![]() |
Na piątkowy wieczór - Rzeszów
|
Ja i Smery jestem na 110%:)
pozdr. |
Jak nie zawieje , to wpadnę posłuchać .
|
zbychu zna ten lokal - raz tam zabawilismy ;) jesli chcecie zobaczyc zdjecia i posluchac relacji w miare wygodnie to badzcie wczesniej - 18, max 19 bo te wieczory podroznika ciesza sie wielka popularnoscia. zajme stolik na kilka osob przy samym ekranie bo bede tam okolo 18.
|
Pewnie się zamelduję jak nie na całość:mur: to choć na samą prezentację:haha2:
|
Brzozów też się zamelduje.
|
Cytat:
Ja i 2 czyli nas troje bendziemy ok 19:00 Szynszyl jak dasz radę to Zabukuj miejsca. Adagio też dojedzie więc 4 Zbyszek i Smery to już 6 z tobą 7 :haha2::haha2: pogubiłem się :) |
Jeszce ja we dwie lub 3 sztuki
|
Jak będzie możliwość to jeszcze 5 miejsc dla ekipy z Mielca. Jedziemy kolo 19.
|
To się chyba zakończy bólem głowy .
|
zasadniczo to na moj rozum to sie skonczy tym ze polowa zainteresowanych nie wejdzie ;( to nie jest zbyt duzy lokal - wiec ja zajme co bede mogl ale badzcie jak najwczesniej - tak czy owak pandemonium gwarantowane ;)
|
Cytat:
Ta żołądkowa gorzka, te tańce... ruchy bioder... flamenco... żołądkowa... śpiewy... toasty... zorba... żołądkowa... noszenie na rękach... balet... żołądkowa... żołądkowa... żołądkowa... :D To może mieć poważniejsze skutki niż ból głowy :hehehe: Pokaz pierwsza klasa ale następnym razem samochód zostawiam pod domem :) Nie odpuszczę taaakiej imprezy :) PS. A do Remontu zapraszam częściej! Tam co weekend dzieją się cuda :) |
mucios gracjas. impreza po byku ;) mam nadzieje, ze wszyscy dotarli do lozek w jednym kawalku. moj kawalek boli glowa ;)
|
Umarłem:spac:
|
Szlak , nie zauważyłem tej imprezy !!
|
Cytat:
Żołądkowa do odcięcia, haft kujawski koło samochodu, to nie mogło się inaczej skończyć:mur: Adam miał rację, może smiało powiedzieć: A nie mówiłem... Banda wariatów... Ale i tak przyjdę na następną imprezę:) Zdrowia |
I ja byłem, ledwo się zmieściłem!
Z uwagi na sprzyjające okoliczności zamierzam się pojawiać częściej. Pokazik i relacja podana w bardzo ciekawy i przystępny sposób. Gratulacje za wyprawę i determinację do dzielenia się przeżyciami. Pozdrawiam, Złom |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:42. |