![]() |
Albania 2016 oczami Zeta
Na początku czerwca odwiedziliśmy północną Albanię i skręciłem filmik który może kogoś zainteresuje tym krajem bo było świetnie.
Dwie Afryki i jeden GS adv. Amatorskie nagrywanie i montaż ale każdy kiedyś zaczyna i się uczy. Na razie pierwsza część z dwóch. No i druga część z muzyczką bardziej wakacyjną :D |
:drif:dobre:Thumbs_Up:
|
Dobry filmik! Miło powspominać. Byłem dwa razy i jeszcze mi się tam chce wracać.
Czekam na następne części! |
Zet,
Takie ścieżynki to mieliście z góry upatrzone czy spontan na miejscu? Mega tereny:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: |
RonDell trasy w dużej mierze wcześniej ustalone - polecane jako warte do przejechania. W późniejszych dniach już było różnie.
|
Wrzucaj kolejną część ;).
|
Mało Was w tym filmie! No ale widoki nadrabiają.
|
Ale z kolei muzyka depresyjna :D do tego stopnia że chciałem przerwać oglądanie, bo zaczynałem się ciąć, ale ostatecznie wyłączyłem głośnik :)
|
Złomie tak mało. Już są pewne postanowienia coby inaczej w przyszłości to ponagrywać. Początki przed kamera są ciężkie a wrodzona nieśmiałość dosyć mocno się broni.:)
Muzykę można zmienić:D |
Gratulacje panie rezyserze! A mi muzyka bardzo się podobał. Tereny zresztą też, pasuje tam wrócić w przyszłym roku.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:26. |