![]() |
Urodziny ViR i nie tylko - czyli ciąg dalszy Podlaskiej Integracji
Tak to już rok jak zrodził się pomysł zawiązania ViR-a, a była to rocznica urodzin moja i Tolka. W zwiazku z powyższym ogłaszam.
W dniach 13-16.08.2015 obędzie się impreza urodzinowa w miejscowości Płaska powiat Augustów. Zapraszamy brać Afrykańską i nie tylko. https://www.youtube.com/watch?v=9AyAbdaT_00 PROGRAM INTEGRACJI Przyjazd w czwartek oczywiście kto może. PIĄTEK: dzień - pojazdówka krajoznawczo-poznawcza Wigierski Park Narodowy, Sejny, Litwa jak kto woli, zorganizujemy się. - wieczór - o podróżach bliskich i dalekich czyli kino pod chmurką. Proszę o zabranie dysków, kart pamięci itp. projekcje filmików, zdjęć, opowieści o innych pasjach. Degustacja i integracja. SOBOTA: II Spływ Wpław Czarną Hańczą - raczej nie dla jarząbków woda ok 16 C, pianka, maska, płetwy, całe ABC baaardzo pomocne. Oczywiście równolegle normalny spływ kajakowy. I Oficjalne Afrykańskie Mistrzostwa ViR w Pétanque - do zdobycia tytuł mistrza Polski. https://pl.wikipedia.org/wiki/P%C3%A9tanque Po sąsiedzku Orlik więc możemy rozegrać mecz w gałe, jak będą chętni i w stanie. Tolek ma kilka asów w rękawie na pewno atrakcji nie zabraknie. Jak w ubiegłym roku karmelów-ka i kawówka z mojej strony. |
Hehehe i znowu integracja :kumbaya:
|
no to ja już caravan szykuje ... ;-)
peesik, Tolku podaj nr do siebie |
Do mnie bez zmian 691281708 a ty biker szykuj sie do obrony tytulu mistrza polski.(niewtajemniczonym wyjasniam ze na ostatniej intergracji biker uzyskal tytul mistrza Polski w szyciu z luku z pedzacego rumaka)
|
Na dopingu to się nie liczy :)
|
Kazdy mial prawo brac doping doustnie bo Rada Nizszych VIR nie zatwierdzila alkoholu wprowadzanego doustnie jako uzywki w przeciwienstwie do wszystkich srodkow wprowadzonych dozylnie i donosowo.
|
ja trenuje, trenuje cały czas , tylko że rumak na gąsiennicach, ale też nieźle wytrzącha... ;-)
, a doping być musi bo maszyna silnie narowista :-) |
Biker tylko weż z sobą wypasionego busa .
Tolek potrzebuje tablice postawić .....reklamowo z goło bab....o |
no motungiem przyczepy nie zaciągne przecie ;-), bo jak rodzinnie to rodzinnie ...
|
No i będzie niespodzianka, kto zapomni zabrać gotówki że sobą:haha2:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:41. |