![]() |
VIII Rajd Podlaski
Bulwa wykopana, obornik wywieziony, kukuruza dojrzewa więc możem zacząć planować:at: !!!! Wasil niemnożko zabiegany więc ja w imieniu Podlaskich Rolników Kaskaderów zapraszam wszystkich rządnych survivalu i rolniczych klimatów na VIII Rajd Podlaski.
Termin: 19-21 PAŹDZIERNIK (może śnieg juz spadnie ;)), Miejsce: my już znamy, Wy dowiecie się w swoim czasie . Spanie i wszystko inne w krzakach. Jedzenie i napitki we własnym zakresie. Uprasza się wziąć: - trochę pieniądzy na bilety (planujemy część kulturalno- oświatową :friday:) - śpiewnik, może tym razem uda się zaśpiewać jakąś piosenkę od początku do końca :kumbaya:) - ciepłe kalesony bo noce coraz chłodniejsze :oldman:!!!! Pozdrawiamy i czekamy!!!! |
Lubię te klimaty :Thumbs_Up: i Waszą słoninę tyż :D postaram się reprezentować kaszubskich rolników;)
|
oooopa
czekalim, mamy nadzieję, że w podlaskiem, a nie w opolskiem :) |
No w końcu jakieś wieści. Może śniegu nie będzie. Czekam na lokalizację.
|
Czekam i ja, bom stęsknił się za Podlasiem.
|
R.Podlaski
Powitamy przyjezdnych wschodnim śniegiem i mrozem -30.A do tego stado :hehehe:na pożarcie obręczy,linek itp.;)
|
No i ja czekam, na info ;)
|
Cześć Sławek jak R1200 GS kardan cały ?. Widzę ze szykujesz się na rolniczą imprezę.Pewnie będzie jak zwykle LUZ :blues:. Namiocik trzeba z kominkiem zrobić :D ,wtedy nocka na LUZAKU. Do zobaczyska, chociaż dziś może
wyskoczymy gdzieś blisko.?:at: |
Czeeeeść :) kardan póki co cały, ale za to skrzynia wymieniona ;) . Na polatanko umówim się telefonicznie.
|
O ile to możliwe, to zamawiam przestronny pokój 2 osobowy, z łazienką, dżakuzi, dostępem do internetu, telewizorem z pakietem cyfry lub polsatu, całodobową obsługą (blondynka 20-25 lat 90-60-90, nie paląca) , kuchnia francuska wegetariańska, do obiadu Chateau Lafon Cru Bourgeois rocznik 1976. Oczywiście ogrzewany garaż z obsługą techniczną dla mojej AT RD03. Z góry dziękuję.
|
Cytat:
|
Cytat:
Dobrze że będę - osobiście Cię nakarmię tłustą kiełbasą z ogniska - jak tylko Parys drwa narąbie... |
Hhahaaaa!!!!!!!!!
Ja mam również pytanie. Czy jako mieszkaniec miasta i nie posiadający ciepłych kaleson , mogę założyć dwie pary legginsów (jedne na drugie)? Mam takowe. Jedne w kolorze dojżałych arbuzów a drugie życiodajne kiwi. Zastanawiam się też, czy zachować kolejność taką jak napisałem powyżej, czy założyć je w kolejności odwrotnej? Proszę o poradę, bo jestem początkujący i jak narazie, to motocyklem byłem tylko w KFC na pikantnym kurczaku. Ze swojej strony obiecuję, że nie będę sprawiał żadnych kłopotów organizatorom jak i współuczestnikom. Proszę też o poradę, czy dam radę przejechać trasę na oponach jakie mam w motocyklu. Marki i modelu niestety nie podam bo się nie znam. Z góry dziękuję. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
olejta bieżniki, polecam transport PKS'em, przymykają oko nawet na ugnojone filcy
|
1 Załącznik(ów)
Dziękuję za szybką odpowiedź. Zostałem mocno podbudowany na duchu. Poleciałem szybko do garażu, wyjąłem oba koła, przyniosłem do pokoju i zrobiłem im zdjęcie. Muszę się też przyznać Wam wszystkim, iż dopiero teraz uzmysłowiłem sobie, że łatwiej byłoby pójść z aparatem do garażu
|
ponacinaj kozikiem i jazda, ze 3 sezony polatasz na nich
|
Aaa właśnie miałem zakomunikować wszem i wobec, że w sobotę ubiegłą terapię sobie zrobiłem psycho bo już cierpienia znieść nie mogłem dłużej, gdyż tak zacne narzędzie jak siekiera jednym z moich ulubionych jest. No więc po pierwszy raz od pamiętnego dnia drzewa narąbałem - kilka pieńków poszło w mak.
Niestetyż na waszym ognisku nie porąbię, ale to tylko dlatego, że mnie nie będzie, gdyż plany inne mam już zaklepane. Ale jakby ktoś chciał to instruktarzu udzielić mogę jak trzonek czymać i gdzie uderzać :) |
no to ja sie wpisuje na liste tymczasem, jakby juz ktos oryentacyjnie chcial wiedziec jak duze pole trzeba wynajac bedzie...
redrobo na aprili :) |
Cytat:
|
Ja już mojego Garleja pucuje na ten piękny zlot w pięciogwiazdkowym hotelu ze spa. Wczoraj nałożyłem politurę, a dziś zajmę się chromami, mam nadzieję, że ze wszystkim zdążę i będę mógł się zaprezentować na paradzie.
Czy garaż na motory będzie ogrzewany? |
Garaż nie będzie niestety ogrzewany, ale gwarantujemy, że zimno nie będzie.
http://www.biketits.com/pics/2011/08/08/017109-800.jpg |
Ogrzewanego garażu nie gwarantuję , ale napewno gwarantuję towarzystwo kulturalnych, dobrze ułożonych i zupełnie poważnych Rolników z Podlasia https://lh4.googleusercontent.com/-O...0/P5191602.JPG
|
Jestem tam :at:
|
Oki, to robim listę, taką orientacyjną, musim wiedzieć jak duża będzie grupa, żeby obliczyć jak duże spustoszenie może poczynić ;)
1. Ivi |
1. Ivi
2. Trolex 3. Wasilij |
4.rafalski
|
Cytat:
|
Kufra a ja sprzedałem motór :( .... Może się uda zakupić do tego czasu :)
|
Cytat:
lista 1. Ivi 2. Trolex 3. Wasilij 4. Rafalski 5. Kryszpiniuk jebieazkwili 6 maniak....motor maniak! |
Tanio wypożyczę obniżanego transalpa.... :)
lista 1. Ivi 2. Trolex 3. Wasilij 4. Rafalski 5. Kryszpiniuk jebieazkwili 6 maniak....motor maniak! 7 Patiom |
kryszpiniuk jebieazkwili - kałmanawardze hahaha
|
Cytat:
Wasil gitarra, Siejko bębny a Ty wokal !!!! |
ale nadal nie rozumiem kto ma kwilić
|
Cytat:
|
łoooo ooo o kak mnie chujowo o !
|
1. Ivi
2. Trolex 3. Wasilij 4. Rafalski 5. Kryszpiniuk jebieazkwili 6 maniak....motor maniak! 7. Patiom 8. redrobo na aprilii |
Cytat:
|
Słonko świeci
ptaszek kwili zaraz żopa też zakwili |
1. Ivi
2. Trolex 3. Wasilij 4. Rafalski 5. Kryszpiniuk jebieazkwili 6 maniak....motor maniak! 7. Patiom 8. redrobo na aprilii 9. majki :) |
1. Ivi
2. Trolex 3. Wasilij 4. Rafalski 5. Kryszpiniuk jebieazkwili 6 maniak....motor maniak! 7. Patiom 8. redrobo na aprilii 9. majki 10. siejko |
Cytat:
|
1. Ivi
2. Trolex 3. Wasilij 4. Rafalski 5. Kryszpiniuk jebieazkwili 6 maniak....motor maniak! 7. Patiom 8. redrobo na aprilii 9. majki 10. siejko 11. frog 12. kozik |
1. Ivi
2. Trolex 3. Wasilij 4. Rafalski 5. Kryszpiniuk jebieazkwili 6 maniak....motor maniak! 7. Patiom 8. redrobo na aprilii 9. majki 10. siejko 11.frog 12. kozik 13. Cibor |
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Mialem w planach na ten rok poznac wasze klimaty - niestety nie moge:/ Udanej zabawy! |
Cytat:
|
Cytat:
|
1. Ivi
2. Trolex 3. Wasilij 4. Rafalski 5. Kryszpiniuk jebieazkwili 6 maniak....motor maniak! 7. Patiom 8. redrobo na aprilii 9. majki 10. siejko 11.frog 12. kozik 13. Cibor 14. MarekSz007 15. Złom |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:36. |