![]() |
Airoh policyjny
Kto mi powie w jakim modelu Airoha jezdzi drogowka i gdzie to kupic za normalne pieniadze. Na allegro jedyny bialy airoh to sv55s ale kosztuje 900, wiec sporo.
Z gory dzieki za info. |
sprawdz moto-center.pl
najlepiej napisz do nich i powołaj sie na mnie - zdziwisz sie jaka cena będzie niska :) |
Dzieki Ramires za szybka odpowiedz!
Juz do niech pisze. Pzdr. |
a to napewno airoh..? bo mi to wyglada na agv longway, ale w PL nie ma białych. jak cos ustalisz to daj znac chopie :Thumbs_Up:
|
http://www.policja.pl/portal/pol/1/2...a_wakacji.html
to sa jedyne fotki jakie udalo mi sie znalezc. Rambo masz w sumie racje ze to wyglada na AGV ale jak ogladalem w tvn-ie to mi smignal napis Airoh. No i troche zglupialem. Jak ktos potrafi ocenic co to jest to bede wdzieczny. |
Na tym linku są nolany N102
|
taki kasków nolana w wawie nie widzialem...
|
Cytat:
|
Nolan 102n
Widzialem aukcje z tymi Nolanami. Maja je w sklepie w Piasecznie. Jutro jade je obczaic. Nie wiem jak z kolorami ale rozmiar przynajmniej ogarne.
|
Cytat:
|
no moze i emerytura i renta :p;) co do kasku,, dzis gadałem z jednym panem władzom. biały metalik AGV longvaj. są za 550zł w intermotors bez zniżki ale nie ma białych w calej polsce . :vis:
|
tak samo jak bialasow n103 oficjalnie nie ma.
|
ja te longłeje mogie miec po 390zł ale na co mi czarny albo srebrny jak kce biały :p czas uruchomic wtyki w policyji ;)
|
Cytat:
Ja jeżdże w białym Airohu Jet s 55 ( chyba) i jestem bardzo kontent. :p |
w najbliższych dniach spróbuję z bliska obejrzeć AGV policyjne, nie wszyscy jeszcze je pobrali dlatego muszę upolować tego co już ma.
|
Te policjantery wszystko mi w inter karsie wykupiły no :haha2::oldman:;):p
jak by sie ostała jakas L.. ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Justyna mówi ze nadawałbym sie 100% na pana władze na moturze :p |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:08. |