![]() |
Osłona łydki lub spodni
1 Załącznik(ów)
Po smażeniu łydki na rurce wydechowej zdecydowałem , że takowa osłona może czasami się przydać . Gdzie to coś kupić , a może znajdzie się więcej osób do zbiorowego zakupu , ewentualnie może Ktoś się podejmie wykonania .
Myślę , że nie tylko fani tłumika marki Arrow się namówią . Załącznik 15521 |
Wojtek mam takie gaget gotowy jak się spotkamy to zamotamy go i się schlejemy a co my nie damy rady?
Jest to aluminiowa rura przecięta z otworami lub bez to zależne od fantazji. Przykręcanie na uchwytach rur hydraulicznych. Koszt tylko 2- opasek jakieś 8 zł :) Seryjna produkcja nie wchodzi w grę :haha2: (ochrona wątroby:p) Proszę nie robić listy :D |
Ile ja juz spodni usmazyłem... nawet buta potrafi zagrzac...
|
bloo
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ten ascetyzm z pedanteryjnością trąci frędzelkami. |
Jakby mi kto moto podstawił to mogę zrobić kilka sztuk.
|
Cytat:
Notabene Wojtek ja to nie mam problemu rozmiar spodni z zasady zawsze za mały niewiem dlaczego i koniec nogawki zawsze w połowie łydki :) |
Ja bym się pisał na takie coś - póki co mam wersję Rejli (materiał i drucik) :) - zakłądam jednak że mało to zdrowe dla rury (wilgoć) - tłumik mam Leo Vince.
No i brzydkie to jak cholera:) http://img836.imageshack.us/img836/6254/dddpi.png |
Również z chęcią bym się na takowe ustrojstwo pisał. Drugie już spodnie przypaliłem.
Tak że z chęcią bym pod arrowa zanabył.... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:57. |