![]() |
Mapy papierowe Czarnogóra, Macedonia, Albania.
Witam
Szukam dokładnych map papierowych Macedoni, Albani i Czarnogóry. Nabedę drogą kupna nowe lub też od kogoś używane. Jak ktoś zna jakieś dobre miejsce w sieci na takie zakupy to też będę wdzięczy za link. Pozdro |
http://www.empik.com/albania-mapa-1-...4864,ksiazka-p
Jest jeszcze gdzieś dokładniejsza mapa 1:100000 Myśmy w Albanii korzystali z mapy z linku i była wystarczająca. |
Garmin :Thumbs_Up: :)
|
Garmina mam od Ciebie :Thumbs_Up::) ale lubie popatrze na papier. Navi to tylko pomoc w dużych miastach.
Pozdro |
Dubel kiedy lecicie?
|
|
Cytat:
Calgon nie myś tylko jedź!! Zimne Skopsko, Lasko i Jeleń Piwo czekają już tam na Ciebie :D A i coś z mojej domowej spiżarni się znajdzie :D |
Mapki
1 Załącznik(ów)
Polecam te mapki. W tym roku sprawdziły się w 100%. :)
Załącznik 40448 |
Dzięki panowie :Thumbs_Up::)
|
4 Załącznik(ów)
Ja mam nadzieję mogę pomóc trochę w części Czarnogórskiej.
Trochę poszperałem w zeszłym roku przed moim wyjazdem do Czarnogóry. Znalazłem bardzo fajny przewodnik po czarnogórskich trasach rowerowych, głównie górskich. Kupiłem w Podróżniku w Warszawie za 159zl, drogi jak cholera, ale warto było. Przewodnik jest w formie RoadBook, każdy zakręt, rozstaj czy inny charakterystyczny fragment drogi dokładnie opisany. To ważne bo w terenie bardzo brakuje znaków. Część tych tras jest dostępnych online za darmo, szczegóły poniżej. Te trasy są jak najbardziej MOTOCYKLOWE! Na stronie www.montenegro.travel/en/panorama-maps-and-gps-data są opisy najlepszych tras wraz ze śladem GPS do zaimportowania. W załączniku jako PDF dołączyłem jeszcze jeden przewodnik. Bardzo polecam, trasy przepiękne, widoki nieziemskie i zero turystów (jakichkolwiek). |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:21. |