![]() |
Afryka - zakończenie - 7-9 listopada
Miejsca: 150 Namioty - tyż :) Program po krótce: Trasa on-off Konkursy z nagrodami :) (sponsorzy mile widziani :D ) piatek od 15 można już przybywać na miejsce, odebrać plakietki i inne cuda przewidziane. Zarło i picie będzie, mocniejsze trunki (okaze się, ale beda tez). Ognisko i grille w piatek i sobote. A teraz trochę wazniejszych rzeczy, czyli finanse: Poniewaz doprosic sie o ceny jest cholernie trudno jade ponownie dogadac osobiscie wszystko jesli chodzi o wyzywienie. Postawilem na catering i samochod-chlodnie na miejscu aby niczego nie zabraklo. Mamy się bawic a nie przejmowac tym, ze czegos moze zabraknac. Kasa: 145zł (to co pozostanie zostaje niemal notarialnie wpłacone na konto forum). sobota / niedziela - 120zł jednodniówka sobota - 90zł. W sklad wchodzi: spanie, jedzenie, piwo (wszystko do bólu) pare gadzetów, koszty organizacyjne jak zakup rekwizytów i ... na miejscu bedzie wiadomo co i jak. Wszelka nadwyzka z tytułu niewykorzystanego może zostać: a) przekazana na konto forumowe b) zwrócona uczestnikom na konto, z jakiego dokonano przelewu. Więcej szczegółów w poniedziałek. współrzędne gps: N 51 17'44,65" E 20 14'51,32" Miejsc jak wspomniałem jest 150 w pawilonach - pokoje 5 i 6 osobowe. |
walę jak w dym :) znaczy kąłt mi in,gdzie przelać kesz
|
kesz w poniedzialek bedzie ustalony, nic sie nie powinno zmienic, ale nie chce jakichs niejasnosci.
|
Cytat:
Cytat:
|
Niestety tym razem nie będę. Mam wówczas rodzinny wyjazd... Pozdrawiam
|
Cytat:
W niedziele właśnie jedziem z Dandym i Wiecznym na objazd traski :) Jeśli chcesz to sie można spiknąć w Opocznie i potem polecieś na traske już razem :) |
Cytat:
Cytat:
Zobacze jak to bedzie z ta niedziela, dam Ci znac :Thumbs_Up: |
Cytat:
|
Ja się będę w sobotę z rana w motocykl wjeżdżał, bo z 5,5kkm na kościach w lesie nie jeździłem...
|
spanie, jedzenie, piwo (wszystko do bólu)
panie wiesz pan co mówisz pan?;) zapowiada sie długi weekend do środy 12 listopada;) |
Cytat:
|
Cytat:
hehe, no i ja mam długi weekend do środy wolne, to zakończenia sezonu może jakoś ciąg dalszy nieoficjalny pociągnąć ???...:D |
zapowiada się nieźle
kto z kuj-pom się zbiera?? |
Kiedy wplacać kasiore? :D Czy mogą przyjeżdżać Afrykanerzy którzy chwilę zbłądzili na pewne takie jedne kupowate motocykle? :D
|
w poniedziałek jak wróce z Afryki będą już wszystkie szczegóły :)
Misza ... jak kostki będą miały ... to mogą ... :D |
nareszcie jakieś konkrety - jestem za
|
Ma być fajny off. Ramires podobno wydupczył dziś amorek tylny :).
|
To ja przyjezdzam na Anake :) Do zobaczenia.
|
łobecny+żonka+drz=:kumbaya::zdrufko::convulsion:
|
też się piszę, - pewnie z Dzikiem:))
|
Ramires ,Dandy i ja pokręciliśmy się wokół Afryki i wyszła niezła traska off:dizzy:
Małe straty niestety były, ale nie będę zdradzał tajemnic.:vis: Dyrektorze Ramiresie wróciłeś już? |
ok ja sie pisze
:) |
Oczywiście zgłaszam swoja obecność :) :Thumbs_Up:
|
ta jestem, straty:
- czacha - szyba - lewy gmol wymaga dobrego naciagania - podnozki maja tyle ziemi ze moge ogorki hodowac teraz lusterka przerzyly ledwo glowa ruszam, kark mnie tak napie...la ze szok, to samo lewa reka. ale trza twardym byc. Trasa do Warszawy z Afryki byl zimny, ale powrót do Gliwic (ok 400km) to juz hardcore byl. Zimno, wiało, ciemno, mgły ... potem tak już przemarzłem, że od Częstochowy koło 130-140km/h leciałem. Pierwszy raz poczułem co to znaczy, jak wiatr chce kask z głowy ściągnąć. Dojechałem cały. |
1 Załącznik(ów)
tak to wygladalo tuz po podniesieniu niemal
Załącznik 1691 |
Cytat:
|
jasne ... tak to jest jak sie ma wybity na maksa tylni amor ... tylko sprzezyna dziala, brak tlumienia ... :/
|
Cytat:
Dobrze, że tylko to a nie coś poważnego :oldman: |
Cytat:
Cytat:
|
byla sobie taka kaluza z blotem, przy wyjezdzie miala mulde i bokiem zjechalem i ... nie utrzymalem - predkosc kolo 20-30km mialem wiec uslizg byl spory kolo 5m przeoranego trawnika zostawilem :)
bedzie git. Traska piekna jest. dzisiaj montuje roadbooka do konca. kolo 12km asfaltu lacznie bedzie a reszta off (blotka malo raczej, reszta szuterki i przejazdy przez kopalnie odkrywkowe jakiegos kamienia) |
Jeżeli masz wszystkie puzzle do czachy to po klejeniu będzie nawet mocniejsza. Gmol to kwestia linki holowniczej i drzewa, szybą się nie przejmuj - widziałeś mój deflektor:). Resztą zajmie się Twoja tkanka łączna. Wyliżesz się:Thumbs_Up:
|
Marek, na chłopa ze śląska to nie ma bata przeciez :)
|
Właśnie to tak jest Ramires...jakbyś jeździł na Pyre to byś się naumiał jeździć :)
A tak na poważnie...ważne że Ciebie nie trzeba na "warsztat" dawać i że jesteś cały. Plastiki posklejasz a wtedy to dopiero będzie Dzida...Trzoda...i Najepka |
plastiki nie ucierpiały, u góry w czasze tam gdzie stelaz jest się złamały delikatnie, tylko szyba do wymiany i wio.
Jedyne to, czego tak nie widac, to mocowanie gmoli ... i chłodnicy na jednej tulejce ... to jakis chory wynalazek jest. musze cos innego wydumac, a najlepiej zrobic takie mocowanie gmoli z przodu jak w 07 jest, na takim pałąku, będzie to moim zdaniem lepsze rozwiązanie niż to co rd03 ma teraz. |
Rami dobrze że jest gut:Thumbs_Up:
Jak już dojdziesz do siebie i uporasz się z moto, to roadboka można by sprawdzić. Prześlij mi go ja skonfrontuje z gps, albo go przejadę. W trakcie pisania trochę żeśmy kluczyli, jeśli się wkradł błąd to powieszą nas wiesz za co Mogę go potem wrzucić na ksero. pozdr. |
Zbyszku, dzieki przede wszystkim, że byłeś z nami :)
Roadbook wieczorkiem wysle do Pawła i do Ciebie. :) |
Cytat:
Dodam od siebie że traska nie jest bardzo trudna no chyba że wcześniej ostro popada wtedy na anakach treba będzie się napocić:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
pękacie ...
ja przejechałem to nie jest trudna (moja gleba to był przypadek przy pracy ;) ) |
Cytat:
Ramirez jak to było ?? zrezygnowaliśmy czy nie :dizzy: ps. felkowski niemartw się nawet jeśli zrezygnowaliśmy myjnia niskociśnioeniowa się znajdzie, zalew jest dosyć spory ;) |
vfr miala by problem, ale dzida i rzeczka zdobyta, gdybym nie mial takiego cykora to pewnie tez bym przejechal ... ;)
|
Hehe, ja biorę zapasowy filtr powietrza :D.
|
Ramires nasze żony czekają na termin zlotu co by nie kolidował z imprezami rodzinnymi:)
Jaka opcja wpłaty na konto czy na miejscu??? |
szczerze powiedziawszy to jutro finansowe rzeczy beda dograne.
wplata (przynajmniej zaliczka) przed impreza, reszta na miejscu |
Cytat:
A z karczychem uwazaj, natrzyj sobie mascia i wygrzej, delikatne masaze i oklady wiadomo z czego wskazane! |
ramirezku,jak juz wczesniej pisalem bede na zakonczeniu,ale z kasa i zaliczka musze czekac az do przyjazdu do polski.bede w sobote,wiec ta druga cena dla mnie.do zobaczenia
|
Będę, chociaż zapowiada się zlot zimowy : http://www.twojapogoda.pl/
Prognozują +1 stopień i mokro. Jak wymiękne to wezmę moto na przyczepkę i przyjadę, ale .............. Zastanawia mnie czy frekfencja nie nawali ??? Nie chciał bym żeby Ramires starał sie tak tylko dla mnie jednego :)) |
z tego co wiem to ekipa ma dopisac. wieczorem szczegóły ostateczne
|
Ja będe na 100% cały czas tylko nie wiem którego szpeja brać ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:29. |