![]() |
Rajd Latarników
Witajcie czarnuchy!
Mocno zastanawiam się nad wzięciem udziału w tej oto imprezie. http://www.motopomocni.pl/?page_id=7 Może ktoś z Was wybiera się na ten rajd? A może są tacy co uczestniczyli w poprzednich edeycjach, jeśli tak dajcie cynę jak było? |
Bylem w zeszlym roku i bylo ok.
Trasa przygotowana na roadbooka, nie na nawigacje. Także trzeba sie troche wysilic zeby cala przejwchac z dobrym czasem. Na koniec byla proba sprawnosciowa na plazy. Podrowienia D Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka |
ee no - jak kurde chyba jade. To znaczy sie zapisałem
|
Własnie oglądnąłem kilka filmików z imprezki. Może być zabawnie :-) i afryczek nie brakowało. Wchodzę w to!
|
Byłem w zeszłym roku. Jak na pierwszą edycję przygotowanie ok (może dlatego, że komandorem był Łukasz z Paszkowa) . Zobaczymy jak będzie w tym roku. Jadę na nocny i dzienny etap.
|
No to z kim będzie można się jeszcze napić % na Latarników? Fajnie ze to już w ten weekend. Zastanawiam się czy nie będzie za ciepło pod namiot hehe..
|
Ja będę jako reprezentant południa :-D
Ja na trampku a ze mną TT i msx 125 ;-) |
[QUOTE=jajamam;496847]Ja będę jako reprezentant południa :-D
Ja na trampku a ze mną TT i msx 125 ;-)[/QUOT No i git! Może będzie dane pogadać przy ognichu :-) |
Jakby ktoś z Was miałby ochotę wystartować w nocnym etapie mogę odstąpić swoje miejsce.
Niestety nie dane mi uczestniczyć w tym roku:mad::mad: Pozdro PiotrAs |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:55. |