![]() |
Weselicho Kropków
Serdecznie chcielibysmy zaprosić Was wszystkich i każdego z osobna na nasz ślub, który odbedzie się 30.08.2008 w Gorzowie Śląskim k/ Kluczborka.
Uroczystość zaczyna się o godz. 14 tej. Po ślubie i tradycyjnym szampanie z motorkowcami wszystkich chetnych zapraszamy na tradycyjną imprezke (czyt. najebke:haha2:)na ośrodku w Bąkowie. Więcej szcegółów podam blizej terminu rozwiazania:) Liczymy na Wasze liczne przybycie, bo juz wszystkim ciotkom obiecaliśmy zgraje przystojniaków na ryczących potworach:) Do zobaczyska Dagmara i Łukasz |
Gorzów ... daleko trochę, ale ...
GRATULUJE :) |
Rozwiazania? To chrzciny tez sa przewidziane? Dzida najebka dzida najebka dzida najebka...nie przezyjemy....
|
Cytat:
|
Kurna, czytam Gorzów i ... reszty nie doczytałem - jadziem chyba, chociaz nie wiem jak maleństwo będzie ... w kazdym razie jesli tylko dostane "wolne" to bede!
|
Ramires malęństwo na:http://allegro.pl/item411735066_hond...or_injusa.html
i wio! |
-parafrazujac Ropucha: wchodzę w to!! :):dizzy::Thumbs_Up:
|
Kropki kochane! Przybędziemy (ja drogami, Kajtek bezdrożami :)), pohałasujemy, poeskortujemy, szampana wypijemy.
Ps. Zabroniłam Kajtkowi lansować się przed ciotkami :) Ps.Kolejny. Juz nie mogę się doczekać! |
I ja też będę
Czy znowu jakiś bikers weźmie mnie na celownik? brrrr:vis: Dagmara gramy rewanż w siatkówkę-obiecałaś:) |
ten weekend mam wolny więc jak coś się nie spier... to chętnie przyjadę, poznać, pogratulować i tshode zrobić :D
|
Kurcze ale termin!!!:mur: Nie wiem czy dam rade podjechac:mur::confused:.W tym samym czasie jestem wlasnie zaproszony na weselicho do remizy:rules:.
Co tu poczac?!?!?!:lobby: |
Ołołołoł...!!! :dizzy:
Kurde, zawaliłes mi harmongram życiowy na łeb! No ale spróbuje być owczywiździe :p:):Thumbs_Up: Zdruf! :hello: |
We'll be there with YOUUUU too :)
|
... się działo.... się działo....:dizzy:
|
Kropkowa i Kropek macie naszą (RD 02, RD 04) dawkę db przed, podczas i po uroczystości. Życzenia na miejscu:)
|
Jak będe miał wolne w pracy to też z chęcią podjade.
|
RD03/07A tez sie pojawi :)
|
ok kilka konkretów:
ślub odbedzie się w Gorzowie Śl. o godz 14. Zbiórka w Kluczborku na stacji Statoil o godz. 12.45. Wyjazd orszaku ok godz. 13.10. Po slubie wszyscy wypijemy szampana a pozniej zapraszamy motocyklistow na imprezke "rownolegla" do osrodka campingowego w Bąkowie (niedaleko Kluczborka) w razie pytan dzwoncie 695213853 |
Ale w sumie, spoko gość z niego był.:)
... Straciliśmy przyjaciela, bo Kropek się żeni Już nie będzie wspólnych balang i wypadów na dzicz ... |
Niech się żeni, dlaczego miałby mieć lepiej niż my :D :D
|
Niestety bez Karolci, ale z Vincentem z pełnym parciem na :chleje::zdrufko: zameldujemy sie w orszaku!
|
oczywiscie potwierdzam przedmowce:rules:
|
brać namioty?, czy tylko śpiwory?, da się spać pod dachem?
|
Kropki , Kropeczki... wlasciwe pytanie ....Co ze spaniem...Brać wymioty?Dajcie znaka!!!
|
Cytat:
|
Obecny.
:rules::friday::rules: |
Przed momentem rozmawiałem z Kropkiem i pisze co następuje :
Do dyspozycji mamy jeden domek typu "brda" z ośmioma łózkami, i możliwością dokładki kolejnej liczby osób na podłodze (zalecane karimatki i psiworki) Jest również możliwość wynajęcia kolejnego domku ale na to musielibyśmy sie poskaldac po pare zlociszy. :oldman: No i oczywiście można rozłożyć swoj namiocik :convulsion: Ps. Pisze w imieniu tego biedaka Kropusia, bo jego przyszla pani nałożyła mu embargo na net.:haha2: .....a taki fajny chłopok był !!! Pzdr. |
Przybywamy z Rosomakiem :) dlaczego mamy marnować czas na spanie :haha2: .
Do zobaczyska |
To spoks, jak są dwa Brda, to 30-tu chłopa ma gdzie spać:)
|
Cytat:
|
Ekipa, to ja nie chce byc zlym prorokiem, ale co bedzie jak zobaczy bande czarnuchow ... embargo na co innego jeszcze dostanie :D
|
Małe sprostowanie.
Kropek zmienił miejsce zamieszkania i w nowej "dziupli" nie ma jeszcze netu. :haha2: |
elo, w/s spania potwierdzam to co mówi Kajtek- trzeba by jednak chyba od razu wyczaić nexty domek...:)
btw- a może /tak jak na Jojnowj imprezie zrobiliśmy z łodziakmi/ każdy niech wyczai marynarę z "pewexu" plus zajebisty piękno-krzykliwy kurwacik- i tak przystrojeni zrobimy Kropkom orszak?- co Wy na to?- ja tam biorę marynarę adamaszkową i różowo-czerwony krawacik...:):) |
hmm, to ma sens, pisze sie tez na to :)
|
1 Załącznik(ów)
Przystojniaki z grupy UĆ :)
A tak na marginesie informuję, że prezent już jest. Pzdr. |
Cytat:
|
na chłopach :D
|
Cytat:
Doskonałe :D :Thumbs_Up: |
No to Kropek zakajdaniony już:)!
|
|
|
Ale im zagrał...
|
|
Impreza poKropkowa
Jak w temacie: Impreza poKropkowa
|
Tak na szybko bo net sie moze w kazdej chwili skonczyc- wielgachne dzieki dla wszystkich i kazdego z osobna za odwiedziny w tak waznym dla nas dniu:) "Bylo wspaniele pieknie ogromnie, niezbyt cnotliwie, niezbyt tez skromnie":)
Ciotki sie rozplakaly, kuzynki rozmazyly, a my wielce uradowali na wsz widok. Kochamy was. Kolejny raz umocnilem sie w przekonaniu, ze to miejsce i ci ludzie to joest To!! Pozdrawiaja gawronscy:) |
Szymek, ale czad!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48. |