![]() |
Tuba na narzędzia - zamówienie zbiorcze
|
|
Cytat:
|
WD60, a co chcesz ściągnąć do PL? To ja 2 wezmę w tej cenie plus podział kosztów dostawy, pewno wyjdzie.
Wątek o pojemnikach na "mleko" umarł 3 lata temu, ale chyba Matjas deklarował, że można zamówić przez niego. |
wole puszke po masce pgaz, szkopska , do moich wydumek w sam raz bedzie :)
|
Też bym się pisał w takiej cenie.
|
... i ja:)
|
Również deklaruję chęć zakupu.
|
Tutaj taniość a tutaj większa taniość...
|
Jestem zainteresowany ale w normalniejszych pieniądzach niż w poście wyżej.
|
Cytat:
a doczytałeś za ile jest sztuk ta cena? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Problem sztuk daloby sie rozwiazac ;), gorzej z kosztem przesylki +/- 40 dolcow :(
|
rozbic na ilosc sztuk i wyjdzie kazdemu po troche doplaty ';)
|
Jak będzie 40 sztuk, to 40 dolków, nie jest wiele.
Niech wyjdzie nawet po 10 baksów od sztuki z przesyłką, to i tak malizna |
http://www.ebay.de/itm/Motorcycle-To...60654119487%26
coś dla wyspiarzy, nietanio, ale też niedrogo |
Wszystko fajnie, ale dlaczego piszecie w temacie Mirmila?
|
Faktycznie, poniosło mnie, ale Mirmił i tak będzie to miał najtaniej, trzeba tylko to pozbierać do kupy. Myślę że każdy chętny powinien wstępnie zadeklarować się a potem policzy się kase
|
Cytat:
Ja to niestety znalazlem duzo drozej, pozatym duzo roboty ze sprowadzeniem, wysylka, clem VATem itp. Cytat:
To ja poprosze 4 sztuki :) |
Też się dopisuję do chętnych .... dwie sztuki plisss :)
|
Mirmil jak by co to jestem chętny na 1 lub 2 sztuki .
Takie coś jest na http://www.boxer-parts.eu/motokeg_po...,275,5545.html tylko ze , teraz produkt nie dostępny. |
http://www.ebay.pl/itm/Motorcycle-TO...#ht_1620wt_986
może przy większej ilości będzie taniej przesyłka? |
Jak będzie dobra cena to zapodam sobie jedną sztukę :)
|
Może jakaś lista...Ja przytulę 2 sztuki, jakby co.......
|
Róbta listę jak za zwyczaj, a jak już będzie coś wiadomo ile sztuk, to może ktoś mieszkający w De by się poświęcił i dowiózł? Tak tylko rzucam, bo to dobry patent jest, i chyba warto zainwestować
1. jackmd - 2 |
Cytat:
Pozostają jeszcze koszty wysyłania po kraju. |
Chętny jestem też na dwie sztuki.
|
A jak z tym zakupem w USA?
Ile trzeba kupić sztuk, aby się opłacało? Zakup w Niemcowni, przesyłka, rozsyłka po PL, to wyjdzie tyle co u Mirmila, więc za 5-10 zł nie ma co się zginać. Natomiast po 5 dolców, nawet z cłem i dostawą, powinno być opłacalne. |
Cytat:
Dla mnie 2 sztuki. 1. jackmd - 2 2. miro&afryka - 2 szt. |
1. jackmd - 2
2. miro&afryka - 2 szt. 3. ADAMO_16 - 1 szt. |
1. jackmd - 2
2. miro&afryka - 2 szt. 3. ADAMO_16 - 1 szt. 4. Rychu72 - 2 sztuczki |
1. jackmd - 2
2. miro&afryka - 2 szt. 3. ADAMO_16 - 1 szt. 4. Rychu72 - 2 sztuczki 5. zetjohny - 2 szt. |
1. jackmd - 2
2. miro&afryka - 2 szt. 3. ADAMO_16 - 1 szt. 4. Rychu72 - 2 sztuczki 5. zetjohny - 2 szt. 6. Cyryl - 1 szt. |
1. jackmd - 2
2. miro&afryka - 2 szt. 3. ADAMO_16 - 1 szt. 4. Rychu72 - 2 sztuczki 5. zetjohny - 2 szt. 6. Cyryl - 1 szt. 7. Mihoo - 2 szt. |
1. jackmd - 2
2. miro&afryka - 2 szt. 3. ADAMO_16 - 1 szt. 4. Rychu72 - 2 sztuczki 5. zetjohny - 2 szt. 6. Cyryl - 1 szt. 7. Mihoo - 2 szt. 8. Borewicz- 1 szt. |
1. jackmd - 2
2. miro&afryka - 2 szt. 3. ADAMO_16 - 1 szt. 4. Rychu72 - 2 sztuczki 5. zetjohny - 2 szt. 6. Cyryl - 1 szt. 7. Mihoo - 2 szt. 8. Borewicz- 1 szt. 9. spider2you - 2 szt., ale nie po 90 zł :) |
Cytat:
|
To już chyba się pogubiłem :dizzy:
Lista jest do zamówienia od Mirmila czy po taniości z innego źródła? |
Nas..... w tym wątku i się zagubili.
Moim skromnym zdaniem była oferta a nie proszenie o znalezienie alternatywy na zakupy w kiosku Pani Czesi. Jeżeli ma ktoś ochotę na zamówienie zbiorcze to proszę o nowy wątek. Nikt się nie obrazi i nie będzie miał za złe. Nie jestem adminem działu i chyba "przegłem pałkę" ale nie zniese....... |
Jest zapotrzebowanie jak widać na takie tuby, więc dobrym rozwiązaniem jest ustalić ilość potencjalnych sztuk niezależnie od źródła. Później zobaczymy czy Mirmił będzie miał ochotę na załatwienie tych z USA, czy być może droższych z Niemiec. Jest trochę czasu do wiosny, więc spoko. Możemy poprosić ew Fazika Kochanego albo innego Szwaba o transport? Wszystko jest możliwe, warto jednak wiedzieć z czym się startuje.
|
Cytat:
|
Cytat:
20 tub lub wielkorotnosc tej liczby cena za 20 tub z wysylka do Polski,pod wskazany adres 680 zl clo,vat i oplaty agencji celnej,a takze ewentualne sprawy zwiazane z uszkodzeniem paczki, itp po stronie odbierajacego |
Mam taką propozycję nie wiem jak na to Mirmił: gdyby np ustawić cenę na 50 pln to może by się mu chciało to wszystko załatwić? Może palnąłem coś nie tak, bo to pytanie nie dotyczy mnie bezpośrednio, tylko tak jakoś zaplątałem się w temat???
co wy na to, jeśli tak uważam że pakiety wg zgłoszeń. |
myślę że mirmil przeliczył za ile może to wszystko załatwić i cena wyszła mu 85zł co zapisał czytelnie w pierwszym poście...
Co nie zmienia faktu że jeśli by się okazało że jest opcja za 50 to jestem chętny |
Cytat:
Jak dojdzie clo , vat i agencja celna, to trzeba doliczyc po ok 15-20 zl do kazdej tuby(wtedy cena przy zamowieniu zbiorowym wychodzi ok 50 zl + koszt dystrybucji po Polsce(zakaldam duza koperta babelkowa + koszt wysylki listem poleconym razem ok 10 zl) Wiec cena z wysylka wychodzi +/- 60 zl za sztuke Pakowanie, adresowanie, wysylka na poczcie to caly dzien roboty(Lupus cos o tym wie, wysylal kalendarze) Jak ktos zbierze zamowienie ,a ja dostane liste chetnych z adresami + pieniadze na konto,to moge sie tego podjac sprowadzic te tuby jako zamowienei zbiorcze |
1. jackmd - 2
2. miro&afryka - 2 szt. 3. ADAMO_16 - 1 szt. 4. Rychu72 - 2 sztuczki 5. zetjohny - 2 szt. 6. Cyryl - 1 szt. 7. Mihoo - 2 szt. 8. Borewicz- 1 szt. 9. spider2you - 2 szt., ale nie po 90 zł :) 10.chankrymski -2szt. Może niepotrzebnie brnę, ale też jestem chętny. Będę obserwował wątek. |
1. jackmd - 2
2. miro&afryka - 2 szt. 3. ADAMO_16 - 1 szt. 4. Rychu72 - 2 sztuczki 5. zetjohny - 2 szt. 6. Cyryl - 1 szt. 7. Mihoo - 2 szt. 8. Borewicz- 1 szt. 9. spider2you - 2 szt., ale nie po 90 zł 10.chankrymski -2szt. 11. ofca234 - 1 szt |
Temat przerodził się w temat typu; "Chodźcie, weźmiemy się, zrobicie, posiedzimy!"
Mirmil jasno określił koszty w pierwszym poście. Zamówienie zbiorcze to tylko kłopoty.... chyba, że ktoś to lubi. ;-) |
To ja zdaje się najbardziej narozrabiałem w wątku Mirmiła, sorry, może faktycznie będzie lepiej jeśli to on wszystko załatwi, a my mu po prostu zapłacimy za fatygę. Przepraszam Mirmiłku, ja chętnie wezmę 1 za 80 bo wiem że jest tego warta, świetnie mieszczą się klamoty typu łyżki, żarówki, kabelki, klucze i wiele innych pierdół. Mam taką tubę, jest ona zrobiona z podobnego plastiku jak oryginały, ale znacznie większa i dłuższa.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:22. |