![]() |
ROZPOCZĘCIE..... LATA!!! - Zlot FAT 2013
Plan zlotu Forum Africa Twin 2013 21-23 czerwca 2013 Grupa ze wsi Warszawa ma zaszczyt zaprosić na doroczny zlot Forum Africa Twin. Jako że zima w tym roku długo trzymała, czerwiec będzie dobrym terminem na bezpieczne rozpoczęcie w ludzkich temperaturach. Poniżej szczegóły: Zakwaterowanie: Ośrodek Charytatywno–Szkoleniowy Caritas w Popowie-Letnisko położony ok. 45 km od Warszawy w pobliżu Serocka, miasta nad Zalewem Zegrzyńskim http://www.caritaspopowo.pl/, N52° 32'41.27", E21° 08'47.01" (52.544798, 21.146391) Baza noclegowa:
Zaplecze sanitarne (8 natrysków damskich + 8 męskich ) o przyzwoitym standardzie wspólne dla domków i namiotów. W przypadku grup (zakwaterowanie w jednym domku lub obok) proszę w miarę możliwości o wspólną wpłatę i info na PM. Program: Piątek od 15.00 powitanie gości, zakwaterowanie od 18.00 – grill, muzyka Sobota: 8.00 - 10.00 - śniadanie 9.30 - wyjazd grupy OFFROAD 10.00 - wyjazd grupy ONROAD 18.00 - Roomyanek prezentuje... od 19.00 - grill, muzyka Niedziela: 8.00 – 10.00 - śniadanie Pożegnanie gości. Przewidujemy następujące opcje spędzenia soboty:
Ilość miejsc na poszczególne opcje jest ograniczona. Decyduje kolejność zapisów/wpłat. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany lub rezygnacji z poszczególnych punktów programu w przypadku zbyt małej ilości chętnych. Koszty i wpłaty: Cena (za osobę) obejmuje zakwaterowanie, wyżywienie oraz wycieczki i jest uzależniona od wariantu noclegu: Hotel: 200 zł Domek: 175 zł Namiot: 150 zł 10 czerwca zamykamy listę. Wpłaty na konto: Mateusz Chojnowski 50 1020 5558 1111 1035 6180 0673 W tytule przelewu wpisujemy:
Tak dla przykładu: Mat, 2 osoby, P, ON Pozostały:
Wpłaty:
Sponsorzy Chcielibyśmy poinformować, że każdy uczestnik zlotu dostanie od FAT naklejkę i naszywkę. |
rezerwuje pokój 2-os
|
Rezerwuje pokój 2 osobowy
|
To ja poproszę jedynkę.
|
Cytat:
Możecie wpisywać rezerwacje w wątku, ale przyjmijmy że są ważne 48 godzin (rezerwacja i od razu wpłata). |
Kasa poszła przed chwilą. Rezerwuję domek 6-osobowy.
Cały dla siebie :-) |
Nikt się nie wpisuje?
No dobra... odpuszczam ten domek, że tylko dla siebie ...:smoking: |
Podbijam, bo cisza...
|
taka słaba frekwencja się szykuje?
|
Wezmą jedną szóstkę i wszyscy się zmieszczą ;)
|
...podoba mi sie ten ośrodek :D http://www.caritaspopowo.pl/news/wee...a-narzeczonych
...no ale ja nie o tym, pytanko mam do organizatorów, czy jest dopuszczalna opcja "od soboty" ? jaka wtedy cena? czy tylko płatność za calość, czyli od piątku do niedzieli... a przyjechać to sobie można nawet w niedziele o 10tej.. :D |
Ja zrobie wszystko żeby przyjechać , pieniążki wpłacę na koniec miesiąca jeżeli można :)
|
Cytat:
|
no dobra, wilgoć po Izi Meetingu powoli wysycha, może coś się ruszy w temacie?
spora część przygotowań do rozpoczęcia lata już za nami czarnuchy! zróbmy sobie imprezkę co najmniej równie udaną :Thumbs_Up: ale to trzeba wpierw przyjechać! :D |
Czołem Czarnuchy :bow:
Zainteresowanie przeszło nasze najśmielsze oczekiwanie. Niedługo będziemy zamykać listę :D A tak na serio. Włożyliśmy w przygotowania sporo pracy i energii. Zainteresowanie jest co najwyżej gówniane. Mamy nagrany ośrodek i większość atrakcji. Nie możemy dłużej liczyć na to, że może w końcu ktoś się zapisze. Jeżeli w ciągu kilku najbliższych dni nic się nie ruszy, będziemy zmuszeni odwołać imprezę. Pozostanie trochę kasy w plecy i niechęć do zabierania się za tak kretyńskie przedsięwzięcia. Jeżeli chcecie przyjechać, a będziecie mogli zapłacić np. pod koniec miesiąca - napiszcie. Jak macie ochotę (taka lokalna tradycja) zróbcie sobie listę. Zdrowia. P.S. Jestem trzeźwy, tylko trochę zmęczony. |
Mat
to nie kretyńskie przedsęwzięcia, ktoś musi byc lokomotywą.Ja osobiście nie mogę przyjechać bo mam rodziców chorych .Wytrzymajcie jeszcze chwilę a przyjedzie do Was sporo ludzi tak jak do nas do Białej. Pozdrawiam Stopa-uć |
Chcę bardzo ale jeszcze nie wiem jak z robotą. Proszę o odrobinę cierpliwości.
Z wielkim szacunkiem dla Waszej pracy. Cynciu |
Chętnie przyjadę tylko pytanie czy kasę już wpłacać. Jakby nie wypaliło to będziecie mieli dodatkową robotę z oddawaniem kasy.
|
Ja jadę na bank....
Może z kasą poczekam na rozwój sytuacji, ale jadę :D Pozdro |
normalnie błędne koło :dizzy:
nie ma wpłat, wszyscy czekają organizatorzy czekają na wpłaty i dumają, czy jest li jeszcze jakiś sens Panie i Pany - nikt nie robi skoku na Waszą kasiorę! a zlot będzie jak będą wpłaty :D |
osobiście mam zamiar wpłacić do końca miesiąca.
poza tym przyjadę nawet gdyby było tylko pięć osób. matjas |
Organizacja zlotu to dużo roboty. I przykro, że niektórzy tu sobie dworują z frekwencji. Robi się taką imprezę dla satysfakcji tylko. jej źródłem mogą być tylko zadowoleni uczestnicy. Warszawa w środku Polski nikt nie będzie miał 700 km na dojazd. Na forum zagląda codziennie kilkaset osób - naprawdę nie chcecie się spotkać? Nie wierzę...
Myślę, że to polactwo i ostatniochwilizm i impreza się odbędzie. Życzę Wam ładnej pogody - wpadłem we własne sidła, bo namówiłem Mata na termin czerwcowy, no i mnie już nie będzie. Bawcie się dobrze... |
No termin trochę nieszczęśliwy. Chyba już wszyscy rozpoczęli sezon (niektórzy nawet już zakończyli ;)). Wielu szykuje się na dalsze wakacyjne wojaże. Ale mam nadzieję, że znajdzie się grupa chętnych. Osobiście nie przepadam z tłokiem więc jest OK.
Mat, jest jakieś minimum osób żeby impreza się odbyła? |
A czy jest możliwość dojechania w sobotę i urzędowania z resztą grupy od tegoż dnia? Poza tym czy pokazanie się innym motocyklem niż AT to bardzo duży grzech?
|
będzie jak będzie. jak będzie grupa chętna to się spotkamy a miejsce na ognisko i namioty na pewno się znajdzie.
koszi - możesz przyjechać komarem - ważne co masz pod czapką a nie na czym sadzasz bułę. |
My tzn. Moorelka i Hubert będziemy jakby co? ;)
|
Cytat:
serio, to nie. ale znajdzie się na miejscu parę sposobów, by zgrzeszyć :D tup@tapatalk2 |
Ja będę z plecaczkiem, wpłata pod koniec miesiąca.
|
Cytat:
|
Jestem chyba twórcą tego słowa. A na pewno wyznawcą tej doktryny niestety...
|
a ja będę na pewno- prawdopodobnie pokój w hotelu- muszę jeszcze kogos drugiego znaleźć:)
pzdr |
No i robi się fajnie.
Sambor, nie dworujemy, zostały nam resztki poczucia humoru. Zrobi się konkurs na najmniejszy zlot roku :) |
Cytat:
|
Dopiszcie mnie do listy gosci. Do konca tygodnia puszczam przelew. Czy rzeczywiscie jest az tak malo chetnych?
|
Gregor, Jastina i Oliwka , tysz będziemy:)
|
Będę, choć zapewne przyjadę pekaesem. Kasę wyślę do końca miesiąca.
|
Mat, nie martw się, to będzie bardzo fajny zlot :)))
.....może jakąś normalną listę zróbmy (będzie łatwiej organizatorom - ukłony za pracę ) 1. Fazi11 - 4 osoby, domek 4-ro osobowy 2. Tom64 - 1 osoba, domek 6-cio osobowy 3. 4. 5. 6. Roomyanek +1 |
1. Fazi11 - 4 osoby, domek 4-ro osobowy
2. Tom64 - 1 osoba, domek 6-cio osobowy 3. 4. 5. 6. Roomyanek +1 7. Bary + 1 |
Cytat:
|
Afra trochę się zmęczyła i czeka ją rehabilitacja. Dzięki za propozycjone
|
Cytat:
|
Deklaruje obecność... A co do szczegółów, to jeszcze nie wiem, raczej pokój 2 osobowy... Zdrówko :D
|
Też będę ale trudno jeszcze powiedzieć w jakiej formie i liczbie.
|
Cytat:
|
Cytat:
Mamy dogadane ceny za cały pobyt i kierownictwo ośrodka nie chce robić wyjątków. |
No to zapisałem się i popłaciłem , teraz czekam na zabawę.
|
jeśli mozna to pokój 2 osobowy proszę.
Wujek |
Będę
Szczegóły co do wpłat ogarnę w przyszłym tygodniu. |
No i o to chodzi.
Lekka aktualizacja w pierwszym poście. Wpłaty + sponsorzy ;) |
Zgłaszam się do porwania, opcja duży domek.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:44. |