![]() |
Z A P R O S Z E N I E na ślub!
Iwona Rajecka (Ivi)
oraz Szymon Wojtkowski (SzymonBBI) mają zaszczyt zaprosić afykańską brać na uroczystość Zaślubin, która odbędzie się dnia 15 czerwca 2013 roku o godzinie 15.00 w Kościele pw. Miłosierdzia Bożego w Bielsku Podlaskim. Zbiórka pod domem Pana Młodego o godz. 13.30 (Bielsk Podlaski, ul.Torowa 26) Po uroczystości zaślubin zapraszamy wszystkich motocyklistów na imprezę z tańcami pod wiatami obok sali weselnej w Ziołowym Zakątku w Korycinach. http://ziolowyzakatek.pl/ Prosimy zabrać ze sobą namiot (ew. można też wynająć pokój), dobry humor i wygodne buty do tańczenia. Oferujemy miejsce pod namiot, monitorowany teren, swojskie jedzonko, alkohole w leczniczych ilościach i dobrą zabawę w naszym towarzystwie. Iwona & Szymon |
Gratulacje! Przyjeżdżam!
|
Wreszcie :D
Gratulacje. |
Abiecywali i... zrobili!
GRATULACJE! P.S. Niestety nie wyrobię się ale paciorek "gdzieś tam daleko daleko" za Was zmówię :) |
No i pięknie! GRATULACJE! :)
|
:D:at::umowa::mur::Thumbs_Up::rules:
|
hoł hoł ;]
gratulacje, postaram się przybyć |
Yo
Iwonko i Szymonie gratulacje !!! |
Hohohoho :D gratulacje - nie obiecam, że dojadę ale myślami na pewno będe w Bielsku :D
obyście pamiętali ten dzień jako najlepszą imprezę swego życia. matjas |
Wielkie gratulacje:):):):)
|
Gratuluję, ale niestety będę wtedy daleko:mur:
Mogę obiecać, że 15-go wzniosę za Was toast jakimś miejscowym trunkiem. Wszystkiego dobrego |
Piękne tereny i weselicho będzie super. Bedę w tamtych rejonach tydzień wcześniej , szkoda bo bym wpadł..........
|
Gratulacje młodym!
|
...świadomy/ma praw i obowiązków? ;)
Od Łorzepa, to co najmniej ZłotychGodów życzę Nowożeńcom! Niech sie wiedzie... Pozdro Orzeppe p.s. Oby Wojewoda miał robotę po 15czerwca2063roku! "...W Polsce, za długoletnie pożycie małżeńskie (50 lat - złota rocznica) wojewoda ma prawo wystąpić do Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej o nadanie Medalu za Długoletnie Pożycie Małżeńskie jubilatom... |
Weselny klimat... i ten tłusty bit:D
|
Szymon,Ivi ogromnie wam gratuluje i zycze wszystkiego naj,naj.Jak na zlosc bede w PL pod koniec maja :(.Pozd was ogromnie!
|
Gratuluję!!!!!!!!!!!
|
Najlepszego!! :D a może i wypijemy co razem na miejscu :)
Buziaki :* |
Gratulacje i wszystkiego najlepszego !!!
|
Szczęściarze :) - gratulacje !!! Zabawa na pewno będzie cudownie klimatyczna, jak to zwykle u Was bywa :Thumbs_Up:.
|
Gratulacje!
Weselny klimat, tłusty bit powiadacie... zazdroszczę tej imprezy. Ja niestety (zawodowo) będę bawił na innym :( |
Życzę wszystkiego dobrego, domu tylko waszego i spokojnego, zdrowych dzieciaczków przynajmniej dwoje, i $ aby nie brakło na chlebek.
A przy tym wszystkim abyście nie zapomnieli o kultowym PODLASKIM. Pięknie się dobraliście na tych motkach, ja oddał bym nerkę aby moja żona jeździła na moto. Pozdrawiam Maciek aka BLOB |
Postaram się być i żeby mnie to było ostatni raz ;D
|
Wreszcie!!:)- Ivi, Szymek:)- stanę na głowie ,żeby być!
gratulacje, pzdr:):) |
Gratulacje! No ja mam tak blisko ze bede napewno:-) oj bedzie sie dzialo
|
Gratulacje od Smery i Zbyszka:)
Juz kiedyś imprezowalismy w Ziołowym Zakątku-zarąbisty klimat:dizzy::Thumbs_Up: Postaramy się być:D pozdr. |
:Thumbs_Up: GRATULACJE :Thumbs_Up:
|
Ivi, Szymon - wielkie, wielkie gratulacje. I szczęscia. :Thumbs_Up:
|
Podlasie w siłę rośnie:) Dołączam się do gratulacji.
|
Ryje Kochane!!!
To nie jest wątek gratulacyjny tylko zaproszeniowy. Gratulacje proszę składać najlepiej na miejscu po wyjściu z Kościoła. |
Ja się boję wizyt u Was;)
|
Ivi, Szymek - samo dobro, niech się Wam darzy i niech zawsze Was otaczają życzliwe twarze. Ja niestety tego dnia mam wesele w bliskiej rodzinie i się z niego nie wymotam. Pozdro:Thumbs_Up:
|
No właśnie jak Pawełek podkreślił, ejj nie gratulować tylko przyjeżdżać!!!!!!!!!!!!!!! Będzie nam bardzo miło gdy zechcecie uczestnicz w tym baaaardzo ważnym dla nas dniu :D. Zapraszamy serdecznie i nie wyobrażam sobie,że może Was nie być!!! Kołować wolne i przyjeżdżać!!!!
|
Cytat:
|
Cytat:
Bardzo bym chciał Was osobiście uściskać...dołożymy starań. |
Ivi,a można przełożyć na tydzień wcześniej????
|
Cytat:
|
A napiszcie jaka będzie trasa, bo nie wiem, czy na Anaki czy kostkę zakładać.. :D
|
:D:Thumbs_Up::dizzy::bow::drif:
|
Cytat:
|
Ale jazda! Będzie się działo ;D
|
Cytat:
|
Cytat:
Może nawet trzeba będzie włączyć 4x4:D pozdr. |
Gratulacje
|
Gratulacje i wsiego dobrego na nowej drodze.
|
Oj jojoj...... ale niech będzie.... GRATULUJĘ ;)
|
Najlepszego na nowej drodze życia
|
Cytat:
Damy rade tak 2 tygodni pociagnac..? :) |
Gratulacje, to złoże wam osobiście, termin zaklepany do zobaczenia :-)
|
Szymon,Iwona,tez moze bede.Mialem przyjezdzac do Wroclawia za tydzien,ale rzeczywistosc-szara,powiedziala NIE i bede celowal w 15-ego zeby byc u Was.Pozd;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:19. |