![]() |
Lejdiska z forum w PnŚ
Gratulacje, właśnie widziałem w Pytaniu na śniadanie lejdiskę Zaczekaj, opowiadała o swojej wyprawie. :Thumbs_Up:
|
|
Super :bow:!!!
|
ogladłem miłe :)
|
hej, hej Dziękuję! :)
Fajnie, że ktoś oglądał :) |
Fajnie dziewczyny,brawo :Thumbs_Up:.Ale ta prowadzaca sliczna babka :D,musze kiedys ja wybrac sie na jakis wywiad :p
ps.Zostalem upomniany,wiec sie poprawiam.Wy dziewczyna tez jestescie sliczne.Teraz dobrze? |
Myku,wywiady robia tylko z ciekawymi ludzmi ...:hehehe:
P.s. Dziewczyny -wywiad pierwsza klasa ! |
Ja jestem ciekawy swiata i znam ciekawych ludzi.Z reszta i tak nie poszedlbym tam rozmawiac :D.
|
Twoje argumenty mnie przekonaly a Zaczekaj ma teraz wtyki w TV i zalatwi wywiady dla Wszystkich forumowiczöw :D
|
Cytat:
Cytat:
|
uwaga :D a teraz pytanie pierwsze na które były 2 odpowiedzi:D
cytujac przygotowanego :mur:do wywiadu jegomościa ..,, 600 to pojemnosc?? ,,....:D A- długosc tłumika B-długosc łancucha C-wysokosc siedzenia prawidłowe odpowiedzi prosimy nadsyłac na adres PVT z dopiskiem ,,pytanie za sniadanie ,, lub telefonicznie systemem AUDIO PELE 0 700 ŃŃŃŃŃŃ :D do wygrania 3kg kalarepy ,sponsorem jest fundacja monsanto im. szalonego susła nagrode mozna odebrac osobiscie lub wywysłka okretem podwodnym :D:haha2: |
Hahah, dalej się z tego nabijasz? :D
|
hehe jak widzisz humor poprawiło mi to na maxa :D
|
Zaczekaj- gratulacje!:)
To bardzo miłe oglądać sobie przy śniadanku jak ktoś z pasją opowiada o swojej pasji:Thumbs_Up: Pamiętam jak się logowałaś na forum TA i szukałaś swojego "Trampka", kto by wtedy pomyślał, że w tak krótkim czasie stanie się on ,wraz z Tobą, gwiazdą medialną!!?:D Pytanko mam jeszcze- do koleżanki, która z Tobą była w tv: Czy jej Babcia to ta sama Babcia, która była w programie Legendy PRL-u (TVN turbo) ?? Pani, która prowadzi w W-wie warsztat motocyklowy- na Grzybowskiej bodajże?? Dla Rodzynka dwa minusy- szkoda, że gość w ogóle nie przygotowany do rozmowy bo można- nawet w tak krótkim czasie- poruszyć tyle ciekawych spraw związanych z motocyklowym podróżowaniem i jazdą na motocyklu generalnie....a ten się tu pyta o pierdółki:( Podobne problemy były podczas organizowanej przez Wojtka Kuleszę akcji "Motopozytywni". Niektórzy "dziennikarze"- podobnie przygotowani do rozmowy co pan Rodzynek- zamiast o konkretach i samej akcji, dochodzili jaką pojemność ma Africa....Niestety, nawet Ci, którzy mogli by zmienić negatywne nastawienie części społeczeństwa do dwóch kółek, poprzez rzeczowe i fachowe informowanie ludzi o tematach motocyklowych/ motocyklowo-podróżniczych i pokrewnych, są ignorantami. |
Dziękuje, dziękuje :)
Jaką tam gwiazdą medialną, hehe. Co do pytania, to Weronika ma babcię prowadzącą warsztat motocyklowy, jeśli dobrze pamiętam na ulicy Chłodnej w Warszawie. I bardzo możliwe, że była w programie w tvn turbo :) http://weronikakwapisz.mobile.natema...a-super-babcia Ja sama spodziewałam się nieco innych pytań. Z tego tematu, tak jak piszesz można wyciągnąć dużo więcej. Szkoda, że prowadzący w ogóle nie wgłębili się w temat, ale cóż. Dla nich ważne było to, że ramówke mieli zapełnioną :) |
Ciekawe czy TV sama do Was dotarła? Czy to może sponsoringowe zabiegi? Tak mnie jakoś to ciekawi czy oni sami wyszukują ciekawe tematy.
PS Media mediami a celebrytki zapraszamy do Kłodzka za 3 tyg ;) http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=15885 |
TV natrafiła na mnie poprzez stronę natemat.pl, Weronika zadała mi i Ewie kilka pytań i wrzuciła rozmowę na portal. Jako, że moja towarzyszka nie miała ochoty wystąpić, tv zaprosiła Weronikę :)
Ja do Kłodzka mam dużą ochotę by się wybrać, nie wiem jednak czy mi się uda pogodzić szkołę z Twierdzą. Najwyżej wpadnę na 1 dzień :) |
Cytat:
|
Dziewczyny -wypadły super! Rzeczywiście prowadzący troszkę zawiedli na przygotowaniu się do takiej rozmowy.
A my pierwszy raz od nie pamiętam już kiedy włączyliśmy TV i na zmianę wyczekiwaliśmy występu dziewczyn :D Brawo!! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:36. |