![]() |
06.06.2009 DTN Strzelin -Pilce
Zapraszam na wspólne dzidowanie :) w sobotę 06.06 wstęp free !!!
plan taki , 1. o 10h spotykamy się w Strzelinie orlen ul.Oławska. 2 . ruszamy trasą off 50% przez Ziębice do Kamieńca Ząbkowickiego. 3. z kamieńca około 12-13stej do Czech po arsenał :friday:(piwo i lub co kto lubi). 4.z gotowym arsenałem jedziemy do Pilc robimy upalnko, off ,trzodę . 5. pozostajemy na noc gdzieś na polanie przy ognisku :kumbaya::kumbaya::kumbaya::beer2::beer2::beer2: do rana . 6 .brak domków i toi toi ,tylko my i natura .Proszę zabrać namioty !!! chętnych proszę o wpisanie się na listę :D. |
Jam ci obecny!!!1:oldman: :vis::lobby::rules::friday::beer::zdrufko::chleje: :grass::kumbaya::Thumbs_Up:
1. czasem Miszą zwany |
1. czasem Miszą zwany
2. puntek może z namiotem |
1. czasem Miszą zwany
2. puntek może z namiotem 3. brenek, może na kostce |
1. czasem Miszą zwany
2. puntek może z namiotem 3. brenek, może na kostce 4. BABA - wg obietnicy ;) |
Wy pojebani wszyscy jesteście, jak pomyśle ile imprez jest w czerwcu to mnie już wątroba boli, przeciez po takim czerwcu to na odwyku wyląduje :D
Ale tą muszę odpuścić ... jeszcze nie gotowy rzeźnik jest :( |
1. czasem Miszą zwany
2. puntek może z namiotem 3. brenek, może na kostce 4. BABA - wg obietnicy 5. Dawid i może palatka też |
Cytat:
teraz to już przeginasz !!! za taki brak szacunku dostaniesz jak ten loś:haha2: :) |
1. czasem Miszą zwany
2. puntek może z namiotem 3. brenek, może na kostce 4. BABA - wg obietnicy 5. Dawid i może palatka też 6. Sławekk się wpisałem Starym szlakiem zbójeckim , gdzie droga często nad urwiskami biegnie i tylko odwżni rycerze przedrzeć się potrafili .....do żródła św. Cyryla , które jak legenda mówi, w IX wieku autor cyrylicy chrzcił okoliczną ludność w Imię Jezusa Chrystusa. Bo woda tam siłę i zdrowie daje , a i przed złem strzeże.:oldman: |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:41. |