![]() |
gs trophy- jedzie ktos?
|
Ja się zapisałam, jadę tak na 80 %.
|
Wpisowe
- 250 zł/motocykl/osoba - dla marek innych niz BMW - 450 zł Cena zawiera: wytyczenie i przygotowanie tras, obsługę instruktora, udział w pikniku, wszelkie zgody dotyczące terenu, opłaty terenowe, zabezpieczenie paramedyczne, zabezpieczenie techniczne, parking strzeżony na terenie bazy, naklejki i koszulkę imprezową. Wpisowe z wyżywieniem - 445 zł/motocykl/osoba Pakiet Wyżywieniowy - 195 zł/osoba - pakiet nie jest obowiązkowy. Istnieje możliwość wyżywienia we własnym zakresie lub odpłatnego korzystanie z restauracji na wyspie. Niezła cena i równość braci enduro...,moze to sposób na nasze zakończenie ;) |
Z zalozenia jest to impreza organizowana przez bmw dla bmw. Stad pewnie ta selekcja.
Jagna jechalabys w pt czy wczesniej? Asfalt czy off? |
Za połowę tej ceny zorganizuje Wam takie trophy że kur..a mać , bez względu na emblemat na baku , upodobania polityczne i inne , kwota uczestnictwa będzie jednakowa dla wszystkich . Lubię wszystkich motocyklistów , nawet tych co na geesach jeżdżą :).
Pozwolenia już sie drukują a instruktorzy smarują łańcuchy i czekają na chętnych . Termin od 15.08 do wyczerpania zasobów finansowych przez organizatora , no chyba ze jakiś sponsor sie trafi to przedłużymy zabawę , na czas nie określony :haha2:. Zapraszam . |
Cytat:
:D |
Cytat:
To ja prosze o wiecej szczegolow. No bo w sumie czemu nie? Moze uda sie zgrac terminami :) ;) pzdr Michal |
Adagiio niezly pomysl :D Akurat w moj urlop sie lapie... Moze Jura part II ? Przynajmniej baza wypadowa opanowana :D Kombinuj i dawaj znac
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Organizatorem jest m.in. Bmw, moze doplaca do kazdego motoru z ich logo:) kazdy ma prawo zrobic sobie komercyjna imprezke- ma to sens poki sa klienci- a jak widac sa:)
A jak ktos ma ochote wystartowac w kwalifikacjach do gs trophy w ameryce poludniowej to neistety tylko tam ma mozliwosc :) no i tak jak Jagna napisala, najpierw sprawdze a potem wyraze opinie...:) |
a w gymkhanie organizowanej przez Honde nie bylo taniej dla Hondy?
W Honda Fun&safety to samo :) Pzdr M. |
Cytat:
Szkoda bo niejednorazowo jak widać po użytkownikach AT przesiadają się na BMW. Gdyby BLOB miał salon BMW to zaprosiłby afrykańców niech w końcu podotykają tych wystających części u ..................BMW Zdrowia |
Ludzie za śmigłem na baku są jak najbardziej spoko czego jednak o „legendzie” marki i związanym z nią marketingiem powiedzieć już nie można. Rozumiem, komercja ! ale to już nieco po bandzie pojechane. Osobiście udział brałem w dwóch imprezach organizowanych przez i dla BMW /w pierwszej za namową Adagiia:haha2:/, zabawa doskonała, ludzie w zdecydowanej większości sympatyczni ale cena moim zdaniem mocno przesadzona i za wyimaginowane z bani „pozwolenia” czy inne zgłoszenia o których nikt oprócz organizatora nic nie słyszał.
To właśnie między innymi takie imprezy budują mit Będziesz Miał Wydatki i dają poczucie „specjalności” ich użytkownikom /szczególnie tym z kompleksami, których na całe szczęście jest zdecydowana mniejszość/. Za tą przyczyną dostrzegam też i podział cenowy na My - BMW i Wy - reszta chłamu. Gwarantuję głową, że do „swoich”, których traktuje się jak bawarskie dojne krowy ta firma ze śmigłem nie dopłaciła grosza a jedynie chce im wmówić jaką to dzięki wydaniu cirka 60 tysi zostali „elytą”. Ja nie dyskutuję „czy warto” bo pewnie warto ! zawsze można się nieźle zabawić i poznać ciekawych ludzi tylko niech kurwa nikt mi nie pisze, że we wpisowym są jakieś pozwolenia, instruktor i inne ściemy w promocyjnej cenie 250 zł. od łeba dla wybranych i 450 dla innowierców i że nagrodę główną ufundował sponsor. Przy takiej odpłatności to z 20 kolesi jest w stanie ufundować podobną nagrodę bez zewnętrznego, finansowego wsparcia a sponsorem z BMW to Ja w piątek byłem jak zsiadając gdzieś na zupełnym zadupiu przy białoruskiej granicy ze swojego G-sa na prośbę miejscowego żulika wsparłem go całymi złoty dwadzieścia, których mu do nagrody głównej czyli „la vino” brakowało /dowieczorna wdzięczność biła z jego twarzy jak pierwsze wiosenne słoneczka promienie a czarowna woń nie pozostawiała jakichkolwiek wątpliwości, że czyn mój jeszcze dnia następnego wychwalany będzie/. Miłej zabawy dla wszystkich, którzy jadą bo na 100% ten elemnet zapewnią sami uczestnicy bez niczyjej pomocy !! Życząc wygrania głównej nagrody czekam na opinie o imprezie i tej kwestinowanej relacji ceny do "rasy". |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:44. |