![]() |
Ech Kajman, Ty to masz piekne wyjazdy :drif: ....
mam nadzieje ze to wstep do opowiesci? |
Ależ foty :drif:!!!!
|
Taki to pozyje!
Gratulacje!:D |
Cytat:
hmm no mógłbym opisać całość. Oczywiście omijając pewne ....opisy :D ale wydaje mi się że tu na forum tyle razy opisano maroko wszerz i wzdłuż że ... czy ja wiem a zdjęcia pełne - jest link - nie nie chciałem dublować tak swoją drogą - zdjęć to jest chyba z 6 tyś, do tego pełno filmików |
napisz jak sie jezdzi z Kobietami, bo chyba przewaznie jezdziles z tymi co wiedza wszystko lepiej od Ciebie ;)
Jak sie Paniom jezdzilo po piaskach i w offie? Obalasz ten mit: Baba za kierwonica...? :D Cytat:
|
http://www.kajman.isk.net.pl/zdjecia..._12/index.html
na tym zdjęciu widzę, że dla urozmaicenia pośród 10 żon jest też i mężczyzna :D Ps. Sorki link wskazuje na index - patrz zdjęcie 54 |
miejscowy - u którego nocowaliśmy w merzudze - a kolejka stoi po "speszial kole" :)
a tak wogóle to dobrze że mi zwrociłeś uwagę - bo są dwa z tej samego miejsca zdjęcia - bez sensu - muszę usunąć jedno ;) |
kajman....:Thumbs_Up:podoba misiemmm
|
No no pachnie nieco arabskimi klimatami.....te 10 żon. :)
|
Po przeczytaniu "Sahary" - zresztą dzięki Tobie - patrzę na Twój wyjazd i całe Maroko zupełnie inaczej...chyba się jednak tam wybiorę:D
|
Fotki świetne ! Napisz coś więcej o samej organizacji takiej imprezy i skąd wytrzasnąłeś te 10 babeczek. A może to one Ciebie znalazły?:)
Tak sobie pomyślałam,że może udałoby się sklecić taką forumowo-lejdisową ekipę??? |
Witam
Skąd je wytrzasnąłem - hmmm, jakoś tak wyszło. Większość to są żony chłopaków którzy nieraz byli ze mną na organizowanych wyjazdach - głównie Afryka. Na i kiedyś na imprezie dziewczyny powiedziały - "Kajmana, czemu tylko naszych mężów zabierasz. Ja na to żę chętnie z nimi pojadę." I tak od słowa do słowa, potem jeszcze dołączyło się kilka koleżanek i zebrała się grupa. Sama organizacja - to leży po mojej stronie - samochody wynajmowane na miejscu w Maroku. Największy problem dla przeciętnego zainteresowanego to załatwić terenówkę bez kierowcy i tak aby można było pojeździć po pistach W większośći wypożyczalni jest to niemożliwe - zakaz zjazdu z asfaltu albo owszem - ale prowadzi ich kierowca. To nie ma frajdy - program wyjazdu jest układany indywidualnie pod grupę - co chcą zobaczyć, czy byli w Maroku, itd itd - był wyjazd na wielbłądach na Erg - aby podziwiać wschód słońca, było malowanie henną, było zwiedzanie Fezu. Aby to miało przełożenie ekonomiczne - pasowałoby aby były z 4 samochody wynajmowane. Nie polecam więcej niż 3 osoby dorosłe na samochód ze względów na wygodę - to jest 2 tygodnie Poza tym - jeżeli większość chce prowadzić to najlepiej jak są 2 osoby na samochód - bo częściej się wymieniają Można np zorganizować wyjazd bardziej rodzinny - np jadą ludzie z rodzinami - jeden samochód na rodzinę. I jadą dwie dorosłe w samochodzie + dzieci (jedno czy dwoje) Spokojnie dzieci powyżej 10-12 lat jak lubią i jeżdżą na tego typu wyjazdy mogą jechać Jakby kogoś interesowało - organizuję też wyjazdy na ukrainę - ale tam bardziej to przeprawówka. Jakieś taplanie w błocie, wyciąganie itd Na ukrainę to są 3-4 dniowe, lub 9 dniowe. Ci co byli na Szuter Party w tym roku na Ukrainie - to spotkaliśmy się - też byłem z dziewczynami - mężczyźni robili za balast W poniedziałek umieszczę zdjęcia z Ukrainy |
Dzięki za odpowiedź, zaintrygował mnie taki pomysł wyjazdowy. Przemyślę temat i odezwę się na priv.
|
to może prośba do moderatora - aby założył nowy wątek "Ukraina 4x4" i Twoje i moje posty te dwa ostatnie tam przerzucić ??
|
Cytat:
http://kajman.isk.net.pl/oferta?showall=&start=3 a tu masz zdjęcia http://kajman.isk.net.pl/zdjecia/ukraina_12/index.html |
"Ci co byli na Szuter Party w tym roku na Ukrainie - to spotkaliśmy się - też byłem z dziewczynami - mężczyźni robili za balast"
:)- potwierdzam- wybałuszaliśmy gały i zazdrościliśmy Ci....- Kajman..a jak dałeś radę z ..pokusami?- bo zakładam ,że były:):):) pzdr:) |
a witam
świat jest niestety pełen pokus :D bo to wiadomo - ....kobieta najlepszy przyjaciel człowieka... :D zaraz mnie tu dziewczyny zlinczują |
czyli..nie pozostaje nic innego tylko załapać sie na next rajd jako..kierowca, czy też inny tragarz:0
a w/s tego co powyżej..no, fakt:0:D pzdr ps.- kapitalne foty:) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:48. |