![]() |
Ciuchy fimry RICHA
Witam,
szukałem na forum ale nic nie znalazłem na temat ubrań tej firmy. Ma ktoś jakieś doświadczenia, lub zna opinie kogoś kto zna kogoś kto kiedyś używał ? Pozdrawiam |
Półka powiedzmy minimalnie niższa niż BF.
Ubrania w rozsądnej cenie, więcej na ten temat na forum TA odnajdziesz. Richa to jakis tam brand duzej firmy - dystrybucje ma powerbike jak dobrze pamietam. Widzialem, ze sporo tego sie pojawia, chyba cena robi swoje, bo ceny nie sa wysrubowane. |
Cytat:
Kurteczka ma wpinaną mębrane i podpinke bardzo fajny system wentylacji jesli chodzi op spodnie to wypinana jest tylko podpinka a system wentylacji jest sredni na upal w trasie ok ale już na postoju sie robi GORĄCO I MOKRO :) Kurtka nadaje sie na wszystkie pory roku spodnie tak sobie :Sarcastic: jakosc wykonania wydaje mi sie całkiem ok cena bardzo fajna są to moje pierwsze ciuszki na moto wiec ocena jest troche subiektywna Pozdro |
Dzięki za info.
A jaki model kurtki i spodni masz ? |
Cytat:
MODEL AIRSTRIKE JACKET MEN |
Heh miałem mega szczęście ... wylicytowałem kurtkę tej firmy na allegro za 120zł z przesyłką. (nowiutka, 5 XL) Jestem baaaardzo zadowolony .... produkt Belgijski.
|
Po prostu: www.richa.pl :)
|
Cytat:
Pozdrawiam :at: |
he, pisałem cały wątek o tym na forum TA, jakiś czas temu. Wg mnie bardzo porządne ciuchy, choć sam ostatecznie zdecydowałem się na modekę.
http://www.transalpclub.pl/forum/vie...hp?f=28&t=2118 |
no i stało się. Kupiłem kurtkę Richa RIX-2 i spodnie Everest. Jak że są to moje pierwsze ciuchy nie mam żadnego punktu odniesienia. Wydają się być dobrze uszyte i co najważniejsze wygodne. Napiszę coś więcej jak trochę poużywam, teraz dzielę się tylko pierwszymi wrażeniami ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:20. |