ale... ...w moim obecnym do wymiany żarówki mijania trzeba wyjąć kokpit z zegarami :mur:;) może i jest to proste ale jednak. Nie chciałbym tego robić warunkach polowych w deszczu nocą. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:22. |