![]() |
Pojemnik na mleko w worku
|
Czego to ludzie nie wymysla! Po ch...to? Skisnie od goraca te mleko!:dizzy::confused:
|
Czy zmieszczą się w środku 2 puszki piwa ?
pozdr newrom |
Wygląda że nawet 0,7 wejdzie.
|
He he i to jest właśnie praktyczne zastosowanie :haha2::haha2::haha2:
|
Słodkie maleństwo :)
Jakby komuś się chciało pociągnąć grupowe zamówienie to ja bym wszedł w 2 szt. 5 baksów - doooobra cena :) http://www.agrisupply.com/product.as...cd2=1214675609 Zdrowia! :hello: |
Cytat:
|
byyyyy...
zanadalem temat do tam gdzie ony som te ludzie od tych pojemnikuf. majom mi dac znac wiela to kosztuje przeslac do kraju Lecha sztuk 10. jak sie temat wyjawi to siem odezwem w tem wontku. a tak wogle to sie niech pookreslaja ci co by chcieli bo to moze trza 20 zamowic. jak juz sie temat skrystalizuje to mysle ze uklad prosty - siano do mnie na konto wraz zamowieniem za towar + przesylka na terenie kraju. nie biere nic extra za temat a jak sie kiedys spotkamy to wisicie mi bro. ło. Pastor to faktycznie od pazdziernika bedzie potrzebowal dwa pojemniki na mleko :) pozdrawiam matjas |
pisze sie tez na to, ze 4 sztuki
|
i ja na dwie sztuki. Plizzz.
|
i ja poproszę 2szt.
pozdr, laska |
a wezcie tego z 50 sztuk, zejdze raz dwa.
|
czemu nie, od przybytku glowa nie boli. 1szt poprosze
|
a też na 2 szt. był bym chętny :)
|
Joł
Wyglada na to ze wystapilo powazne niedoestymowanie wskaznika popytu :) zatem zmieniam zapytanie na te 50szt. wyglada ze jeszcze bedzie malo :) jak juz gdzies wspolnie ruszymy w polske to bedzie jak Okregowa Mobilna Spoldzielnia Mleczarska :haha2: Pozdrawiam Matjas |
Mao, mao bo ja tyż kcem. tyż sztük cwaj . (cwaj - fersztejen? cwaj)
|
Jak by co to dwie sztuki chętnie przyjmę:) tyle, że użyję to raczej jako narzędziówkę:)
|
Skoro mieszczą się w środku 2 piwa to ja poproszę 2szt
pozdr newrom |
i dla mnie też dwa ... poproszę
|
A dla mnie 4 prosze!
|
ja również dwie sztuki poproszę
|
sztuka dla mnie proszę.
|
Ja chętnie 2 sztuki.
|
4 sztuki przyjme
|
2sztuki dla mnie (1narzędziowa druga na mleko heh)
|
I ja 2szt. wezmę.
|
To moze i ja sie dopisze
szt 2 |
mówiłem, że 50 sztuk raz dwa będzie :)
|
jak wszyscy biorą to i ja sztukę wezmę. co tak o suchym pysku będę?
|
Myślę, że mój Trampek bedzie zachwycony z takiego wynalazku.
Jeżeli można poproszę 2szt Kasę mogę przesłać w każdej chwili z zadatkiem na transport, wysyłkę itp. |
Jeśli taka tego cena (5$), to 4 sztuki poproszę !!! Nie wiem po co mi to, ale niech mam:cool:.
|
no to ja 2 sztuki. Poproszem
|
Jak wszyscy to i ja poprosze 2 sztuki:)
|
0,7 nie wejdzie raczej.. połóweczka i owszem :) 29 cm dlugosci i 7.5 srednicy... piwko wejdzie... :) ale faktycznie po pół godzinie turlania sie ze smiechu, dochodze do wniosku moze to i fajny patent...
2szt poprosze :) |
ćtery
sztuk 4 bym wziął:)
|
Cytat:
Ja bede w Pazdzierniku u Dzordza w Teksasie ale nie podejmuje sie szmuglowania tak dziwnego towaru w ilosciach ok. 50szt. Zaraz by mnie wize skrocili... :haha2: |
Jak wszyscy biorą to i ja też bym ze 3 szt kciał.:p
|
Czy ktoś to liczy? Dla mnie też 2 szt
|
Łejder! Tu plis!
|
Majo 2x:)
|
po jakosci odzewu i ilosci zamowien wypada zeby tylko ktos napisal: Matjas masz przesrane! :vis:
no to niech to bede ja :haha2: poczekam chwile na odzew z USA i zobaczymy co tam napisza. znajac uwarunkowania polityczno gospodarcze to nie bedzie tak ze jakies clo nam do tego doj... ?? ?? sie zapisujta. za jakis czas podsumuje kto ile czego. pozdrawiam matjas |
Cytat:
|
a ja zaraz poprawie mój post - zwiększam na 4 sztuki zamówienie :)
|
no! widze ze na kolege mozna liczyc :) :) :)
los pozdros matjas |
dopisze sie do listy, 2 szt. :hello:
|
Jak tak stawka rosnie to i ja sie dopisze z 2 sztukami - pliz
pozdro p. |
Cytat:
Cło na taki towar pewnie 3% + 22% vat Oczywiście trzeba się liczyć dodatkowo z kosztami wysyłki do Polski. A jak pójdzie jeszcze fama na forum Transalpa i Varadero to trzeba bedzie zamawiać cały kontener tego towaru:umowa: |
A-hoj.
No to i ja, się pisze na 2 szt. Jak wszyscy to wszyscy:) Pozdrawiam |
wszyscy biorą????? to normalnie kąsek 2 szt pliis gdzie kase przelać:D
|
Ja też 2 sztuki.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:31. |