![]() |
Genialne fotki ! I tereny zacne ... ;)
|
Ostatnie zdjęcie daje dobry pogląd na tą górkę, łałłłłłłłłłłłłł:dizzy:
|
moja była tenerka po godzinie jazdy po tym terenie wypiła ponad litr oleju... nie było czerwonego pola to nie było jazdy ale zabawa przednia.
|
:drif:
piękna sprawa |
Piękne. Zdradźcie proszę gdzie to jest. Juz kiedyś było , ale nie mogę znaleść.
|
Biały Bór, zachodniopomorskie.
|
na takim piachu to mógłbym się uczyć jeździć :drif:
ostatnio jak wjechałem na plażę to okazało się to nie takie proste ale to napewno przez bagaże :p |
2 Załącznik(ów)
Skąd ja znam ta radość gorki... :-))) Podobne bardzo sa do siebie te sterty piachu...
|
Jakiś filmik będzie ?? Widziałem kamerkę na kasku .
|
Do tej pory chłopaki ujawnili tylko takie materiały:
|
A ja się pytam skąd się tam wzięła ta górka? Kosmici zrzucili?
|
My tu mamy spore krety... ;)
To największy sztuczny nasyp w Polsce. Obok jest mega żwirownia, góra to urobek. |
TO co - kupujemy ? Ściepa forumowa x 30 lat i może bedzie nasze
"Nieruchomość posiada dostęp do drogi powiatowej utwardzonej cena nieruchomości to kwota 5 000 000 zl" to cena za 30,5ha |
My też mamy trochę piachu. Górka nie jest tak imponująca jak u was, ale jest się gdzie zmęczyć.
https://plus.google.com/u/0/photos/1...34691825944817 |
|
|
Louis, ale ten pierwszy film mogłeś już sobie podarować:mur:. Nic nie wnosi. Spamerze jeden:o
|
Cytat:
Masz tu w ramach rekompensaty ;) https://lh4.googleusercontent.com/-4...o/DSC03843.JPG |
Każdy ma swoją golgote :)
|
można tam spokojnie polatać, czy właściciel się czepia?
|
Jak nas było prawie 20-stu, to nikt się nie wychylał ;)
Nie słyszałem, żeby ktoś tam ganiał. |
dj namiar na to , moze w przyszlym sezonie urzadze wypad offem na kilka dni nad morze to siwe zahaczy ;)
|
2 Załącznik(ów)
A my na podlasiu też mamy takie piaskownice i Afryka niekoniecznie jest odpowiednią zabawką do piasku... już DR jest lepszą...
|
Cibor a co to za zacna miejscówka?? coś koło Grajewa??
|
Cytat:
Cytat:
|
na nomadzie , na piaskowni wjechalem hiena , afra polegla dominator tez, jedynie xr'a za mna wjechala :P
ale nie wierze, musialbym sie napedzic troche a tam jak widze problem jest bo strasznie rozjezdzone :D |
425km :D
szukam offa :D |
Boryss, co to za postac na zdjeciu z Twojej galerii?
Plaszcz SS-mana, sztruksiki bezowe, fiu fiu ;) https://lh3.googleusercontent.com/-O...o/IMAG0201.jpg |
kogoś mi ta postać przypomina ...
|
Cytat:
Napędzić się trudno ze względu na dziury i hopki, tak twierdzą koledzy, bo ja nawet nie próbowałem. Ba, nawet zjechać nie umiałem, po 3 paciakach, towarzysze niedoli zabrali mi motocykl :D |
""A my na podlasiu też mamy takie piaskownice "" POPROSZE O NAMIAR NA PIASKOWNICE
|
tego lata w polowie sierpnia bylem w miedzyzdrojach i wogole na pom.zachodnim ;)kolego louis ;)
|
|
nie ta piaskownica ( z tej okolicy co wasza piaskownica dostaje zdjęcia pamiątkowe) chodzi mi o piaskownice na podlasiu to co kolega Cibor klv na fotach pokazał
|
1 Załącznik(ów)
To tu...
|
To mój idol!!!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:28. |