![]() |
Pandemiczny Felkowski
Tak sobie tam śpicie, a ja tu ciężko pracuję nad Felkiem. Aktualnie ośmiorniczki chłopa pokonały, ale pojawiła się opcja na Felki w maju.
Zatem, zanim się obudzi i mnie op... oli, byliby chętni? https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7ccfbbe86b.jpg Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka |
Oczywiście że by byli
|
Z pewnością.
|
BA!
to nie może być Felek. podmieniona zaraza bo czyta tefifon bez okularów :D |
+1:):)
|
Kaca mam, ale jest progress. Dzisiaj bylismy oglądać miejscówkę, termin jest, lokal w pipkę, z atrakcji do wyboru pilka nożna albo wjazd na tor off. Wstępna wycena jest lekko zbyt premium, ale jeśli negocjacje pójdą zgodnie z tym, co sobie wyobrażamy, powinno być znośnie.
Bede aktualizował, chociaz jak klamka zapadnie to pewnie przeniesiemy się na fejsa. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka |
Bukowski - może i to nie argument, ale jak się przeniesiecie na fejsa to ja albo nie przyjadę albo mnie zaproś SMS. Tak tylko mówię.
Może tu należy upatrywać wiosennej szansy na gremialne spotkanie czy ma być kameralnie i z kulturwą? :D M |
Ale to nie ja tym rzadze, tylko Felek, ja fejsa nie mam I mieć nie zamierzam. Ogarniem.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka |
Ja jeszcze ja...
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:36. |