![]() |
Jedziemy ciężkimi na Ukrainę.
1 Załącznik(ów)
Po ciężkiej zimie, zawsze trzymają się głupie pomysły w głowie :mur:.
Kierunek jest oczywisty :Thumbs_Up:. Skład się wyrobi. Oczywiście wszystko zależy od pogody i kierunku jazdy:at:. Imiona zostały zmienione, aby się żonki, kochanki i rodzina bliższa i dalsza się nie czepiała :D. Więc Cezar, Apollo, Hektor, Zeus wyruszają na podbój nowych terytoriów. Telefon namber łan:); ja jeszcze nie wiem, a to gdzie i z kim, asfaltem czy szutrem, o kurwa będzie kilka odcinków w górach, Telefon namber tu:), a nie boicie się tam jechać:) przecież tam jest wojna :cold: odpowiedź kolegi: ja mu już w Krościenku Donbas zrobię. Inne telefony się nie liczą, po prostu nie wypada treści ich rozmowy cytować. Była walka to i ofiary złożyliśmy :). Załącznik 69772 cdn. |
Dobrze się zaczyna:)
|
7 Załącznik(ów)
Nasze maszyny
Załącznik 69773 Niby nic wspólnego z jazdą motocyklem, ale buty też można kupić w dobrej cenie: Sarcastic: Same oryginały :drif:. Cenę podzielimy na trzy i jest się czym cieszyć. Załącznik 69774 Dla women też są przeceny;). Załącznik 69775 Caly czas Ktos nad Nami czuwał. Załącznik 69776 Załącznik 69777 Załącznik 69778 Asfalty też były:dizzy: Załącznik 69779 |
:lukacz:
jeszcze! śniegu dużo? |
8 Załącznik(ów)
Śniegu w górach już jest mało :)
Ale, wystarczaj dużo aby motory ulepić w bałwana. W dalszej części kilka zdjęć, aby nie zapomnieć jak wygląda śnieg :) Tymczasem: Załącznik 69780 Szuterkiem. Załącznik 69787 A w Kołoczawie musieliśmy dzieciaki obwozić. Załącznik 69781 Załącznik 69782 Załącznik 69783 Załącznik 69784 Az w końcu Cezar dał znak i...:dizzy: Załącznik 69785 Zakarpacki niech sie chowa. Ten to ma bukiet smakowy....:Thumbs_Up: Załącznik 69786 Było obmywanie stópek, wiadro zimnej wody na gorący łeb, salo, reszty nie pamiętam, ponieważ nie przeszło cenzury:vis: A następnego dnia w ogóle nas głowa nie bolała |
Już myślałem, że to zaproszenie na wyjazd lub oferta jakaś, a tu relacja (tylko :-) Zaraziłeś Ukrainą i teraz cały czas kusisz :-)
|
Czyta się oczywiście ....
|
Patrząc na pierwsze zdjęcie, hmmm pomyślałem ze Wojtek goląc nogi się pozacinał:D
ps. wincy dawej;) cenzurą się nie zasłaniaj, będziemy oglądać po 22 :haha2: |
6 Załącznik(ów)
Jeśli Wojtek nie ma nic przeciwko uzupełnię relację Wojtka swoimi zdjęciami.. niektóre mogę mieć "czerwony kluczyk w lewym górnym rogu..;p )
Poranek rześki z przygodami... serwis opon w Krościenku full profeska p.:haha2: Dalej były oczywiście same szuterki..;) a nad głowami świstające kule z kałasznikowa..Dombas! :haha2: |
link do fotek :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:43. |