![]() |
Biała 2012 - Mecz w piłke nożną pomiedzy AT Wschód - AT Zachód
MECZ PIŁKARSKI pomiędzy: AT Wschód - AT Zachód
W czerwcu w Polsce odbędą się Mistrzostwa Europy w piłce nożnej Euro 2012. Na naszym zlocie chcemy uczcić to ważne wydarzenie sportowe rozgrywając sobotni mecz w piłkę nożną pomiędzy drużynami: Africa Twin Wschód (żółte kamizelki) kontra Africa Twin Zachód (pomarańczowe kamizelki) Do drużyny AT Wschód zaliczamy Afrykańczyków zamieszkujących tereny położone po wschodniej stronie Wisły włącznie z miastami przez które rzeka przepływa. Do drużyny AT Zachód zaliczamy Afrykańczyków zamieszkujących tereny położone po zachodniej stronie Wisły. Do sprawnego rozegrania meczu niezbędni są zawodnicy i kapitanowie drużyn, którzy dokonają naboru i selekcji zawodników, jeden z zachodu i jeden ze wschodu – dobrze by było, żeby mieli choć podstawowe pojęcie o piłce nożnej. Kto chętny? Boisko znajduje się na terenie Ośrodka w Białej. Drużyny powinny liczyć po 8 zawodników z bramkarzem + po 2 zawodników rezerwowych. Gramy dwa razy po 30 min z przerwą 10 min. Dla odróżnienia drużyn przygotujemy kamizelki dla zawodników: żółte dla AT Wschód i pomarańczowe dla AT Zachód. Trzeba pamiętać o spodenkach, koszulkach pod kamizelki i butach, bo w motocyklowych grać nie wolno. Drużyna wygrana zdobędzie ogromny puchar, co prawda nie ze złota, ale za to z zawartością przydatną do spożycia. Dla drużyny przegranej podobna nagroda , tylko nieco mniejsza. Śmiało, zgłaszajcie się do drużyn - z pewnością znajdzie się na całym forum kilku, którzy grali w piłkę nożną - przepraszam teraz się mówi haratali w gałę. Sędzia - Leon z Tych Drużyna AT Wschód - żółci 1. szymon25 - bramka 2. Rambo - kapitan 3. Wojtek II 4. Jorge 5. Odium 6. 7. 8. Rezerwowi 9. 10. Drużyna AT Zachód - pomarańczowi 1. Antek 2. Wojteak - kapitan 3. Szatan TT 4. Bouli 5. Krynek11 6. Golium 7. Wieczny - jak dojedzie 8. Andrzej 76 Rezerwowi: 9. 10. |
Rambo na kapitana Wschodu.:haha2:
|
ja na bramke :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A na jakiej nawierzchni będzie rozgrywany mecz?? bo nie wiem jakie buty wziąć?
Drużyna AT Wschód - żółci 1. szymon25 - bramka 2. majo - zapchajdziura 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. |
Cytat:
Wschód rośnie w się, a zachód ... |
Chyba się pojawię, więc śmiało zapisz mnie do zachodu ;).
A będzie można sobie zachować kamizelki? Może wpuścimy jakieś Lejdisy pod koniec meczu, co by dokonały rytualnej wymiany koszulek? :D |
Zapisany.
Kamizelki na pamiątkę :) |
mirku- we wstępniaku pomyliłeś kolory koszulek:)
|
Bo my Jarku już to wiemy a on jeszcze nie, że lepiej to już było:D
|
Cytat:
Wiesz Jarku mamy tu takiego jednego "redaktora" w Grupie Uć, co to pisać jak nikt inny potrafi i mógłby mnie zastąpić, ale jak nagrodę dostał, to już na forum rzadko pisze - chyba mu nie przystoi. ;) |
Przepraszam czy Cieszyn podpada pod wschód czy zachód ?? Zwyczajowo było to południe :)
Ok, już wiem. Jestem zatem AT zachód - przeczytałem w innym poście :D |
Szymku, czyżbyś zgłaszał się do drużyny? ;)
Niestety podzieliliśmy nasz piękny kraj na dwie części - bez południa i północy. Rozegrać turniej piłkarski z czterema drużynami - niemożliwe za mało czasu. |
chetnie wezmę w obronę prawą flankę zachodu, jeśli takowa będzie w układzie 8+1.
co do ilości drużyn, to 4 są chyba możliwe. Sam organizuję pilkarskie mistrzostwa u siebie w robocie na 8 do 12 drużyn w jeden dzień. skracam w takim przypadku mecze do 2x20 lub 2x15 z 5 min przerwy. Okazuje się to być zbawienne dla zdrowia niewytrenowanych już, byłych sportowców, czasami na lekkich środkach dopingujących:-) |
Ja tez chętnie zapykam w bale, nie grałem tyle lat :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pozwoliłem sobie przydzielić funkcję Kapitanów: Rambo, bo wcześniej ktoś proponował jego kandydaturę, na pewno ma pojęcie o piłce i jest ze Stolicy, a tam teraz mają najdroższy stadion świata i ponoć najpiękniejszy. Wojteakowi, bo jak sam pisze organizuje mecze i takiego nam tu potrzeba Martwi mnie to, że Pindor się nie zgłasza do drużyny, a wiem, że w piłkę grał, ma temperament i niezwykle skoordynowane ruchy, co prezentuje zawsze na parkiecie. ;) |
To i ja zgłaszam swoją kandydaturę. Może z 10 minut wytrzymam.
Proszę mnie dopisać, a i rezerwuję saunę z jacuzzi po meczu |
Cytat:
|
O a ja przytyje jeszcze trochę i będę robił za piłkę :D
|
Lekarską :haha2:
|
Trzeba pamiętać że piłka lekarska bynajmniej nie leczy:D
|
jestem ze wschodu
To ja żeby rozpocząć odchudzanie mając na względzie nie tylko opuchliznę wątroby , wpisuje się na listę chętnych . Wiadomo gdzie :)
|
Cytat:
Wschód rośnie w siłę, a zachód chyba wyczekuje;) Składy na bieżąco edytuję w pierwszym poście, a na chwilę obecną wygląda to tak: Drużyna AT Wschód - żółci 1. szymon25 - bramka 2. majo 3. Rambo - kapitan 4. Wojtek II 5. Wojtekm72 6. 7. 8. Rezerwowi 9. 10. Drużyna AT Zachód - pomarańczowi 1. Antek 2. Wojteak - kapitan 3. 4. 5. 6. 7. 8. Rezerwowi: 9. Szymek 10. |
A będą jakieś złote kalesony czy tak zupełnie dla sportu bedziemy kopać bale..? :D
|
Możemy zagrać o kratę jak to bywa często w LZS-ach:):):) Proponuje dla kopaczy ze wschodu aby zabrali koszulki jednobarwne (np. czerwone) i jakiegoś markera dla napisania nicka na plecach i opasłych brzuchach (czyt. Rambo:)) System gry 3x15 byłby chyba najwłaściwszy w uzupełnianie płynów i tempo gry:)
|
Jak dojadę to będę kopał w drużynie zgniłego Zachodu :).
|
Sędzia piłkarski (bezstronny i nieprzekupny;)) poszukiwany.
Czy jest na forum ktoś, kto na tyle zna się na piłce, żeby mógł sędziować mecz w Białej? |
Czy ten mecz będzie wyglądał tak?
http://www.youtube.com/watch?v=YJtGv61K4aU |
Cytat:
|
Do drużyny Zachodu zapisali się:
- Szatan TT - Bouli - Krynek11 |
Przepraszam mnie nie będzie niestety. Proszę mnie wykreślić:( hujnia z grzybniom(
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Zapisujcie się, bo miejsc już niewiele, a nagrody będą atrakcyjne i to dla wygranych i przegranych. |
Co prawda nie będę miał profesjonalnego obuwia , ale z chęcią zagram w drużynie WSCHODU.
|
zapisz mnie do zwycięskiej drużyny WSCHODU :D
|
Ja poprosze do druzyny zachodu.
Wprawdzie mam poki co jeszcze skrecona kostke ale moze sie jeszcze odkreci |
Czołem.
Wszystko wskazuje na to, że przyczyn niezależnych ode mnie tzn obiektywnych nie będzie mnie na zlocie. Wykreślicie mnie proszę, jeżeli jednak dałbym radę, to mogę być rezerwowym czy coś ;). pozdr, A. |
Odium i Golium zapisani do drużyn.
Aktualna lista: Drużyna AT Wschód - żółci 1. szymon25 - bramka 2. Rambo - kapitan 3. Wojtek II 4. Wojtekm72 5. Jorge 6. Odium 7. Oresco 8. Rezerwowi 9. 10. Drużyna AT Zachód - pomarańczowi 1. Antek 2. Wojteak - kapitan 3. Szatan TT 4. Bouli 5. Krynek11 6. Golium 7. 8. Rezerwowi: 9. 10. _____ |
mirek chyba mnie przeoczyłeś
|
Cytat:
Przepraszam - już dopisałem.:) Drużyna AT Wschód - żółci 1. szymon25 - bramka 2. Rambo - kapitan 3. Wojtek II 4. Wojtekm72 5. Jorge 6. Odium 7. Oresco 8. Rezerwowi 9. 10. Drużyna AT Zachód - pomarańczowi 1. Antek 2. Wojteak - kapitan 3. Szatan TT 4. Bouli 5. Krynek11 6. Golium 7. 8. Rezerwowi: 9. 10. |
Cytat:
Drużyna AT Wschód - żółci 1. szymon25 - bramka 2. Rambo - kapitan 3. Wojtek II 4. Jorge 5. Odium 6. Oresco 7. 8. Rezerwowi 9. 10. Drużyna AT Zachód - pomarańczowi 1. Antek 2. Wojteak - kapitan 3. Szatan TT 4. Bouli 5. Krynek11 6. Golium 7. Wieczny - jak dojedzie 8. Rezerwowi: 9. 10. |
Przepraszam, że trochę obok tematu - czy jest tam boisko do koszykówki?
|
nie ma
|
A może to i dobrze. Niech inni się pocą:)
|
Niestety nie będzie mnie na zlocie :( Proszę o wykreślenie mnie z kadry wschodu.
|
Cytat:
|
Witamy Sędziego, będzie nim Leon z Tych.
Leon dzięki. Brakuje nam jeszcze kilku zawodników, może przekonam Was do zapisów tym, że zawodnicy obu drużyn otrzymają puchary o pojemności kilku litrów i do tego z zawartością. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:51. |