![]() |
Zlot Honda XR i inne Sondowanie Błotne Popapracie
Chodzi mi od dawna po głowie zrobienie zlotu dla takich osiołków i nie tylko,otrzymałem ostatnio info o miejcówce gdzie jest kilkadziesiąt hektarów prywatnego lasu i odkrytych terenów do legalnego upalania aż korba wyskoczy,kwestia dogadania się z włascicielem by za opłatą użyczył terenu.
Stąd pomysł by coś zorganizować,może druga połową tego roku lub w następnym. Doświadczenia nie mam w takich sprawach ale znajde kilku lokalesów którzy by pomogli. Jak by sie potencjalni chętni na to zapatrywali. Jazda po krzakach na całego plus biba z ogniskami i trunkami lokalnymi. Spanie w namiotach,sranie po krzakach :) Opłaty tyle by zapłacić za teren do jazdy i na kiełbachę. Tego się dowiem Dla jadących z daleka jest możliwość przespania sie u mnie w warsztacie,jest wc,wanna i ciepła woda. z 10 osób sie zmieści spokojnie albo i więcej.. Wszelkie pomysły sugestie mile widziane. Kto by był chętny na taki spęd proszę dać znać w komentarzach pod postem :dizzy: |
Hmmm ciekawie ;)
|
Jeśli przyjmiesz coś w innym kolorze to pewno bym się zjawił
|
No to sie dodaję ze świniną z niesprawną elektryką, lejącym gaźnikiem, pocącą się lagą, dziurawą kanapą i rozwalonym kierunkiem- jesteśmy gotowi ;)
|
Posiadanie XR nie jest wymogiem,wymogiem jest umiejętność dobrej zabawy w grupie!
na razie to tylko sondowanie,ale już niedługo postaram się porozmawiac z właścicielem w tym temacia i rozeznac sytuację. Może w tym roku sie uda ale to okolice sierpnia września nawcześniej,żona na jutro ma termin porodu więc wcześniej moge zapomnieć. |
zlot XR , fajnie :)
|
Jestem na tak :Thumbs_Up:
|
Cytat:
Łączę się z tobą w bólu:Thumbs_Up: |
Udało mi sie porozmawiać z zarządcą terenu i jest na tak,właściciel też zgodę raczej wyrazi bo jest przychylnie nastawiony na takie imprezy.
Za 2 tygodnie jestem umówiony na wizje lokalną,teren może nie jest jakoś ogromnie obszerny ale da sie polatać sporo i na całkowitym legalu więc nikt stresowac się nie będzie musiał. Teren też obadam sam motocyklem czy spełni wymogi do ciekawej jazdy. Ok zaczynam działac |
Cytat:
W razie czego to ja jestem chętny z tym że też nie XR tylko raczej DR :p. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:56. |