![]() |
X-adv 750
Witam wszystkich serdecznie,to mój pierwszy post na tym zacnym forum.
Korzystając iż forum to ma naprawde dużą rzesze forumowiczów poszukuję kontaktu do osoby która jest w posiadaniu x-adv 750ki,przymierzam się do zakupu tego specyficznego motocykla i chciałbym go oglądnąć na żywo,niestety w salonach na dolnym śląsku brak.Jestem z okolic Dzierżoniowa,bez problemu podjadę w okolice Wrocławia-Świdnica-Kłodzko itd.. Bardzo byłbym wdzięczny jeśli ktoś by się odezwał ;) Pozdrawiam |
Podjedz do Niemiec. Tam bedziesz misl czego szukasz.
|
Mam podobną prośbę:)
Poszukuję właściciela X-ADV 750 z Podlasia, który zechciałby umówić się na przejażdżkę z wymianą motocykli, brak demo chyba w całej Polsce, nie chcę kupować kota w worku. Jak coś to dojadę gdzie trzeba. Widziałem parę dni temu na żywo w Plazie, nawet siedziałem :D Na żywo jest ładniejszy i robi wrażenie, miał gmole i halogeny - kozak :Thumbs_Up: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak najbardziej Wrocław mi odpowiada,dostosuję się oczywiście do Ciebie,jak by były godziny po 16tej było by super.. |
|
Cytat:
Wiem kto ma na Podlasiu i będzie sprzedawał na jesień:) |
Kiedyś miałem okazję testować. Nie lubi poprzecznych przeszkód, jest twardo a mój chyba miał niedomkniętą kanapę która podczas takiej hopki się otworzyła. Tym niemniej kusiła i nadal kusi ale nie można mieć wszystkiego, chyba żeby dobra cena była
|
XAdv i dobra cena :) chyba ze myślimy o tym, ze jak w innym wątku jest inflacja i to jest drogie teraz będzie tanie za dwa lata.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:26. |