![]() |
Elefantentreffen 2012
Jak w temacie ktoś się wybiera na tą imprezę
|
Powaznie mysle o TYM, ale przeraza mnie ta kurewska SÓL na drogach!!!
Wszak Afryke mi wpierdoli migiem... |
No cóż, przed tym na pewno się nie ucieknie ale będzie przynajmniej co robić w lutym :)
No i jakie wspomnienia do tego. Bezcenne :) |
Jak chciałeś jechać z Pniew? Na Berlin i dalej baną czy bokami?
|
Jesli juz to z Londynu;(
|
Dla chcącego nic trudnego, jak się uprzesz nawet z końca europy dojedziesz.
Ode mnie na słonia jest według google maps tysiak z lekkim hakiem i mnie to nie przeraża. |
W jakim dokładnie terminie wypada w 2012 ?
Pozdrawiam |
Według ich stronki wypada 27-29 styczeń.
http://www.bvdm.de/index.php?id=47&lang=9 |
chmm, no trza pomyśleć. Zleży tak naprawdę od pogody, jak będzie zima to rozważę :).
Pozdrawiam |
Nie chodzi mi wcale o to czy jest tysiak kemow czy nawet dwa.
Ale o ta cholerna sol. Afryczki mi szkoda;) |
Rozumiem ciebie w zupełności, ja na razie się tym nie przejmuję bo jestem i tak umówiony na luty na malowanie ramy.
Mi też jej szkoda, no ale czasem są wyższe cele. |
A ten wątek to po co?? Sorry koledzy ale przypomina to pie...lenie kotka za pomocą młotka:)
|
Cytat:
|
i mozna ponabjac posty
|
Można też jechać i na przykład zabrać się z kimś z forum.
Ja widzę sens tego wątku i nie rozumiem dla czego inni nie widzą, pomijając kwestię, że 80% będzie pisać dla czego nie jedzie, to jest szansa, że jednak kilka osób pojedzie, może nawet razem. Co do nabijania postów. Chmm..., trzy powyższe niczego nie wniosły do dyskusji na temat, więc pewnie też temu służą :) Ja pojadę jak będzie śnieg, muszę przetestować narty ala Świętobliwy Pastor, jak będzie ciepło to nie jadę zdążę jeszcze zmarznąć tej zimy. Pozdrawiam |
W zupełności, zgadzam się z przedmówcą sensem przewodnim tego postu było otrzymanie informacji kto jedzie na w/w imprezę a nie po co ona jest etc.
Zresztą wolałem zawczasu zapytać niż jechać sam. |
Szparag - pokaż narty !
Widziałem gdzieś patent na małe kółko stykające do boku opony (na wysięgniku, który można podnieść) do którego doczepione były 30 cm łańcuchy (z jednej strony, takie "słoneczko"). Po zapięciu siła odśrodkowa "wrzucała" końcówkę łańcucha pod tylne koło umożliwiając jazdę. Genialność patentu polagała na bardzo szybkim ON i OFF przez pasażera. No ale to był motocykl z koszem.... apropos koszy... Leo (DR BIG z koszem) znów jedzie ! http://img843.imageshack.us/img843/8901/image4al.jpg były AT z kosztem http://img218.imageshack.us/img218/9479/75652308.jpg były ST z koszem http://img854.imageshack.us/img854/1940/85809012.jpg kosze są modne ! :) palete z drewnem na nartach pociągniesz http://img18.imageshack.us/img18/9131/79710457.jpg |
|
Ciekawe czy ci co nie pojadą pobiją ilość postów z zeszłego roku?:haha2::haha2::haha2::haha2::haha2::haha2::ha ha2::haha2::haha2::haha2::haha2::haha2::haha2::hah a2::haha2::haha2::haha2::haha2:
|
Myślę, że jest taka szansa :). Wiesz zawsze to jakiś rekord :)
My planujemy coś naprawdę fajnego na luty, więc elephant stoi pod znakiem zapytania. ?????????, Tzn zależy od pogody. Jak będzie bardzo zimno i śnieg to jadę, jak będzie ciepło tak jak w zeszłym roku to olewka, pojadę poćwiczyć w góry. Pozdrawiam |
Szparag a co to za dziwny popychacz idzie do przodu od dz. zmiany biegów?
BTW, nasz wspólny kolega co Ciebie wiózł w piątek do Wawy (bez nazwisk :) ) to się w końcu wybiera na elefanta czy nie ? |
Jeszcze jedna dźwignia i można będzie ręcznie biegi zmieniać :) Jak w Iżu :)
|
Biegi już można zmieniać ręcznie :). do tego to służy. A po co ?. A po to, że na nartach trzeba stać, a biegi jakoś zmieniać trzeba :).
Pozdr. |
Bo dzwignia jest z prawej I jej nie widac :)
|
Widać widać, na trzecim zdjęciu, taka z główką misia :):)
|
Właśnie się zastanawiałem do czego ta dźwignia, myślałem że do podnoszenia nart.. :haha2:
Projekt powstał w celu dalszej zimowej podróży, czy tylko w górki koło komina? |
Ja myślę że powinna powstać międzynarodowa produkcja tego szpeja i wszyscy będziem jeździć w zimie.
|
:at:
|
My z WRM-u wybieramy się solidna ekipa (środa w nocy wyjazd żeby być na rano w czwartek - niedziela powrót - 550km z Gliwic)
Kontakt do nas: www.wrm.org.pl |
Pozdrówcie Hopa. Niech nie pływa więcej w bajorku w skórzanej pilotce i niech nie poi włochów czystym spirytusem mówiąc "polisz wodka". hahah. to je Hop
|
My też lecimy, z nadzieją, że w końcu śnieg spadnie :)
Dla niezdecydowanych filmik autorstwa Michała z MotoJary z zeszłego roku (może kogoś zachęci na wyjazd): |
Zarabisty film :D.Ale czesko-bawarska muza mnie rozwalila :lol19:
|
Startuję z Łodzi sam w czwartek koło 14.00, więc uprasza się kolegów co wcześniej dojadą na miejsce o zaklepanie dla mnie miejscówki obok pod namiot.
Poproszę też ew. na PW lub sms telefon bym Was znalazł w tej bandzie wariatów :-) /mój tel 722 382 3 pięć pięć/ |
Cytat:
ma Polska rycerzy ma..:Thumbs_Up: |
Grubo się zapowiada w tym roku - do zobaczenia na miejscu chłopaki.
Jak nas zobaczycie WRM przyjdzie się do nas przywitać poznamy się na miejscu będzie git. PS. My wyjeżdzamy w środę około 23:00 |
Panowie pozostaje mi życzyć wam udanej imprezy i szczęśliwych powrotów mi w tym roku nie jest dane pojechać.
Akurat na 27 mam obronę więc chciał nie chciał nie przeskoczę terminu. Pozdrawiam |
Taką wymówkę jesteśmy w stanie zaakceptować : )
A obrona czego że tak zapytam ? mgr ? |
Tak obrona magistra więc należało by się na niej pojawić :)
|
Cytat:
Zapraszamy też do nas :) - oprócz płynów będzie królik z ogniska Dla tych co nie jadą, a chcieliby popatrzeć - kamerka na główną bramę zlotu: http://62.68.208.44/view/index.shtml |
elefanten
Witam wszystkich elefantowiczów szukam ludzi wyjeżdżających na elefanta ja planuję wyjechać w czwartek kolo 7.00chętnie dołacze sie do grupy pozdro:at:
|
Cytat:
|
Cytat:
Panowie powodzenia.:Thumbs_Up: Szykuję się za rok ale na razie tyle żeby nie zapeszyć. |
A ja jechałam sobie ( oczywiście samochodem) z Kraka do Stolycy w dniu 26 01, walił śnieg, droga stopniowo pokrywała się warstwą białego puchu a tu patrzę..dwóch wariatów na motongach...chlopaki jeżeli w pewnej chwili zrobiło się Wam trochę cieplej to na pewno ogrzały Was moje myśli...
|
Cytat:
Czekamy na relacje pozostałych słoni afrykańskich :D. |
|
Ktos sie wybiera w roku 2014? Planujemy z kumplej jechac ze Szczecina przez Wroclaw i na dol w razie co :)
Kamyk |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:01. |