![]() |
zakup na stronie africaqueen.de
Czy kupowaliście coś ostatnio z sukcesem z tej strony? http://www.africanqueens.de/
Próbowałem zakupić i żadnego potwierdzenia z transakcji nie otrzymałem |
Ja kupiłem. Kontakt tragiczny, jak zapłaciłem kartą to towar po prostu przyszedł i już. Kupiłem Kranik z kontrolką i nalepkę ACERBIS - kranik nowy ale zepsuty a nalepka z wyschniętym klejem ze starości - chyba temu że do polski bo niemiec, by ich zniszczył za takie gów... , próbuję reklamować ale zero odzewu, tylko potwierdzenia że meile doszły. Ogólnie porażka i nie polecam .... ale może będziesz miał więcej szczęścia
I jeszcze jedno na zapytanie ile transport do polski napisali 17 eurasów a z karty ściągnęli 28 ( do końca zakupów nie wiesz ile za transport ) Powiem tak 87 ero wyrzucone do kosza. W przyszłym tygodniu pakuję i wysyłam im wszystko jako reklamację zobaczymy co zrobią. straciłem tyle, to i 10 euro więcej mnie nie zbawi. Może będziesz miał więcej szczęścia :) czego CI życzę . pozdrawiam |
Trzeba mieć dużo czasu i nerwy ze stali, żeby przeprowadzić proces zakupu.
Handlowaliśmy kiedyś z africanqeens i każda operacja trwała tygodniami, a o reklamacjach już nie wspomnę. Nawet bezpośrednia interwencja w Niemczech nie rozwiązała problemu. Decyzję musisz podjąć sam. |
Wszedłem na stronę sklepu, wybrałem towar, Kliknąłem zakup - opcja płatność kartą - powypełniałem wszystkie wymagane pola potwierdziłem, zatwierdziłem. Podziękowali mi za zakup i... nic się nie działo dalej. Ani z karty nie potrącili, ani potwierdzenia na maila. Nie wiem o co kaman? W końcu kupiłem czy nie kupiłem?
|
Zadzwon do nich.Kiedys jak kupowalem u nich rozne rzeczy,zawsze dzonilem uprzedzajac zakup i pytalem czy jest jakis proble.Na stwierdzenie,ze nie,mowilem ze ja- imie i nazwisko bedzie dzis skladal zamowienie na to i na to i zeby sie pospieszyli bo sprawa wazna.Spytalem grzecznie z kim rozmawiam i nigdy nie mialem problemu.Musicie z nimi zalatwiac sprawy po niemiecku :lol8:
|
Ja się doczytałem ze w Polsce maja oddział. Może próbujecie prze nich coś załatwiać.
http://www.africanqueens.de/html/aq-polen.html |
Spróbujcie pogadać z
Stephan Jaspers <info@africanqueens.de> Holledaustrasse 10 D-85301 Geisenhausen-Schweitenkirchen inh.Stephan Jaspers Tel. 0049 (0) 8441 18442 Fax. 0049 (0) 8441 18402 Mobil. 0049 (0) 172 9622737 USt-ID : DE811-733 076 info@africanqueens.de www.klim-bayern.de wydaje się być spoko kolesiem pozdrawiam, J. |
Hehe.Dobre.
Problem jest taki kolego ze trzeba z tym gościem po germańsku,a z tego co wiem większość z moich kolegów czarnuchów studiowała angielski i tu są schody..;) |
on mówi po angielsku
|
Stephan Jaspers - na mojego emaila z reklamacją nabrał wody w usta :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:10. |