![]() |
Yamaha XTZ Super Tenere vs Honda Africa Twin
Prześledziłem forum i nie znalazłem porównania tych dwóch kultowych już motocykli.
Zauważyłem, że kilku użytkowników forum ma ST i też miało AT, może podzielą się opiniami na temat tych dwóch królowych Dakaru? Może w formie wypunktowania plusy / minusy??? Czekam na Wasze spostrzeżenia. |
Cytat:
http://forum.transalpclub.pl/viewtop...t=Super+Tenere |
ja pierdziuuuuuuuuuuuuuu zima idzie na całego............
indianie chrust noszą, a na forach pojawia się temat AT vs ST pora kupić wągiel |
Idzie idzie :) Ale jak to dobrze że jeszcze niektóry wybierają motocykl nie ze względu na to co mówią inni tylko ze względu na swoje własne odczucia :) I w dupie mają zdanie innych bo po prostu lubią motocykl który sami sobie wybrali :) I nie muszą nikomu w koło udowadniać że jego jest be bo inny jest lepszy , bo niby po co ?:)
Pozdro! |
Cytat:
|
Spajder plissssssss tylko nie to!!!!
|
mój ulubiony temat.... 15 lat temu na forach "podwórkowych" walczyliśmy na "śmierć i życie" co lepsze Jawa czy MZ. A tu tylko słowne przepychanki, mój szybszy, mój lepiej hamuje itd... proponuje woję totalną: Teresa kontra Africa. Na neutralnym terenie. Niech wygra lepszy, a przegrany na zawsze zamilknie...
ps. najlepiej na śnieżki. |
Może i Wasze ulubione tematy, ale jak laik chce się czegoś dowiedzieć, to musi gdzieś zapytać.
Dostałem link do forum TA i poczytałem - dzięki Filozof |
Na tym forum zostalo juz tyle napisane,ze dowiedzialem sie nawet,ze lepiej mieszkac na Zlotnikach we Wroclawiu,niz na Przymorzu w Gdansku.Ludzie,poczatajcie troche i poszukajcie.Tutaj naprawde wszystko jest napisane.Goldwind vs EXC i dlaczego Afra nie jest Lc8.Nie nudzcie prosze kolejnymi takimi watkami :lol8::lol8::lol8:
|
OK, mogę to zapoczątkować.
Wypowiedzmy wojnę forum XTZ :dizzy: Na śnieżki na neutralnym terenie :haha2: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:30. |