![]() |
Krym 2010
Witam szukam ekipy na wyjazd na krym w czerwcu lipcu 2010
Z mojej strony założenia następujące spanie 75 % namiot na dzikusa -przecież po to sie jedzie na ukrainę jedzenie we własnym zakresie śniadania kolacje ( solianka w trasie :drif:)choć oczywiście jakieś odcinki w knajpie przy szaszłyku mile widziane. jak na razie jestem ja mój plecak i viadro acha maksymalny czas jaki mogę poświęcić to 2 tygodnie - najchetniej w czerwcu z powodu nizszych cen i temperatur. |
Ja z moimi dwiema dziewczynami też się wybieram, ale dopiero pod koniec sierpnia początek września. Wtedy też są niższe ceny i temp.
|
helo u nas 3 moto jadą poczatkiem lipca! towarzystwo mile widziane w planach też czernobyl(ale zobaczy sie czy da sie załatwić tanie wjazdówki na def zon:)) my na tdm yamaha wiec niestety jakies hardkorowe offy odpadają! w planach też przejazd przez rumunie trasą transfogardzką! czas to max 11 dni roboczych odległośc około 5tysięcy kilometrów!
|
w sierpniu wrześniu mam szczyt roboty w robocie więc .....:dizzy:
Czarnobyl ciekawa sprawa - 11 dni roboczych to w sumie 15 dni w siodle da się zrobić i Krym i przelot przez Rumunię co do offów to viadro z pasażerem i bagazami tez nie jest do tego wymarzonym sprzętem :D Jesteś na otwarciu ? |
Chciałem wam zaproponować wyjazd z MZ-klubem Krym-Jordania 2010 więcej pod linkiem:
http://forum.mz-klub.pl/viewtopic.ph...light=jordania Wariant I Krym Wariant II Krym-Jordania Więcej szczegółów pod tym adresem |
Oczywiście należę do klubu od 4 lat i naprawdę fajna ekipa - polecam
|
ok dzieki za info!
|
Kurde, ja też celuję w Ukrainę w lipcu. Ale niestety nie wiem jak będę miał z urlopem.
W sumie myślałem o naszych Kresach i "zahaczyć" o Krym :D jak się coś wyklaruje to może uda się choć na chwilę dołączyć do którejś z grup :at: Szerokości |
Cytat:
|
To jest 10 wrzesień...
A powrót max. 20 wrzesień. Ale to była tylko luźna propozycja... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:44. |