![]() |
Rękawiczki do 300zł
Cześć!
stoję przed wyborem swoich pierwszych rękawic. co polecicie za te pieniądze? na razie dłuższe kominy, po 300km, później większe wyprawy. Ujeżdżam Yamaszkę XT 660 R i ciągnie mnie do bezdroży :) liczę na Wasze porady. pewnie teraz coś cieplejszego, a latem chłodne? czy teraz coś pomiędzy, a na zimę ocieplacze? pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc :) Mateusz |
Skończysz na kilku parach...
|
Jakby co mam jakieś heldy goretex, ze 3 razy użyłem bo za gorące i przejechały tysiące kilometrów w kufrze wiec jak nówki.
Kup sobie jakieś rękawice enduro nie za grube i do tego grzane manetki. Najlepiej takie co szybko schną. |
Do Twojej Jadźki kolorystycznie najlepiej będą pasowały te dostępne w Castoramie: http://kw.warszawa.pl/forum/img/5108_120906100232.jpg
Kosztują 30zł wygodne, wytrzymałe masa ludzi w nich jeździ. Osobiście polecam :) |
Jeżdżę na jednej parze za 80 pln i nie narzekam :). Łysy podesłał najlepszy wybór;)
|
Cytat:
To jest godne polecenia, sam mam i nie narzekam. W cieplejsze dni ręce się nie pocą, w zimniejsze ciepło. Nie przemokły mi podczas jazdy 500km w deszczu. (na ścigawce - tam nie ma handbarów jak w afrze i prędkości moknięcia solidniejsze) Do jazdy w upalne dni i tak będziesz potrzebował zwykłe szmaciaki ale to za stówke coś na bajerze się znajdzie. Cena w podanym linku 330 ale to drogi sklep, ja kupiłem za 299. |
Cytat:
|
|
Cytat:
Także dobre ale na chłodne dni i raczej nie do terenu. Aha mają wycieraczkę na palcu która bardzo dobrze zbiera wodę z szyby kasku. |
Każde taktyczne z helikon a. Wytrzymałe i z dobrych materiałów. Polecam.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:01. |