![]() |
29 lipca 2012 - wypadek
1 Załącznik(ów)
Ania Paluch - Ashanti 25.05.1976 - 29.07.2012 Pod koniec zeszłego tygodnia nasza Ania wybrała się na zlot motocyklowy do Giżycka. Pojechała - jak zwykle - pełna optymizmu, radosna i uśmiechnięta. Taka była Ania na co dzień: uśmiech na twarzy, serce na dłoni. Nie było dla niej rzeczy niemożliwych. Zawsze życzliwa, wspierająca w potrzebie dobrym słowem. Powrót ze zlotu zaplanowany był na niedzielę. Ania postanowiła wracać inną drogą niż reszta jej znajomych, z którymi spędzała ten weekend. Wracała z Mazur sama. Niestety do domu już nie wróciła. Do tragicznego wypadku doszło wczoraj wieczorem (29.07) na S8, niedaleko Wyszkowa, w miejscowości Lucynów. Policja potwierdziła najgorsze: Ania zginęła. Na chwilę obecną nie mam bardziej szczegółowych informacji o samym wypadku. Rodzina została już o wszystkim poinformowana. Nie mogę się pogodzić z tą tragedią. Kolejną lipcową tragedią... Ania była mi bliską osobą. Wielokrotnie pomagała mi w codziennych sprawach. Zawsze można było na nią liczyć. Niech odpoczywa w pokoju. A Rodzinie i Bliskim składam kondolencje. PS. Jak tylko będzie coś wiadomo na temat pogrzebu, wrzucimy informacje na forum. |
Ja nie moge i nie umie pisac w takich okolicznosciach...mam niedostarczony sms, kilka telefonow i wlaczona poczte glosowa...od rana czulam,ze cos nie tak.
W czwartek cieszylysmy sie z kupionej kamerki..miala nam towazyszyc w nasza podroz..wyjazd w ten piatek :(.. Moje slowa: Aniu, ale nie bede ci teraz opowiadac szczegolow, przez 2 tygodnie nagadamy sie. Ania: Vasi, owszem sie nagadamy, ale teraz tez mow... Jakby czula :( Przepraszam za rozpisanie sie tu o takich rzeczach..nie umie nie wiem nie potrafie nie rozumie...:( Slonce, mam nadzieje, ze tam jestes szczesliwa... |
[']['][']
|
['] :(
|
czasem odchodzi ktoś, z kim się wypiło morze piwa, przegadało dziesiątki wieczorów.
czasem ktoś, kogo nie zdążyło się lepiej poznać. to nie znaczy, że żal jest mniejszy. być może nawet większy, bo nie zdołało się zrobić tego wszystkiego. i już się tego nie zrobi. Ashanti była jedną z pierwszych osób z tego kręgu, którą poznałem. Jej serdeczność była ujmująca. cholernie ujmująca. bardzo mi smutno :( |
[*][*][*]....straszna wiadomosc
|
Wspaniała Kobieta ... nie mogę uwierzyć, dusza towarzystwa, roześmiana buzia, tyle rzeczy prowadziła, organizowała, jeśli to prawda ... wieczny odpoczynek
|
[']['][']
|
[*] będzie mi Ciebie brakowało
Mam nadzieję, że jesteś szczęśliwa. Opiekuj się nami nadal. |
Straszna i smutna wiadomość. Anię poznałem dopiero jakiś rok temu, pracowaliśmy po sąsiedzku... Jej uśmiech i sposób bycia był naprawdę ujmujący, pamiętam jak była świeżo po zakupie beemki, taka szczęśliwa, dumna, z milionem pomysłów i tras na przyszłość.
Do zobaczenia Ashanti... |
Nie mogę w to uwierzyć ... Nie potrafię zrozumieć :cold::(
|
Smutne to wszystko bardzo. Ani prawie nie znałam, spotkałyśmy się na IZIm w tym roku i na jednym z grillów... wystarczyło by polubić, zarazić się uśmiechem i utwierdzić, że pasja którą dzielimy to jest właśnie to... my nadal spełniajmy swoje marzenia tutaj... a Ania niech nad nami czuwa... [']
|
(*)(*)(*)
|
spotkałem Ją pierwszy, i jak się dowiaduję ostatni raz.
Na zlocie w Białej, zajęta koszulkami, nie miała tak małego rozmiaru na naszą córkę, -obiecała zamówić,miło,życzliwie,z uśmiechem na twarzy..... nie chce się wierzyć..... obyś tam gdzieś nadal kontynuowała swoją pasję...... |
Ostatni raz widzieliśmy się na transmisji meczu... Niech mi ktoś powie jak to zrozumieć...co dalej...:(
|
Nie jesteśmy ze stali, nie jesteśmy wieczni.... i choć żyjemy pełnią życia, choć czerpiemy pełnymi garściami.... i choć jesteśmy przewspaniali, odważni ale i ostrożni.... ona tam jest, wciąż gdzieś niedaleko.... czeka tylko na odpowiedni moment..... możemy się starać, robić uniki, nie myśleć o niej... ona tam jest.... prędzej czy później..... nie próbujmy tego zrozumieć lub zmienić.... ale i nas dopadnie. Trzeba żyć, napierać na to nasze jedyne, nieodnawialne źródło energii... czerpać z niego garściami.... kochać je, szanować, nie marnować.....
|
Nigdy nie poznwlem Ani, ale fakt jej instnienia na Naszym forum tworzyl jakas historie... mialem kilka razy doczynienia z Ashantii... zawsze bylo pozytywnie i uprzejmnie... - takich ludzi zawsze bedzie nam brakowalo... :/ - ludzi oddanym sprawie, oddanym idei... Zegnaj Ashanti :(((i
|
Nie znalem osobiscie , ale przed weekendem dostalem e-maila z potwierdzeniem na zamowienie...
az nie chce sie wierzyc......... pomimo ze nie znalem , to smutno tak:(.......... |
[*][*][*]
Miałem przyjemność poznać osobiście. Zamieniliśmy zaledwie kilka zdań, ale zapamiętałą ją dobrze, emanowała energią i radością. Naprawdę szok i smutek. Po prostu mnie zamurowało – miałem z rana jechać motorem, nie dam rady.... Kondolencje dla rodziny. |
[*][*][*]
Osobiście nie dane mi było poznać ale smutek wcale nie mniejszy :( Wyrazy współczucia rodzinie, przyjaciołom, znajomym. |
Nie poznałem osobiście, ale w czerwcu meilowo dobieraliśmy rozmiar koszulki na moją atletyczną posture, podziwiałem Jej wytrwłość w odpisywaniu na moje wiadomości. Nie jedna osoby by już mnie zjechała że wybrzydzam jak "baba" a Ona nie. Moje wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich :( O 6 rano będe wracał do domu motocyklem z pracy, będzie o czym myśleć.
|
[*] [*] [*] [*] pamiętać będziemy ...
|
Kondolencje dla Rodziny .
|
A ja w to nie wierzę. Cholera NIE! Jeszcze rok temu razem się bawiliśmy.....[*] Żegnaj.
|
[*][*][*]
Kondolencje dla rodziny. |
[*] smutek, złość, niezrozumienie
|
Żegnaj[*]
|
[*] Żegnaj
|
Kondolencje dla rodziny..
|
Człowiek żyje dopóty, dopóki trwa o nim pamięć ..... żegnaj koleżanko ....
|
[*] nadal nie wierzę....
|
Ja w to nie wierzę...to niemożliwe.
Żegnaj roześmiana dziewczyno :-( |
Poznałem Anię w Białej. Szkoda, że tak późno...
|
Kondolencje dla rodziny.
|
A gdy ktoś z nas do Ciebie już dotrze…
To otwórz mu bramę szeroko Piotrze. [*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*] |
[*][*][*][*][*][*]
i ja nie moge uwierzyc .... |
taka wiadomość z rana...nie mogłem uwierzyć! Nie poznałem Ani osobiście, ale jest mi niewytłumaczalnie smutno.
Graphia - piękne słowa. RIP. |
[*][*][*][*][*][*]
Brak słów................ |
[*][*][*][*] wszechogarniający smutek :(
|
[*] kondolencje dla rodziny
|
[*] Będziemy tęsknic, kondolencje dla rodziny.
|
Kondolencje dla bliskich.
|
[*] trudno w to uwierzyć... moje kondolencje...
|
wyrazy współczucia dla Bliskich...
|
[*] kondolencje dla rodziny
|
Okropna wiadomość. Spotkałem Anię kilka razy na zlotach afrykańskich i też pamiętam ją zawsze uśmiechniętą i tryskającą optymizmem.[*]
|
Do widzenia Aniu. Szczere kondolencje dla Najbliższych.
|
Ehhh...
Moje kondolencje dla rodziny i znajomych Ani. Trzymajcie się. |
[*] ....Kondolencje dla najbliższych ...
|
co by nie napisał i tak nie odda to tego smutku i pustki
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:55. |