![]() |
Brykanie po Pogórzu Przemyskim 25-26.07
6 Załącznik(ów)
Witam!
Zapraszam na weekend 25-26.07 do pobrykania po okolicach Przemyśla (Pogórze Przemyskie). Planowany start w sobotę przedpołudniem. Trasa około 150 km, w tym połowa to lekki off (drogi leśne kamienisto-szutrowe, przejazdy przez brody wodne). Jeśli będzie jednakowoż zapotrzebowanie na utopienie Afryki w rzece czy błocie- miejsce niejedno po drodze się znajdzie. Jeśli weekend będą poprzedzać monsuny i tsunami to będzie więcej asfaltów. Przy okazji dzidowania kilka ciekawostek architektoniczno-przyrodniczych. Należy zabrać dowód osobisty- możliwa kontrola Straży Granicznej. Po powrocie do Przemyśla ostatni element Afrykańskiej Furii czyli wiadomo...alkoholu nie oferuję, ten przywieziony chętnie skosztuję:) Dla przyjezdnych- bezpłatnie garaż/miejsce w ogrodzie dla motorów, poddasze dla 3-4 jeźdzców (zabrać należy własny śpiwór, ręcznik itp.)bo materace puchowe (tkane ręcznie przez widoczne na zdjęciu 18-letnie podkarpackie dziewice) są dostępne na miejscu. W razie większej ilości chętnych – kto pierwszy na maila-ten lepszy… W niedzielę rozjazd do domów (ja zostaję), ewentualnie krótsza już dzideczka po okolicach. Jeśli ktoś chce przyjechać w piątek wieczorem- niet problema! Pozdr Wiktor, tel 0602125760 |
Kurczaki, chętnie bym wpadł, bo tereny ciekawe :drif:ale wtedy będę na drugim biegunie, na mazurach.:dizzy: Owocnego dzidowania.:at: Maybe next time... ;)
|
Borunin wstępnie bym się pisał nie wiem czy młody będzie miał ochotę ale ja na pewno wale na kreche na pogórze bo to dawno było już w planach Na 80% to walniemy na lekkich bo szkoda afryci i xlv męczyć w takim terenie i po drodze :) mete mamy w Dynowie ale to już rzut beretem pod wiatr do Ciebie możesz trochę bliżej opisać traskę http://picasaweb.google.com/kaziunio...27952753953874
|
Hej,
dzisiaj lecimy ze Śmigaczem ustalić ostateczną trasę, jak wrócę do postaram się wkleić link z quikmaps Pozdr |
zamiast małego off wyszedł hard rock
Wróciliśmy traski nie znaliśmy ale ale ale gdybyśmy wiedzieli co nas czeka :mur:
tobyśmy tam ni pojechali.Kopystańka (541m npm.)zdobyta zdjęcia załączy Buronin. Ja nie mam siły pisać browar i spanie. Może jeszcze zeskrobię błoto z siebie. Dobrze ,że byliśmy w dwóch bo jeden to by pewnie nie wrócił stamtąd. Pozdrowienia dla buronina i do następnego off.:D |
Kurde brzmi super. Gdyby nie wesele kumpla to chętnie bym się zjawił.
|
Jutro rano wrzucęfoty
|
4 Załącznik(ów)
No tak, granice off-u dla Afryki zostały jak dla mnie wczoraj wyznaczone...
TKC sie sprawdza w terenie ale juz w błocie nie jest takie magiczne. Widoki z Kopystanki były warte tego hardcoru na czerwonym szlaku i litrów potu ale następym razem pojedziemy szutrami:) Dołączam kilka fotek, sorry ze niektóre niewyraźne Dzięki jeszcze raz Robert! (ale masz kondyche) |
3 Załącznik(ów)
Końcówka
|
a zieloni nie latali za Wami?- czy też inne może niebieskie "cienie" ? - pzdr:D:haha2:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:20. |