![]() |
Gruzja '12 - On my way to Georgia
Siema,
Ponieważ w tym roku nastąpił wysyp relacji z Gruzji, darowałem sobie kolejny opis ze zdjęciami. Zamiast tego zmontowałem film. Weźcie popcorn i piwo. Zgaście światła... zapraszam: Trailer: Full: *z vimeo dostępne w HD Czekam na recenzje ;) |
Ha, super! Powiew świeżości!
Z ciekawości - ile czasu zajęła obróbka materiałów i montaż filmów ? |
Bardzo sie podobalo.Pomimo przygod,wszyscy usmiechnieci.To sie nazywa urlop.
Ps-fajnie poskladany filmik,i dobra muza.Plus dla skladacza. |
Cytat:
|
Extra !!
|
w czym montowałeś?
|
Cytat:
|
Fajny klimat - miło powspominać...
Widzę, że robiliście pętlę "w rzadszą stronę" p.s. 8:39 - "Co zrobiłem dla swojej Królowej?" :D |
Cytat:
|
Brawo :bow: Delikatnie, aksamitnie, tak jak lubie, naprade klasa !:Thumbs_Up:
|
:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::brawo ::brawo::brawo::brawo:
Bez zbędnych słów. Brawo. |
Baaaaaaardzo fajne!!!!!
luzik,uśmiech, chill out, kapcie i sraczka :) |
I to właśnie jest przygoda na 2 kółkach. :Thumbs_Up: :Thumbs_Up: :Thumbs_Up:
|
Ja również dołączę :
super filmik:Thumbs_Up::bow: |
Cytat:
Przepraszam za ten mały oftop. A film bardzo przyjemny. :o |
Fajna trasa, zgrany zespół, ciekawe przygody z urozmaiceniami, i świetnie zrealizowany dokument. Podczas oglądania ma się wrażenie uczestniczenia razem z Wami w tej wyprawie. :drif:-Mocna pozycja! :Thumbs_Up: Gratuluję i zazdroszczę... (nawet tych dolegliwości) ;):D
|
Panzer, bardzo fajne, świetnie się ogląda, fachowa robota. Oprócz oczywistych plusów wymienionych przez innych kolegów mnie się jeszcze podobały ramki z komentarzami a la kino nieme i mapka. Brawo! :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:
|
:)
rewelacja godna naśladowania :) Super !!!!
|
Swietny film gratuluje wyprawy
Jakiej kamery uzywales ? |
Dzięki za pozytywne komentarze :) Konstruktywna krytyka tez mile widziana.
@ltd454 Dość intuicyje i po polsku jest Pinnacle Studio. Demo tutaj: http://www.dobreprogramy.pl/Pinnacle...ows,27153.html @Pasya Używaliśmy GoPro |
Gratulacje. Jaką kamerą nagrywaliście?
|
Cytat:
|
|
Jak to jest z tym promem, którym płynęliście - czy on pływa tylko sezonowo, czy jeszcze jakiś myk inny z nim jest - bo niby w rozkładzie figuruje, ale obecnie nie ma podanych dat wypłynięcia dla tego połączenia.
|
We wrześniu kiedy my byliśmy pływał cały dzień co jakieś 2 godziny. Sam rejs na rosyjską stronę to ok pół godziny. Założę się ze pływa tak cały rok i moim zdaniem w ciemno można jechać.
|
pytanie o prom
ten prom wypływa z Kercz a dopływa do (miejscowość w RUS)? - jaki jest koszt per /motocykl - czas transportu już podałeś- ok 30 min -;) - myślę nad tym połączeniem ale w 2 gą stronę z RUS do UA (początkiem czerwca tego roku mam zamiar tamtędy z Gruzji powrócić (przejechać przez Krym) Acups
|
dla mnie rewelacja i moje plany w najbliższym czasie :) super filmik
|
Cytat:
|
Panzer 10/10 :bow: :Thumbs_Up:
Pięknie zmontowane i super komentarze np. "mamy to" :D |
Cytat:
|
Z odprawą celną po promie też nie ma problemu. Film fajny długo zabawiliście na Uszguli
|
Problemu nie ma , ale troszeczkę czasu trzeba poświecić dla celników rosyjskich.
|
super klimat, super widoki - SUPER wycieczka, Gruzja jest piękna
|
Super fajne!
Na filmie - przed Swanetią byliście w dolinie Sno ? |
dziękuję za info o promie UA-RUS !!!Acups
|
Cytat:
|
A my nie skręciliśmy do niej z Drogi Wojennej ... :mur:
Trzeba będzie poprawić. |
Szacun