![]() |
Tet Chorwacja i tet Bośnia
Plan jest aby pod koniec czerwca jechać i zjechać cały tet chorwacki i bośniacki.
Jakieś wskazówki, ciekawostki co do takiego przejazdu ? Dzieki wielkie :) |
Zabezpiecz odpowiednią ilość wody pitnej. Upał w tym okresie potrafi dać w kość. Jak lubisz jazdę po czarnym to w BiH można fajnie polatać. Kwestia zaplanowania drogi powrotnej.
|
Cytat:
|
BiH zajebisty, koło Ramsko Jezero masz bardziej wymagający odcinek, aczkolwiek ciekawy. Na forum i na yt jest filmik z naszego wypadu w 2019, może bardziej zobrazuje panujący tam klimat.
|
2 Załącznik(ów)
Cytat:
Załącznik 114772 Załącznik 114773 |
Dzięki panowie. W Bośni już miałem szczęście być 2 razy ale nigdy całego teta nie przejechałem tylko jakieś tam kawałki jego.
Chce go zaliczyć calutkiego aby mnie tam nie już ciągnęło. Ile dni przeznaczyć na całego tet jesli chodzi o Bośnię . Zastanawiam się czy w 10 dni jazdy tam jest możliwość bez zbyd dużej spiny zrobić oprócz Chorwacji Bośni jeszcze Czarnogórę ? |
Cytat:
3-4 dni na Bośnię wychodzi. Zależy jakie tempo i ile fotek po drodze. Myśle ze w 10 dni jest do przejechania TET Chorwacja, Bośnia i Czarnogóra. Chorwackiego akurat nie jechałam ale słyszałam ze nic trudnego nie ma. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Wszystko też zależy skąd kolega krytek startuje bo on się nie może zdecydować czy mieszka w PL czy w UK ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Lubię żwawo i od rana do wieczora jeździć .. wiec target zakłada tez Czarnogórę Czytasz to Daniel ? ;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:53. |