![]() |
IZI Meeting 2013
W dniach 10-12 maja 2013 roku po raz kolejny organizujemy IZI MEETING.
Zlot upamiętnia Iziego, i jak zawsze, cały zysk z imprezy trafia na potrzeby syna Iziego - Rafała. Jak zwykle impreza odbędzie się na pięknym zamku Grodziec kolo Złotoryi. Organizatorami są osoby w większości związane z tym forum: Cynciu, Jagna, Jochen, Maciek, Kuba, Sambor, Milena i Szparag, Pastor, Wilczyca, i ja – fazi. Wszyscy pracujemy oczywiście społecznie. Na ostatnim zlocie bardzo nam pomogła Ashanti. Była naszym "ministrem finansów". Pracujemy właśnie nad programem imprezy. Zostanie dopracowany do końca grudnia. Rejestrację planujemy zacząć od stycznia, a wszelkie informacje będziemy tutaj Wam podawać. Jak było u nas w poprzednich latach możecie zobaczyć na zdjęciach w galerii na stronie www.izimeeting.com W poprzednich latach mieliśmy ponad 200 uczestników, wierzymy że dopiszecie również i w tym roku. My postaramy się przygotować na tyle ciekawy program, byście nie tylko mogli świetnie się bawić, ale też poznać lepiej między sobą. Uczmy się wszyscy na błędach: chcielibyśmy uniknąć tych z poprzedniego roku, gdy 3 imprezy o afrykańskim rodowodzie konkurowały ze sobą w maju. Pozdrawiamy IZI MEETING TEAM |
Cytat:
W dobie "spoko", "nara", "lajków" jesteście wymierającym gatunkiem! Ogromny szacunek z mojej strony i ukłon w stronę Organizatorów i Uczestników. Tym razem nie "pozdro", a... Z poważaniem Daniel ORZEPowski |
Danielu ORZEPowski,
w imieniu wszystkich nas, dziekuje za mile slowa. Chce przypomniec, ze to Wy goscie tworzycie ta impreze i szacunek dla tych ktorzy wspieraja ta inicjatywe. My jestesmy w cieniu, bo tak naprawde wy jestescie benzyna dla tej imprezy, a muzyka zaplonem. Liczymy jak co roku na ogien pod scena ;) z podziekowaniami IZI MEETING Team ps. odemnie: przyjedz beemka na zlot, rambo przeswietli wahacz :D |
Zamiary są, by przybyć na impreżę, ale termin jeszcze odległy by planować...
Analiza struktury odlewu wachacza i obściskiwanie tak smukłego elementu z widokiem na obfite cylindry, może skończyć się ogniem w końcówce...;) Pozdrawiam Orzep |
Orzeppu, miłość nie jedno ma imię!
Faziku, widzę że niestety nie masz się z kim napić i na mózg Ci pada, znaczy taki grzeczny jesteś?! |
Jeszcze tylko pół roku i jadymy !!!!
|
Tez bede kombinowal,zeby wizyte we Wroclawiu polaczyc z przyjazdem na zamek :)
|
Cytat:
jeśli pomogłem kliknij 'pomógł' :haha2: matjas |
W KOŃCU też bym się wziął ruszył dpę i gdzieś przyjechał ludzi poznać.
Grafik nie zmienia mi się już co miesiąc jak do tej pory więc mogę coś lepiej przyplanować.:) |
Cytat:
https://lh4.googleusercontent.com/-x...2-DSC_5017.jpg ps. Tu masz więcej zachęcaczy wizualnych z maja, jeśli potrzebujesz... ;) https://plus.google.com/photos/10483...34657686327745 |
Cytat:
|
od teraz już nic nie będzie takie samo Myku :D
|
Przyjedź, przyjedź Myku, pomimo że jesteś germańskim najeźdźcą potraktujemy Cię ze staropolską gościnnością ;). Nie pożałujesz... :chleje:
|
Ale płaci w euro:)
|
No,nie przyjade sam,bedzie nas wiecej :umowa::lol8:
|
Przy przeliczniku 1EU=1PL
|
ja, ja chętnie kupię parę euraczków po tym kursie :drif:
|
Fajna impreza i bajeczny krajobraz. Szczególnie podziemia. jak dostanę urlop to przyjadę, jak nie to zmienię prace:]
|
Czekałem na termin kolejnego IZI z utęsknieniem i JEST!!! Juz nie mogę się doczekać! Pzdr.
|
3 Załącznik(ów)
Przygotowaliśmy kalendarz Izi Meeting. Zdajemy sobie sprawę, że tu w sklepie obok odbywa się sprzedaż naszego kalendarza forum AT. Cokolwiek byśmy tu napisali czy zrobili i tak będzie to trochę działalność konkurencyjna. Jednak niepoinformowanie na tym forum, że przygotowaliśmy coś związanego z Izim byłoby co najmniej dziwne.
Bez nadmiernych więc reklam, bo mamy mimo wszystko mieszane uczucia: jeśli ktoś ma więcej niż jeden pokój i obok naszego afrykańskiego chciałby mieć też kalendarz Izi Meeting to zapraszamy. Kalendarz jest droższy niż afrykański. Zakładamy że powstanie pewien zysk, który przed świętami trafi do Rafała, syna Iziego. Nie wiemy jaki to będzie zysk, zależy ile kalendarzy uda nam się sprzedać. Poinformujemy tu z detalami o końcowym efekcie. Wszelkie szczegóły dotyczące zakupu znajdziecie tu: http://pl.izimeeting.com/kup-kalendarz Załącznik 35846 Załącznik 35847 Załącznik 35848 |
Cytat:
Pozdrawiam Mirek |
Kalendarz zamówiony. Nie ma mowy o żadnej "konkurencji". Szczytny cel. Dobra, przemyślana akcja. Powodzenia.
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cześć !
Skromnie ale zamówiłem - 1szt. Dobra idea, warta wsparcia. Pozdrawiam_Radek |
U mnie zawisną oba kalendarze.
Do zobaczenia w Grodźcu. |
Se kupiełm a co będe miał dwa :)
a potem zdjęcia wytnę i w ramki oprawię, będzie ładnie dla potmnych ! |
1 Załącznik(ów)
Jedna z moich ulubionych... Izi Meeting 2012 - grupa offowa. Ktoś się rozpoznaje? ;) Fot. Kowal.
Załącznik 35958 |
ja jestem za tymi drzewami po lewej jakieś 150m dalej :D z tym rzepakiem to tam co roku jest klimat masakra !
|
Ja też tam jestem ale za tymi drzewami po prawej jakieś 100m do tyłu :-)
Ale było fajnie :) A ten ostatni na focie jadący na stojąco to Grzegorz - szwagier Spozo :-) |
13 Załącznik(ów)
hej Afrykanie!
Jutro ostatnia szansa, żeby skusić się na kalendarz poświęcony osobie Iziego. Jak wiecie, cały dochód z tego przedsięwzięcia idzie na szczytny cel. A sam projekt jest całkiem przyjemny dla oka. Dla zachęty załączam cały przyszły rok ;) To zaledwie 24 zł... Poczytajcie, zamawiajcie... Od przyszłego tygodnia drukujemy! Załącznik 36060 Załącznik 36061 Załącznik 36062 Załącznik 36063 Załącznik 36064 Załącznik 36065 Załącznik 36066 Załącznik 36067 Załącznik 36068 Załącznik 36069 Załącznik 36070 Załącznik 36071 Załącznik 36072 |
Pozostało tylko półtorej godziny do zamknięcia listy - spóźnialscy - do klawiatur! ;)
pozdrawiam i do zobaczenia w Grodźcu! |
To nie takie proste.
Co z tego że mam wielką ochotę tam pojechać jak niestety na kilka dni przed zlotem mogę dostać dyspozycję wyjazdu gdzieś w trasę. Dlatego pozostaje mi ewentualnie wpaść gościnnie o ile będzie to możliwe. |
Dzieju spoko to lista chętnych na kalendarze, do spotkania jeszcze parę miesięcy.
|
Tak czy inaczej zastanawiam się czy będzie opcja dla tych co dopiero na kilka dni wcześniej będą mogli podjąć decyzję.
Zostanie pewnie polowanie na czyjąś rezygnację. |
Hej,
Wilczyca pisała o akcji kalendarzowej. Rejestrację na Izi Meeting zaczniemy w styczniu. Nie wiem do kiedy rejestracja potrwa. Zamek nie jest z gumy. Skończą się miejsca to i skończy rejestracja. |
Ale odwiedzić gościnnie to chyba będzie można? Albo przenocowac gdzieś w pobliżu?
|
Cytat:
to proszę mnie odmrozić 01.01.2013 00.01 1. Wojtek_K / sala rycerska / pod oknem ... :D:D:D nie kopiować ... nie dopisywać się ... nie zazdrościć refleksu ... :D |
Niestety o kalendarzu przeczytałem dopiero teraz.
Jeśli zostanie jakaś sztuka, chętnie się piszę. Odbiorę osobiście na Mińskiej. Pozdrawiam Mirek. |
Cytat:
|
Lista zamknięta. Mirek, napisz priva, zrobię listę rezerwową. Niczego nie obiecuję, ale jak coś zostanie, dostaniesz cynę. Ok?
pozdrawiam, wilczyca. |
To czy już można odbierać? Np. na Mińskiej?
Pozdrawiam przedświątecznie. |
Jeszcze chwileczkę, damy znać!
|
Informuję niniejszym, że kalendarze zostały wysłane. Druk był w Bielsku, wysyłka w Bielsku więc spodziewajcie się przesyłki z Bielska od Wilczycy.
Kalendarzy do odbioru u Huberta spodziewamy się w środę. Proszę zwróćcie uwagę, że kalendarze są numerowane. Każdy z was ma przypisany indywidualny numer, jest on związany z czasem kiedy wpłacił pieniądze za kalendarz. |
1 Załącznik(ów)
|
Właśnie startuje 4kg paczka do Ameryki. Kiedyś koce, teraz kalendarze - ku chwale Ojczyzny!
|
Wilczątka to ja do Was dziś zajrzę po mój kalendarzyk- szkoda na pocztę targać!!:D
|
Kalendarze są do odebrania na Mińskiej u Huberta. Zapraszam, każdy ma przypisane nazwisko...
|
Każdy ma przypisany numerek, miało chyba być ;) A może jednak nie miało być?
Tak, odbiór osobisty na małą skalę w bezśnieżnym Bielsku już nastąpił. Mam pierwsze informacje, że kalendarze są już u niektórych z Was. Jak wrażenia? |
Jestem wielce kontent. Kłaniam się uniżenie.:)
|
Odebrałem od Huberta. Podobują się mi. Dzięki, że Wam się chciało. Wesołych Świąt!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:51. |