![]() |
Bieszczadzka Przystań Motocyklowa
Swietne miejsce na postój dłuższy, krótszy pięknie położone a na horyzoncie Ukraina i Słowacja
O nas |
Fajna inicjatywa. :)
Jak mi nie wyjdą na długą majówkę inne opcje to w kolejce są Bieszczady i pewnie zrobię sobie tam bazę wypadową. |
Zapowiada się całkiem całkiem... :bow:
Ciekawe czy wiaty w miejscu do regeneracji będą miały sianko? :D |
Podoba mi się!
|
Daleko nie mam... trzeba będzie sprawdzić jak tylko cieplej się zrobi... :)
|
Fajny pomysł, tym bardziej w Bieszczadach. Dokładnie trzeba to sprawdzić :)
|
Brakowało takiej inicjatywy w Bieszczadach. Zupełnie nie wiem dlaczego, żaden miejscowy do tej pory na to nie wpadł. Tylko zrobi się ciepło sprawdzimy.....:D
|
Uuu nie ma FAT w przyjaciołach ;). Zajefajne wiaty !
Zalajkować ! |
Bieszczady od dawna mnie kuszą, zatem z pewnością skorzystam. Pomysł w sumie super.
|
Byłem i przetestowałem. ;)
Mimo, że oficjalne otwarcie ma być 13 lipca, Marek właściciel znalazł dla nas kawałek podłogi w jeszcze budującym się domu. Do tego nakarmił kilka razy i powiedział, że nie ma jeszcze otwarte więc kasy od nas nie chce, a jak będziemy chcieli to sami coś dorzucimy na dalszą rozbudowę przystani. Kolega miał notoryczne problemy z tenerką, ale nie było żadnego problemu, bo wszystko co trzeba było użyć przy naprawie znalazło się w warsztacie. Rady Marka sprawiły, że polataliśmy dużo pięknymi offami.....oj żeby tak to wszystko było na legalu to było by miodzio. :) Wieczorami ognicho, rozmowy do późna przy piwie i nowe znajomości z człowiekami podobnie zakręconymi .... lubię te klimaty. Fajnie by było gdyby takie przystanie powstały w innych częściach Polski. Mam nadzieje, że admin nie potraktuje tego jako spam. |
Również byłem w weekend majowy, co prawda tylko na chwilę, ale zapowiada się bardzo interesująco. W domku widać już masę włożonej pracy. Zostaliśmy poczęstowani kawą i złapaliśmy chwilę oddechu. Ale najfajniejsze z tego miejsca jest to, że cały czas są tam ludzie odwiedzający Bieszczady na motocyklach, dzięki nim można dowiedzieć się wielu interesujących rzeczy o okolicach które się odwiedza.
Ze swojej strony polecam! |
Napewno odwiedzę!!!!!!
|
W końcu i ja dotarłem . Super pomysł ! Polecam , każdy znajdzie kąt dla siebie i miejsce przy ognisku . Oficjalne OTWARCIE 13 , prace przygotowawcze w pełni . Zachęcam do odwiedzenia tych co mają blisko i tych z daleka . Bieszczady piękne są :oldman:, a miejsce zacne !
|
pisałem gdzieś o tym miejscu, jest super. niesamowite pomysły aranżacyjne, własne wykonanie. O gościnności nie wspomnę. Marek bywa czasem w wawie, więc jest możliwość pogadania i dogadania na mcu dlla trzody warszawskiej
|
Byłem i tez polecam !!
|
Właśnie stamtąd wróciliśmy.... Miejsce genialne, klimat niesamowity, naprawdę godne polecenia. I zarezerwujcie sobie więcej czasu niż wstępnie planowaliście bo i tak będzie go mało :)
|
Cytat:
pozdro Emil |
Cytat:
|
3 Załącznik(ów)
Odwiedziliśmy Bieszczadzką Przystań Motocyklową-klimatyczne miejsce, przemili gospodarze, ognisko, gitara
Duży teren do rozbicia namiotu, dla wygodnych przyjemne pokoje, dla chcących być blisko swego rumaka-wiaty spełniające funkcję parkingu dla moto i domku do spania polecamy-naprawdę warto:) |
Ja tez odwiedziłem przystań i zgadzam się z Dunia w100%
http://i44.tinypic.com/5zjdiv.jpg http://i41.tinypic.com/2i0gkxs.jpg |
Też byłem wracając z Ukrainy w maju, nawet tego miejsca nie zauważyłem , ucieszony jazdą po asfalcie bez dziur. Chwilę później telefon od TomekS czy aby przed chwilą nie przejeżdżałem obok bramy z motocyklami, tego też nie widziałem , ale zawróciliśmy i zostaliśmy poczęstowani kawą a małżonka zastanawiała się na zabraniem kilku rzeźb od tamtejszego artysty.
|
Byłem, widziałem i kiedyś tam wrócę.
Bardzo sympatycznie i swojsko. Nie zdążyliśmy zsiąść z koni a już było sakramentalne kawa czy herbata :). Pomysł na miejsce super. Szkoda, że przepisy i władze robią takim inicjatywą pod górkę. Tak czy siak bardzo kibicuję Markowi w tym co robi. |
Przejezdzalem ostatnio puszka. Wyglada interesujaco. Nie zagladalem (o 7 rano bylo zamkniete), ale jak bede na 2kolach na pewno odwiedze!
|
Ktoś po mnie jeździł? NIE ,NIE NIE...
|
Byłem tam ostatnio ze swoim zoo, czyli świnka i szynszyl i polecam :)
|
PUFF tam zawsze jest otwarte, nie ma zamykanej bramy i drzwi od domu też otwarte.
Nast razem wbijaj śmiało :) |
Byłem w ostatni weekend i jestem pod dużym pozytywnym wrażeniem.
Marek dużo pracy włożył i kasy żeby to wszystko tak urządzić, ale to co mnie urzekło najbardziej to jego otwartość i szczerość. |
Właśnie wróciłem z Bieszczad. Miejscem docelowym była właśnie przystań, w której spędziłem z ekipą trzy dni. Co mogę powiedzieć to to, że panuje tam tak niesamowity klimat, że już po kilku kilometrach od Przystani zaczynasz tęsknić do tego miejsca. Cudowni ludzie, piękne tereny magiczny, niesamowity klimat...
szkoda, że mam tam aż tak daleko od domu ale na pewno tam wrócę... a może jakaś impreza FAT-u w motoprzystani??? |
Impreza FAT jestem za:at:
|
I mnie życie uratowała przystań w drodze powrotnej z Rumunii, środek lata a ja prawie przemokłem i zamarzłem. Na szczęście poranek wszystko wynagrodził ...
|
Złom, a dlaczego nie postawiłes skarpetek pod kaloryferem jak przystało na adwenczóra???
|
Spędziłem tam tydzień w połowie sierpnia, zdecydowanie polecam. Super ludzie, Marta i Marek, super klimat. Dzień w dzień było ognisko, i nowi ciekawi przybysze. Dobra baza do wypadów po bieszczadach. Marek pomógł mi zorganizować łożyska, które umęczyłem w tylnym kole. Na pewno tam jeszcze wrócę.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:51. |